se poate juca online doar daca ai ps+ ? ati incercat ?
Urca, la Custom Tactics poti sa dai si indicatii personale fiecarui jucator ... sa stea pe zona lui, sa nu plece deloc sau sa ajute apararea, sa fuga la centrare sau sa stea lipit de banda. Depinde de postul jucatorului.
Pe mine ma omoara apararea ma jur numai pot
Numa astazi am luat in jur de 50 de goluri fara sa exagerez
Pur si simplu nu pot sa le iau mingea nush ce sa mai fac, daca aveti careva un tutorial cum sa ma apar eficient datimi-l si mie va rog
Sau explicati-mi si mie cum va aparati voi va rog![]()
E tare ciudat. Eu m-am enervat la Single Tournament, la turneul cu bronz care se joaca de la nivel World Class pana la Ultimate. Am inceput cu turneul de 600 coins de la bronz, single player, care e la semi-pro am impresia. Mi-a prins bine, chiar daca am terminat la 20-0 unele meciuri, te acomodezi cu gameplay-ul usor usor. La Online mode am ajuns pana-n finala dar mi-am luat-o aiurea. Si acuma ma joc la turneele astea mici ca sa ma obisnuiesc, la dificultate mica. La World Class n-am nicio sansa acum.
contain si intri in el doar e handicap de obicei in multe meciuri
ajung sa deposez cateodata de 3 ori acelasi jucator care pierde mingea pentru o secunda si o ia inapoi fiindca cand fac deposedarea mingea se duce 5-10m si el fiind in fata mea ajunge iar la minge
sau ajunge la alt jucator de al lui fiindca mingea se duce si 20m
sunt niste deposedari eficiente tehnic dar practic ineficiente ca mingea tot la el ajunge
in schimb deposarile oponentului sunt 100% eficiente pastrand si mingea
Salutare tuturor.
Merge cineva la lansarea de la Media Galaxy de vineri?
E si concurs cu premii, dar probabil ca o sa fie haos.
https://www.facebook.com/events/873749135970653/
Daca ar fi pus-o si ei la o ora umana (normala pentru omul de rand care lucreaza pana la 5-6 si ar fi putut ajunge acolo dupa 7-8) as fi venit si eu. Dar asa, o sa vedeti doar copilasi si pustani care nu au un loc de munca sau lucreaza part-time.
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks