Și eu am achiziționat din prima zi !
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
De ce nu gasesc Silent Hill in magazin in Timisoara? Wtf!? Vad ca toate jocurile ce le am la fav sunt 'exclusiv online'. Dece? Nu e ca si cum jocurile ocupa juma'de magazin
daca erai in Cluj erai obisnuit deja cu asta . De cand au scumpit livrarile si nu se mai pot livra gratuit produse in magazin, eu de fiecare data cand cumpar un joc bag si ceva bere/alcool in cos ca sa acopar costurile de livrare, ca la alea ii obligatoriu transportul. Si se intreaba INS de ce creste consumul de alcool in Romania
A ajuns. M-am speriat că avea sigiliile desfăcute și lipite pe interior , dar era ambalat extra bine, pare totul ok. Revin diseară cu impresii după montaj.
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
E absurd. Nu stiu cum sa mai scoata bani. Nu ca ma astept sa imi dea moca transport, dar macar sa fie in magazine sa se poata ridica. Totul e online. Plus mizeria aia de taxa cu platitul cash. Adica se incurajeaza plata cu cardul, dar nu se ofera -5 lei la cei care dau cu card, dar se adauga +5 la cei care vor cash Magazinul acela de spune colegul ATX-MG de el, e la 9 km de unde locuiesc eu. La marginea orasului. Cred ca e magazin-depozit pentru zona asta. Mai convenabil mi-e sa platesc transportul cu curierul decat sa merg eu tot orasul
Ca un contraexemplu, Carturesti iti da optiunea sa ridici din magazin, 0 lei la transport, chiar daca iti trimit pachetul din Bucuresti, Iasi whatever. Bineinteles ca la MediaGalaxy nu exista asa ceva ca e foame de bani. Eu, ca si client normal, care nu are acces la info din interior, ori comand de pe site, ori cumpar de la altii, ca toata marfa apare ca online, nu am de unde stii ca exista in TM un magazin care are produsul in stoc
Ca sa mai reducem din negativitate - la mine a ajuns consola la usa fara probleme, cu sigiliile intacte, asa ca multumesc Altex .
Ma bucur ca faceti eforturi ca sa livrati consolele in ziua lansarii, si nu ma simt mai dezavantajat decat cei din vest.
Se aude ceva de disc drive cand intra inapoi in stoc? Am facut prostia sa nu imi iau inainte ca deh, atat m-a dus capul, si acum se pune praful pe discurile de langa pro
Am anulat precomanda la PS5 Pro cu 1-2 zile inainte de lansare. Mi s-a raspuns ca banii vor fi restituiti dupa refuzarea coletului. Coletul l-am refuzat joi, in ziua lansarii. A trecut aproape o saptamana si nu am primit niciun ban inapoi.
Nu stiu cand imi recuperez banii, dar eu unul nu mai comand de la Altex cu plata online, ca uite stau acum cu 4000 lei blocati si stau sa ma rog de ei prin mailuri, ca sa mi se raspunda cu mailuri generate automat.
Uite mail primit azi (desi coletul a fost refuzat acum 6 zile):
Ca urmare a solicitarii cu numarul CAS-xxx-xxx, va informam ca nu mai putem interveni cu modificari asupra comenzii, aceasta intrand deja intr-un flux automat de facturare si livrare. Am rugamintea sa refuzati comanda in momentul in care sunteti contactat pentru livrare.
Raman la dispozitia Dumneavoastra pentru orice alte nelamuriri sau intrebari suplimentare. Puteti intra in contact din nou cu echipa Suport Clienti Altex folosind formularul de contact din site.
Va dorim o zi buna!
Claudia Graure
In plus, altex si-a dezactivat numerele de telefon. Deci sunt la mila unor bots.
La fel am pățit și eu după ce am refuzat o comanda de 310 lei. A durat 3 săptămâni pana am primit banii înapoi. I-am contactat și pe mail și telefonic (mergea sa suni în call center acu 3 luni).
E foarte enervant ca nu ai opțiune de anulare comanda din cont client.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ce se aude legat de controllerele și consolele 30th Anniversary? Există șanse să le primim săptămâna viitoare? Bănuiesc că săptîmâna asta nu avem șanse, fiind deja joi și neprimind nici un semn.
Au intrat banii azi. Fix la o saptamana dupa sesizare. La emag intra in 30 min inapoi, la altex in 7 zile. Ce sa mai zic… Mersi oricum!
Consolele și controllerele 30th anniversary se vor primi pe 21 noiembrie sau sunt șanse să fie ceva întârzieri?
Vezi mai sus, s-a raspuns deja. Le primesc si ei de la furnizori si le livreaza sa fie aduse in ziua lasarii.
Pe mine ma intereseaza mai mult daca vor fi impachetate calumea, dar din cate vad mai sus cu Pro, vin direct in cutia promotionala. Suntem la mila curierilor cu editiile astea de colectie unde chiar conteaza si cutia exterioara.
Bookmarks