New Dark Souls III TGS Gameplay
Cativa prieteni se plang de DS 3 ca e "aceeasi Marie cu alta palarie", dar pe mine sincer nu ma deranjeaza: if it ain`t broken, don`t fix it!![]()
Tinand cont de imbunatatirile aduse jocului, atat mecanic cat si estetic e aceeasi Marie dar cu silicoane.![]()
Dark Souls 3 feels like coming home | VG247 Iar titlul mai putin agresiv era: "Dark Souls 3 feels like coming home" and I do love the sound of that!
^Un articol foarte fain.
Se vede clar dupa modul in care scrie ca ii plac jocurile din seria Souls.
Sincer seria Souls e foarte apreciata de foarte multe site-uri. Gamespot a oferit titlul Game of the Year inca de la Demon's Souls (si tin minte ca erau titluri exceptionale inca de pe atunci) iar Gametrailers inventau tot felu de reguli pentru Dark Souls chiar si la un an jumate de la lansare (gen next weapon enemy drops, you have to use it). E singura serie de care nu m-am saturat de-a lungul anilor si vreau cat mai multe titluri pentru ca, cel putin momentan nici un joc din serie nu m-a dezamagit (o chestie ce nu pot spune despre seria Final Fantasy care acum ocupa locul 2 pentru mine). Sper ca DS III sa ma dea pe spate inca odata asa cum a facut fiecare titlu From Software lansat in ultima vreme![]()
The network test beta for Dark Souls 3 has just gone live on the PlayStation 4 and is available for download via the North American PlayStation Store, publisher Bandai Namco has revealed.
To play the game, you'll need to first download the game and have a code to access the network test, which you could have applied for on this website. Applications are now closed, however.
The test will run from October 16 to October 18 in North America and Japan. There are no plans for a stress test in Europe.
Cei care ati aplicat pt beta, sa va verificati mailul, luni trebuia sa primiti codul
Si azi incepe.
---------- Post added 16-10-2015 at 21:37 ----------
It's on. HYPE !
Am jucat prima parte a test-ului si am observat cateva lucruri bune si rele.
Per total este un Dark Souls 2,2, ma bun ca precedentul dar o involutie fata de Bloodborne. Ma asteptam sa vad mai multe imbunatatiri.Concluzie dupa prima zi de joc: este un joc in spiritul Dark Souls, dar ma asteptam la mai mult.
- Combat-ul este 90% identic cu cel din DS2, aici cea mai mare dezamagire.
- Armele identice cu cele din DS1/2 (dar nu aveam decat cateva de descoperit).
- Nu este cu mult mai fast paced, doar roll este nitel mai rapid.
- Sistemul de magie se aseamana cu cel din Demon's Souls, ceea ce e ok.
- Grafica este mai buna, texturile sunt mult mai sharp dar luminarea mai proasta.
- Level design s-a intors la radacini, foarte asemanator cu DS1.
- Nivelul de dificultate: very easy (desi parea ca am stats cam mari comparativ cu zona in care eram).
OEE, cand ai intrat in beta iti doreai sa joci: Ds/DmS sau ceva mai apropiat de Bloodborne?![]()
Beta gameplay footage (nu-mi aparțin).
Cei care nu au chef de spoilere, știu ce au de făcut.
Graft, iti multumeac ca ai postat clipurile astea m-ai facut sa caut si eu alte clipuri pe YT.
Si din ce am vazut, stiu de pe acum ca iar voi abuza de spell-uri.
Au fost anuntate doua editii speciale:
Prestige Edition
A copy of Dark Souls III
Collector’s Box
Metal Case
40cm Lord of Cinder Figurine
A4 Hardcover Artbook
Soundtrack
Cloth Game Map
3X Iron-On Patches
Collector’s Edition
A copy of Dark Souls III
Collector’s Box
Metal Case
25cm Red Knight Figurine
A4 Hardcover Artbook
Soundtrack
Cloth Game Map
3X Iron-On Patches
Nu se stiu inca preturile editiilor.
http://attackofthefanboy.com/news/da...listed-online/
$490 de dolari e prea putin pt un lord of cinder de 40 de cm.
si am nevoie de ambeleoh well, si asa n apare nimic in mai.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum spuneam, inca nu stim preturile editiilor. Am vazut si eu acel site, dar arabii au alte preturi. Cei de pe NeoGAF sunt deja foarte stresati in legatura cu asta, dar, pana nu avem ceva oficial, nu avem nimic. Este imposibil ca editia Prestige sa coste 500 de dolari/euro, in vest.
nu m ar deranja sa fie 500 de euro, macar stii ca ai dat un ban si valoreaza ceva - dar ai dreptate, pare nitel divortat de realitate.
un 250-300 de dolari treaca mearga. plus editia ieftina si transport, tot pe la 500 ajunge.
eu zic ca s baieti de gasca - ne au anunat din timp ca sa punem bani deoparte - mai sunt 6 luni, banii la ciorap, feciorasi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks