Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 293 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 LastLast
Results 5,821 to 5,840 of 5859

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5821 SP
    Member OveMan's Avatar
    In cazul meu (precomada Altex PS5 Pro ) consola a venit intr-o cutie de carton cu ambalajul/sigilile intacte.

2. #5822 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    20 noiembrie și n-am primit Stalker 2…nici n-am fost sunat, a trebuit să întreb eu: se va livra în 1-5 zile lucrătoare lol

În schimb au introdus taxa de 15 lei per livrare.mi se pare normal, panta descendenta a oricărei firmei: servicii mai proaste si prețuri mai mari…

3. #5823 SP
    Junior Member Watchtower's Avatar
    Eu sper sa isi aminteasca de precomenzile facute de acum vreo 2 ani

4. #5824 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Mie mi s-a generat AWB-ul la Cargus pt. PS5 Slim 30th anniversary edition, dar imi arata ca nu e colet inca atasat si nu are status. Nici nu am primit mesaj de la curier ca azi mi se va livra ceva. Deci safe to say ca de abia maine daca il primesc.

Speram totusi ca va fi azi, dar sigur l-au primit de abia ieri.

P.S. Jud. Cluj, sunt curios cei din Bucuresti si alte orase daca il primesc azi sau va fi intarziere pretutindeni.

5. #5825 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Eu nu am nici AWB pentru controller-ul 30th tot in Cluj.

6. #5826 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am primit mail că pachetul meu a fost preluat de Cargus. E vorba despre controller-ul 30th Anniversary, cu siguranță.

7. #5827 SP
    Member Ramon's Avatar
    Si eu am primit awb deci abia maine primim. Intarziere o zi….

8. #5828 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Si eu am primit pe la 11 mail de la cargus ca au întrat în posesia coletelor (PS5 și PS Portal 30th Anniversary Limites Edition).
    Maine cel mai probabil vor ajunge.
    Vad ca au aparut pe stoc la Altex, împreună cu ambele controllere, normal și Edge, Limited Edition.

Sent from my SM-F956B using Tapatalk

9. #5829 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Am primit controllerul 30th Anniversary. Încă sunt la muncă și nu l-am desfăcut.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

10. #5830 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Au inceput sa aduca disk drive-uri prin toata europa. Ne poti da niste info @ATX-MG ??? O sa aveti si voi in stoc? Se pot comanda doar online sau si in magazin?

11. #5831 SP
    ce se intampla cu Stalker la Altex ? am vazut ca a fost scos de pe site, n-am fost sunat, n-am primit mail nimic !
    frumos, dau precomanda din aprilie si nici macar nu sunt sunat, il puteam lua din alta parte....incredibil..

12. #5832 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Sfatul meu pentru când faceți precomanda, indiferent de produs, e sa comandati de la toate magazinele simultan. Îl păstrați pe cel care ajunge primul, și anulați celelalte comenzi. Comercianții români nu sunt suficient de disciplinați încât sa te poți baza pe oricare dintre ei.

13. #5833 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Sfatul meu pentru când faceți precomanda, indiferent de produs, e sa comandati de la toate magazinele simultan. Îl păstrați pe cel care ajunge primul, și anulați celelalte comenzi. Comercianții români nu sunt suficient de disciplinați încât sa te poți baza pe oricare dintre ei.
    Sper ca e o gluma..... doar nu a comandat de la nea mitica din garaj....va mai mirati de ce va baga transport la orice

14. #5834 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    gluma ne gluma, cu o legislatie nedaptata noilor conditii si comertului online/global/etc, dar mai ales cu institutii care prefera sa faca bani de un suc si sa protejeze comerciantul in loc de a proteja consumatorul, daca abordezi varianta corectitudinii sa nu fi surprins ca ramai uneori cu buza umflata.

Recunosc, si eu am devenit din ce in ce mai cinic in ultima vreme datorita experientelor cu diferiti comercianti si incep sa adopt o pozitie din ce in ce mai .... ME FIRST .... chiar daca asta inseaman strategii de genul celor enumerate mai sus

15. #5835 SP
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Sper ca e o gluma..... doar nu a comandat de la nea mitica din garaj....va mai mirati de ce va baga transport la orice
    Exact.
    Deci 1. Pun o taxa nesimțita de 15 lei pentru orice comandă și 2. Nici nu respectă clientul.

Gata, voi comanda doar de la alte site uri chiar dacă sunt mai scumpe. Vreau să susțin acele magazine pentru a putea crește și a putea oferi ce oferea și Altex o dată.Se pare ca li s-a urat cu binele.

16. #5836 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by rzv31 View Post
    Esti tu nea mitica din garaj, sau de unde apologetica asta a magazinelor? Tocmai ca Altex nu e nea mitica, si tot nu livreaza la timp in jumatate din cazuri. Ba mai mult, nici nu au bunul simt sa te anunte din timp ca livrarea va intarzia. Ba si mai mult, nici macar nu au functie de anulare comanda, preferand sa arda gazul pana la adresa ta si sa refuzi coletul in loc sa nu mai trimita deloc. Ce sa zic, ramai tu in continuare cu speranta ca e o gluma, in timp ce eu ma bucur de produsele precomandate day 1 de la cine livreaza primul, asa cum e si normal.

Taxa de transport nu o platesti daca refuzi/anulezi coletul, nu stiu ce te face sa crezi ca ar fi asta un impediment sau o mirare.

17. #5837 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Esti tu nea mitica din garaj, sau de unde apologetica asta a magazinelor? Tocmai ca Altex nu e nea mitica, si tot nu livreaza la timp in jumatate din cazuri. Ba mai mult, nici nu au bunul simt sa te anunte din timp ca livrarea va intarzia. Ba si mai mult, nici macar nu au functie de anulare comanda, preferand sa arda gazul pana la adresa ta si sa refuzi coletul in loc sa nu mai trimita deloc. Ce sa zic, ramai tu in continuare cu speranta ca e o gluma, in timp ce eu ma bucur de produsele precomandate day 1 de la cine livreaza primul, asa cum e si normal.

Taxa de transport nu o platesti daca refuzi/anulezi coletul, nu stiu ce te face sa crezi ca ar fi asta un impediment sau o mirare.
    Cred ca el e de aceeași parere cu tine dar s-a exprimat în ideea în care Altex se comporta ca magazinul lui nea Mitică și pe lângă a ne vedea fiecare interesul e normal sa fie sancționați cu plângeri șamd.

Pentru mine Altex era peste emag în ceea ce privește comunicarea și serviciul de relații cu clienți dar se pare ca toți o iau ușor ușor în jos.

18. #5838 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Salut! A revenit disc drive in stoc:

https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/

19. #5839 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Salut! A revenit disc drive in stoc:

https://altex.ro/disc-drive-pentru-p...MPS5DISCDRIVE/
    Finally! Am și dat comandă. Acum pot lua și Pro-ul.

Sent from my KB2005 using Tapatalk

20. #5840 SP
    Member OveMan's Avatar
    ATX-MG imi puteti spune va rog cand o sa primiti adaptorul PlayStation VR2 pentru PC? Multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.