Era cam de asteptat din moment ce corolla gts ptr asta ii, oricum ma bucur sa vad masina printre pozele alea ^^ thx for sharing.
modul de drift a mai fost in jocurile NFS asa ca nu e cine stie ce noutate..speram doar ca va fi chiar bun.
dupa cum se vede si ce se svoneste..e posibil ca nfs sa fi reintrat pe fagasul bun dupa dezamagirile de pana acum.
Screenshots:
Need for Speed: Shift - Die Autos - Screenshots | Bilder-Galerie | Aktuell
Need for Speed: Shift - Screenshots | Bilder-Galerie | Aktuell
Lambo Reventon Gameplay:
Ce mai conteaza daca va fi sau nu mai bun decat FM3. Comparatiile astea isi au rostul atunci cand nu ai bani decat de un singur joc, si vrei sa-i investesti in cel mai bun. Bineinteles, aplicat in cazul in care vorbim de jocuri originale.
Eu personal le voi lua si juca pe toate: NFS Shift si Nitro, Dirt 2, Forza 3, Gran Turismo 5 si PSP, Blur, Motorstorm Arctic Edge = 8 jocuri racing pana la sfarsitul anului. Ramane de vazut care o sa ma tina in priza pana la capat. Si apropo de Gran Turismo:
JVN: Will it interactivity between PSP and Gran Turismo 5 Gran Turismo on PS3?
Kazunori Yamauchi: We believe the PSP version as an invitation to play Gran Turismo. I wish that those who discover for the first time the GT series can do so via this release. If they unlock a car in Gran Turismo PSP, it will also be available in Gran Turismo 5.
nu conteaza banii..o sa le cumpar pe amandoua numai ca am zis si eu ca forza 3 va fi mai bun decat shift![]()
Mie personal nu imi place acest view din masina.Poate o sa imi sara toata lumea in cap, dar nu mi se pare cine stie ce. Arat foarte bine ca grafica, dar asta nu mai este Need for Speed.
daca asa o sa fie gameplay-ul si in varianta finala, cu siguranta o sa-i zic pas. cred ar trebui sa-i puna numele nfs shtift, prea aduce a prostreet, numai ca aici sunt pe circuite reale.
Bookmarks