Ala este un sondaj facut de terti. Nu este facut de EA Sports. Ei nu iau in seama problemele semnalate la ei pe forumuri....
Ala este un sondaj facut de terti. Nu este facut de EA Sports. Ei nu iau in seama problemele semnalate la ei pe forumuri....
Evident, la cate probleme sunt ignorate pe forumurile lor, putin probabil sa plece EA Sports urechea la asa ceva. Dar din ratiuni economice, cine stie cu ce liga te mai pricopsesti prin fifa 16, cum a fost in 15 cu super turkey league.
Am sperat degeaba, in cazul asta spun pas inca 3 ani. Bine ca avem femei si Kazakhstan
"Konami has signed a three year deal extension for exclusive Champions League rights.
Konami and UEFA's original deal was signed in 2009. Now it's been extended, and includes this year's game, PES 2016.
The agreement means PES can feature the UEFA Champions League and UEFA Europa League club competitions - a point of difference between Konami's game and EA's FIFA series. The UEFA Super Cup is featured within PES' long-running Master League mode."
Eurogamer
Mare rahat. Conteaza cum se numeste competitia? Ca e Uefa Champions League sau Championship Cup sau whateva? Cata vreme se respecta formatul nu mai are importanta.
Acest rahat contează pt mine, la fel cum contează licențele din Fifa pt echipe, nu suport sa joc cu FC London samd... E altceva când vezi prezentarea si muzica din UCL. Nu înțeleg de ce săriți de "kur" când cineva spune ceva negativ legat de seria Fifa? Sunteți angajați la EA?
Astia de LA PES in afara de liceente nu au nimc, gameplayul este varza, si conteaza si pentru mine liceentele, as vrea sa joc formatul original, oricum anul asta nu mai cumpar FIFA, astept sa vad ce scoate Konami daca nu pauza.
Chiar imi doresc de mult licenta UCL intr-un joc fifa. An de an sper ca PES o sa se schimbe radical, sa ofere o experienta Champions League autentica, dar de unde... Cel mai deranjant lucru este rigiditatea, ca aspect general, si animatiile sunt...bine, pe alocuri exista animatii reusite (pe la tackling) dar in general (passing si shooting in special) absolut penibile! La grafica sa zicem ca as face abstractie, dar gameplayul e sub Fifa 10, pur si simplu, jocul nu are deloc fluiditate, cursivitate...jucatorii alearga de parca ar fi constipati si isi flutura mainile in aer incercand sa-si ia zboru.
E bine ca se preocupa sa introduca tatuaje si femei. Mai bine foloseau resursele pt a imbunatati gameplay ul.
A ti vazut prezentarea la Fifa16? Ce parere aveti?..parca nu sunt prea multe noutati..dar cred ca mai schimba multe pana la lansare
https://youtu.be/bwz98athxQ8?list=PL...tQi2cXrBBNz0Tw
A iesit si filmul anuntat pentru E3. Nimic nou deocamdata. Iar trailerul nu prezinta nimic nou ca si gameplay desi are in titlu gameplay.
Speram si eu o la imbunatatire grafica majora, sa arate cum sunt celelalte jocuri de sport de la EA, dar se pare ca anul asta voi cumpara Fifa doar daca nu am ce juca.
Dupa toate zvonurile de acum, speram sa vedem mult mai multe, dar se pare ca mai nimic interesat.
Bookmarks