doamne fereste cat de mult urssc jocu asta, nu pot sa pun punctul pe I dar nu mai e la fel de vreo 3 zile
pastele lui de joc.
Printable View
doamne fereste cat de mult urssc jocu asta, nu pot sa pun punctul pe I dar nu mai e la fel de vreo 3 zile
pastele lui de joc.
Totw
Attachment 245062
Update ul asta a fost doar pt. UT ?
Si unii visau mii de Messi/Ronaldo in pack-uri. =))
---------- Post added 11-03-2015 at 19:10 ----------
La fel si cu ceilalti portari buni. Daca nu ar fi script, unul cu Neuer - Dani Alves - Thiago Silva - David Luiz - Marcelo - etc. - Ronaldo - Neymar - Messi ar rupe tot.
Aveti idee unde pot gasi cauciuc pt stickul de la controller dualshock 4 (ps 4) ?Mie mi s a ros tot caciucul de pe stickul de stanga de la atata abuzare in gta V si fifa. Sau macar ceva improvizat sa pun ca sa il acopar.
In ultimul timp nu e in stare sa dribleze pe nimeni. Da mingea in fata si fundasii ii iau fata. Se misca foarte greoi fata de acum 5-6 ani, deh batranetea si kg in plus puse prin marirea masei musculare. El e pus in pozitie gresita de antrenor, el trebuie sa joace numai ST, nu LM/LW/RM/RW.
---------- Post added 11-03-2015 at 19:29 ----------
La Altex.
dupa 250.000 sparti .. un negraci cu limite 5000 - 25000 .. nici nu iti mai vine sa tragi pachete :))
david luiz negraci intre 100 si 300.000 :)) pai in afara de suarez il luam cash pe oricare din TOTW cu banii astia :)
trist , ft trist :)
Cgx cand facem un meci ?
pai zilele astea - in seara asta vreau sa ma uit la chelsea psg , mai ales ca am auzit ca Dani Alves a semnat cu PSG deja de la vara
Am mutat discutia offtopic in threadul de fotbal. Ati facut varza threadul asta.
Incercati sa lasati threadul utilizabil pentru cei care joaca FIFA. Ramaneti stric la joc.
---------- Post added 11-03-2015 at 22:35 ----------
@Se7en Fury Update-ul din 10 a atins mai multe puncte. Ai aici detaliile:
http://help.ea.com/en/article/fifa-15-game-updates/
Au reusit astia de la EA sa faca un sistem prin care aia care vand coins o sa faca mai multi bani :))
Thiago Silva MOTM :> Ce meci nebun! Fortza PSG :x
S-a terminat 2-2 s-a calificat PSG :> Un arbitraj groaznic dar un meci superb!
Thiago Silva sau David Luiz MOTM voi cine ziceti ? Eu cred ca Silva :)
Si au mai reusit astia de la EA sa blocheze piata cu limitele de pret. Încerc sa-l vand pe Courtois, îl tot listez la 50k cat e minimul si nu-l ia nimeni, si sunt cu zecile pe piata. La fel Aguero, minim 600k si e plin pe lista, nu cumpără nici dracu.
Legatura cu ce-ai spus tu e simplu de facut... :)
Pe langa ca e de toata jena jocu mai cumpar un Di Maria si imi ia banii da jucatorul nu mi l-a dat, aveti idee ce sa fac?
Reclamaţie la opc
iesi din ultimate team si intra din nou . cand o sa intrii din nou o sa iti dea jucatorul ca sa il pui in echipa , la club sau pe lista de transferuri
Eu am trecut la season, mă scoate din sărite gameplay ul din UT, momentan sunt în div a 6-a, o să văd prin div a doua dacă dau de aceleaşi porcari ca la UT.