contra pe ceva terminator chinezesc si commander keen goodbye galaxy pe pc.
dopefish!!
Printre primele a fost Supaplex , au fost si inainte dar chiar nu mai tin minte. Pe keyboard cu floppy drive
Primul care imi vine in minte acum este acest fotbal (Atari 2600). Ma caftea tata la el non-stop
hehe, CHRONOS.. ce vremuri
primul sau primele mele jocuri au fost in limbaj basic , undeva prin 90 si se incarcau de pe caseta audio , era drama mare daca se prindea caseta..
---------- Post added 30-12-2014 at 12:43 ----------
cam tot pe vremea aia salivam la consolele "arcade" de pe la salile de jocuri cu fise.
de exemplu Sonic mi se parea un joc senzational, imi aduc aminte intr-o vara undeva la mare am intrat cu taica-miu intr-o sala d-asta de jocuri , era ceva cu batai habar-n-am cum ii zicea la joc si n-am plecat de acolo pana nu am dat gata jocul..pff, ce de fise
se juca si la dublu asa ca mai era un pusti langa mine ce se descura mai bine si baga si el fise mereu.
Wolfenstein 3d si budokai cred ca se numea.. era cu bataie pe tatami amandoua pe pc bineanteles acum 22 de ani!
mai era epoca primelor console... (la noi cel putin)
si probabil ca multi au inceput cu celebrele clone de atari, numite rambo
jucam in '90 jocurile americanilor din '80 si mi se pareau wow..
de exemplu, daca vreti sa va amintiti:
*ce ma amuza faza la reclamele astea cu "it's only a game" ... de parca era riscul de a te lasa prins in "realitatea virtuala" datorita graficii fotorealiste!
Bookmarks