jocul asta pare interesant, dar actiunea e cam inceata
Există clipuri cu gameplay...
...jocul are o viteză ordinară (�n comparație cu celelalte) - nu te pierzi �n combo-uri.
http://www.consolegames.ro/forum/138945-post18.html asta ar fi unul din clipurile cu gameplay. Sunt ceva mai multe.
mai oameni buni.eu stiu trailere .daca aveati curiozitatea sa vedeti tot threadu a'ti fi vazut chiar ca am si postat.intrebarea mea a fost cum si'a dat sema de viteza jocului?!?cand inca nu exista nici macar un preview decent?plus ca jocul e axat pe puzzle din cate a fost prezentat,cu toate astea si eu am avut impresia ca stagneza cand vine vorba de agilitate,parand mai degraba un hulk sedat.sunt curios insa sa vad featurile,care sper sa imbunatateasca ceva
uita-te la gameplay-ul unor jocuri ca dante's inferno sau god of war 3 si pe urma uita-te la darksiders si ai sa vezi cum imi dau seama ca e incet. Nu ai zeci de mii de combo-uri, si WAR se misca ca un lesinat
20 de ore de gampeplay (fara sa bati tot ce misca), tone de items, arme modificabile (upgradabile). Imi place ca la un moment dat zici ca e Zelda combinat cu Bionic Commando, combinat cu God of WarNu mai spun ca pe acel cal te simti intr-adevar ca unul dintre cei 4 Horsemen !
Well, let there be WAR (numele caracterului) !
Dupa preview-ul asta si toate chestiile noi anuntate, parca mi-am schimbat parerea despre jocVazusem acum vreo luna niste gameplay si toate animatiile pareau tare aiurea, tzepene. Acum parca e mai fluid totul...si daca vine vorba de arme upgradabile, trebuie neaparat incercat
![]()
Acum imi place si mie cum arata si e unul din multele must-buy games care apar in primele 3 luni din 2010.
Preview
Darksiders Video Game, Preview HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="<a ...e_wrap.php</a>?mid=59081"@@AMEPARAM@@59081
---------- Post added 17-11-2009 at 04:23 PM ----------
[/url]
Bookmarks