Sper sa creasca sa vand si eu jucatorii din lista![]()
Asa sper si euSa pot sa imi vand echipa si sa o cumpar iar
---------- Post added 09-04-2015 at 17:01 ----------
Cel mai mare fail posibil![]()
nu stiu ce s-a intamplat....merge foarte greu webappu insa in afara faptului ca am reusit sa relistez dupa webapp...am tras 1 pack in care mi-au picat 5 IF-uri, buba ca sunt toti duplicat de Matuidi!...eroare de sistem clar!
...de 1 aprilie n-am apucat sa postez![]()
Îți dai seama dacă erau 5 IF Ronaldo ce probleme aveai? Probabil nici nu știai ce sa faci cu atâta amar de coins.![]()
Salut ! Sunt nou pe forum si as avea o intrebare daca nu va deranjeaza... Vi s-a intamplat sa gasiti un jucator de valoare la Gold Packs 7500 ? Eu am irosit aproximativ 100 k pana acum si se pare ca nu am fost norocos!
Gasesti si jucatori buni la gold packs, e vorba de noroc. Doar sa nu iti faci sperante prea mari de la eleE cam ca la pacanele
Mie mi-a picat Neuer de doua ori si Hazar o data.Am tras de 400 k.Mi-am recuperat investitia prin Hazard si Neuer si mi-a ramas un Neuer![]()
Ce site ? Trimite-mi prin pm daca stii sau care stie sa imi trimita si mie un link ceva ...Ms!
Sunt pentru X1.
E cam fortata exprimarea cu datul pe gratis am dat 1.3 milioane pe ei înainte de marea nebunie si acum nu sunt lăsat sa-i dau cu cat vreau... Trebuie sa cer 210k pe ei ca asa vrea EA si oricum nu-ia nimeni![]()
aveti grija la relistari, s-au facut modificari de preturi azi-noapte si nu au fost anuntate oficial nici pe fb nici twitter
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks