Eu unu chiar sunt incantat de joc,îmi amintește de Underground 2.Mi-a plăcut mult mai mult decât precedentul
Eu unu chiar sunt incantat de joc,îmi amintește de Underground 2.Mi-a plăcut mult mai mult decât precedentul
Eu inca nu am reusit sa fac trofeul ala de 350.000puncte de drift... fac punctele dar numai am timp sa termin cursa...ala e singurul trofeu care nu am reusit sa il fac la jocul asta
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Cum se mai comporta jocul la conectarea si incarcarea "to servers". Nu detin un cont ps+ si as vrea sa achizitionez jocul spre sfarsitul lunii, ca tot este la un pret atractiv pentru mine.Il iau sa joc doar "career mode". Va multumesc anticipat!
O sa-ti apara pe ecran ca nu ai psplus blablabla,apesi pe cerc si incepe sa se incarce jocul.Nu o sa ai pe harta alti playeri inafara de boti.Consola trebuie sa fie conectata la internet,daca nu e conectata nu se incarca jocul.Nici eu nu aveam psplus cand mi-am cumparat jocul.
Mi-a captat atentia din simplul motiv ca pe fundal se aude "Get Low", care a fost cu ani in urma si in NFS Underground, unul dintre cele mai bune jocuri din serie.
Pentru mine este cel mai frumos joc de curse(din categoria consolei ps4). L-am facut 100% la trofee si acuma joc in contrinuare cu prietenirecomand
Ce anume e asa frumos la el ? De ce nu argumentezi putin postarea ? Mie mi se pare o mizerie ordinara, sincer. Jocul e monoton si plictisitor, iar grafica, desi arata bine la prima vedere, te rupe la ochi si dupa 30 de minute de joc, ma simt super obosit, in loc sa ma relaxez. Are prea putine moduri de joc si harta e mult prea mica.
Iar faptul ca este doar noapte si ca trebuie sa raspunzi non stop la telefonu ala idiot, efectiv ma face sa nu mai pot sa-l continui.
Faza cu noaptea ii ca si in underground, telefonu nu o sa mai sune daca termini povestea iar efectele sau ce zici tu acolo ca te oboseste nu am intalnit asa ceva in 63 de ore cat am jucat in el. Nu zic ca e perfect sau wow, dar in comparatie cu the crew si driveclub care le-am terminat sa fie terminate. Si nu inteleg de ce trebe sa argumentez sa dau explicatii ca imi place un joc....Am mentionat ca pt. mine este un joc frumos, nu ca este cel mai frumos joc de curse pe ps4.
Cate puncte REP iti trebuie ca sa ajungi la level 70? Sunt la 52,aproape de 53...
Mi-a ramas trofeul Mental Unblock si Hit The Ceiling...
Vezi ca pt lvl e un glitch cumva urci masina pe alte doua si lasi acolo toata seara si iti da air time si xp mult. Cauta pe youtube. Eu asa am facut pt lvl. Pentru jocul si misiunile le termini destul de rpd.
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Oare mai merge? Stiu de acel glitch, doar ca mi-e sa nu ma baneze... desi am jucat single player, de multiplayer nu sunt interesat.
Bookmarks