Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 386 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #841 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu v-ati obisnuit? eu deja ma amuz cand vad ce se intampla, sez asta o sa joc doar de fun am intrat aseara sa joc un fifa 14...din nou, acelasi ghinion teribil... insa ma simt mai relaxat acum cand imi dau seama ca de fapt ma enervez pe banii mei. Asa ca am doua optiuni,: ori nu-l mai cumpar, ori il cumpar si joc relax...

2. #842 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ori jucati manager mode, e mult mai fun si gameplayul e total diferit fata de ut eu am renuntat de mult la ut si chiar ma relaxez la fifa si manager mode pe legendary e bestial chiar ai meciuri grele si mai ales sa cresti jucatori si poti juca cu cine vrei tu

3. #843 SP
    Member micul_'s Avatar
    Fifa dacă nu îl joci online mai bine nu îl mai joci. Asta e tot farmecul lui.

4. #844 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    eu cand vad reply-uri de astea gen "am avut 10 ocazii si am dat un gol si adversarul are 5 ocazii si da 7 goluri" ma ia cu ras, de parca adversarii joaca alt fifa pe alta consola in alt univers din alta galaxie si de parca in fotbalul real mereu castiga aia cu ocazii mai multe sau mereu bate echipa mai buna.De cand a aparut UT mereu se plange lumea si mereu cumpara jocul in fiecare an; aici ori sunt masochisti ori cauta motiv sa se planga pe forumuri.

5. #845 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu e adevarat e tot farmecul, intr-adevar e frumos si online, dar cand vezi atatea buguri si multe schimbari de gameplay ti se taie si credeti-ma si celalalte moduri sunt super fun

6. #846 SP
    Member rhadoo69's Avatar
    Unde gasesc si eu o lista cu id-uri pentru baietii care joaca fifa online?

7. #847 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    Am facut comanda la mediagalaxy si zice ca e confirmata integral . Asta inseamna ca ajunge maine ?

8. #848 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Ghassan View Post
    Am facut comanda la mediagalaxy si zice ca e confirmata integral . Asta inseamna ca ajunge maine ?
    Și mie la ALTEX îmi apare comandă finalizată Să sperăm că vine mâine

9. #849 SP
    Pe site la mediagalaxy zice ca e in stoc

10. #850 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Și mie la ALTEX îmi apare comandă finalizată Să sperăm că vine mâine
    Apare comanda finalizata de la inceput. Eu am facut precomanda in Iulie. De atunci statusul comenzii este "comanda finalizata". Astept 2 telefoane azi(unul de Altex). Voi lua de la cine suna primul.
    Attached Images Attached Images comanda-fifa-15.jpg

11. #851 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Apare comanda finalizata de la inceput. Eu am facut precomanda in Iulie. De atunci statusul comenzii este "comanda finalizata". Astept 2 telefoane azi(unul de Altex). Voi lua de la cine suna primul.
    Mie abia de azi îmi apare comandă finalizată. Pina azi apărea comandă în derulare.

12. #852 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    M-am uitat si eu astazi in contul de pe altex, iar daca pana acum nici nu-mi aparea comanda acolo, acum apare inclusiv cu AWB-ul de la Nemo Express. Ma intreb daca o ajunge astazi

13. #853 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    M-am uitat si eu astazi in contul de pe altex, iar daca pana acum nici nu-mi aparea comanda acolo, acum apare inclusiv cu AWB-ul de la Nemo Express. Ma intreb daca o ajunge astazi
    Da și mie Ar fi prea tare sa ajungă azi.

14. #854 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Ce simpatici cei de la Altex, mie imi apare "comanda anulata"! Nu am fost contactat de nimeni, in aceeasi comanda am precomanda la Shadow Of Mordor, dar ei mi-au anulat-o.

Le-am dat un mail si probabil voi depune plangere la anpc daca nu se rezolva.

15. #855 SP
    Si mie mi-au dat comanda anulata . De aceea am si facut de la mediagalaxy ca aia desi is pe felie cu altex,parca is mai ok unpic

16. #856 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Cei care aveti precomanda facuta pe gamerland.ro / gamestore.hu ati primit jocul sau ceva info de la ei ? Mie imi apare "trimis" cand intru la "Date comenzi" inca de ieri, dar n-am primit nimic deocamdata . Cred ca va sosi maine...

17. #857 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Ce simpatici cei de la Altex, mie imi apare "comanda anulata"! Nu am fost contactat de nimeni, in aceeasi comanda am precomanda la Shadow Of Mordor, dar ei mi-au anulat-o.

Le-am dat un mail si probabil voi depune plangere la anpc daca nu se rezolva.
    Astia parca nu va vor banii. Ori sunt prosti, ori incompetenti.

18. #858 SP
    Member bdevil's Avatar
    A iesit si mobile app-ul pentru android, il gasiti pe Google Play Store. Mai ramane sa aflu cum activez custom tactics direct din joc pentru ca nu se pot aloca custom tactics-urile pe butoanele stickului din stanga cum era la fifa14.

19. #859 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by bdevil View Post
    A iesit si mobile app-ul pentru android, il gasiti pe Google Play Store. Mai ramane sa aflu cum activez custom tactics direct din joc pentru ca nu se pot aloca custom tactics-urile pe butoanele stickului din stanga cum era la fifa14.
    Te referi la jocul de pe mobil..?

---------- Post added 25-09-2014 at 10:31 ----------

Aaa ..nu ai dreptate a aparut dar e posibil sa mi spuna pe Galaxy S2 ca nu e compatibil cu dispozitivul....voua va merge?

20. #860 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Merge Companionul pe Windows Mobile. Trebuie doar actualizata aplicatia din market.

http://news.futhead.com/posts/fifa-1...ed-for-fifa-15
    Links to the app on iOS and Android and Windows Phone if you need them. Thanks to futhead_bacefabc for the WP link.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 386 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast