Offline only pana pe 12.
Am jucat Bloodborne pana am luat platina. Mi s-a parut cam cel mai tare joc pe ps4. Fiind primul RPG jucat,nefiind un fan al genului am zis sa incerc si Dark Souls 2.Faza e ca nu m-a dat pe spate DS2 dupa ce am jucat Bloodborne.
Intrebare pt cei care au intrat in posesia joculuiS3 seamana la gameplay mai mult cu Bloodborne,sau cu DS2?
Ce frumoos!!! Si eu care am precomanda la Media Galaxy de pe 05.04, confirmata telefonic pe 08.04 staau si citesc thread-uri... Nu ca as avea ceva impotriva lor, mais par contre, dar stau si ma intreb: si atunci de ce sa mai faci precomanda?!?... Enfin joaca placuta va doresc!!!
Chiar atat de bun e jocul? Adica unii il aveti inca de sambata si n-ati zis nici pâs, inseamna ca stati si jucati si n-aveti timp de povesti.
Nici nu mai trebuie sa spuneti nimic, eu unul m-am convins de joc![]()
Pe console merge password coop-ul ? am incercat cu un prieten pe pc si nu am reusit nicicum sa ne vedem summon sign-ul...
Aveti si o tema gratuita. Sa mearga bine cu jocul
https://store.playstation.com/#!/en-...H0000000000343
Cei ce ati luat jocul? imi puteti spune daca se poate schimba limba. L-am gasit in NL cu doar 50€ dar nu am chef sa invat olandeza![]()
Am butonat si eu vreo 3 ore la el. Jocul e foarte bun, batut primii doi bossi, cam usor zic eu, dar e doar inceputul. Combatul e mai rapid, inamicii mult mai agresivi. Un minus pana acum ar fi framerate-ul care scade al naibi de mult in momentele cand anumiti inamici se transforma.
La Media Galaxy Orhideea exista cateva bucati Dark Souls 3 Prestige Edition la 1800 lei / buc. Eu zic ca asa ceva nu trebuie ratat.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Pai ce are in plus fata de collector's edition inafara de statueta lord of cinder! Cum de aceasta editie limitata(2000 buc) epuizata total inca din luna decembrie a anului trecut a ajuns pe rafturile lui MG Orhideea in cateva exemplare..tare Romania asta nu gluma!
Pai statuia Lord of Cinder. Are 3kg si 40cm. Asa ceva nu gasesti pe toate drumurile.
Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk
Bookmarks