Sper sa creasca sa vand si eu jucatorii din lista :))
Printable View
Sper sa creasca sa vand si eu jucatorii din lista :))
Asa sper si eu :)) Sa pot sa imi vand echipa si sa o cumpar iar :>
---------- Post added 09-04-2015 at 17:01 ----------
Cel mai mare fail posibil =))
https://www.youtube.com/watch?v=X5TqghgDmfA
nu stiu ce s-a intamplat....merge foarte greu webappu insa in afara faptului ca am reusit sa relistez dupa webapp...am tras 1 pack in care mi-au picat 5 IF-uri, buba ca sunt toti duplicat de Matuidi!...eroare de sistem clar!
...de 1 aprilie n-am apucat sa postez :memetroll:
Îți dai seama dacă erau 5 IF Ronaldo ce probleme aveai? Probabil nici nu știai ce sa faci cu atâta amar de coins. =))
Radja boom-boom
https://www.youtube.com/watch?v=YfYTNmC-Hhc
Salut ! Sunt nou pe forum si as avea o intrebare daca nu va deranjeaza... Vi s-a intamplat sa gasiti un jucator de valoare la Gold Packs 7500 ? Eu am irosit aproximativ 100 k pana acum si se pare ca nu am fost norocos!
Da , dupa câteva sute sau milioane . :)))
Gasesti si jucatori buni la gold packs, e vorba de noroc. Doar sa nu iti faci sperante prea mari de la ele :)) E cam ca la pacanele
Dau 10€ care ma scapa de Shaqiri if 82 pe xbox one
Mie mi-a picat Neuer de doua ori si Hazar o data.Am tras de 400 k.Mi-am recuperat investitia prin Hazard si Neuer si mi-a ramas un Neuer :))
Ce site ? Trimite-mi prin pm daca stii sau care stie sa imi trimita si mie un link ceva ...Ms!
Vezi olx :))
Vand 2 bucati Aguero 87 la ce pret vrea cumpărătorul. I-as da gratis dar nu ma lasa EA.
Dacă are ID de xbox în semnătura și ps3 cu ps4 folosesc același market
Sunt pentru X1.
E cam fortata exprimarea cu datul pe gratis am dat 1.3 milioane pe ei înainte de marea nebunie si acum nu sunt lăsat sa-i dau cu cat vreau... Trebuie sa cer 210k pe ei ca asa vrea EA si oricum nu-ia nimeni :)
Nu vi se pare ca gameplay ul e mai prost ca inainte ???
A incercat cineva sa foloseasca mule account?
aveti grija la relistari, s-au facut modificari de preturi azi-noapte si nu au fost anuntate oficial nici pe fb nici twitter