Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 181

Thread: Darksiders

1. #21 SP
    Member Skaar's Avatar
    jocul asta pare interesant, dar actiunea e cam inceata

2. #22 SP
    Junior Member zxpy's Avatar
    Quote Originally Posted by Grold View Post
    jocul asta pare interesant, dar actiunea e cam inceata
    trebuie sa fi mai concret si in plus de unde ti'ai dat seama d viteza jocului?!?dintr'un cinematic?

3. #23 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Există clipuri cu gameplay...

...jocul are o viteză ordinară (�n comparație cu celelalte) - nu te pierzi �n combo-uri.

4. #24 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by zxpy View Post
    trebuie sa fi mai concret si in plus de unde ti'ai dat seama d viteza jocului?!?dintr'un cinematic?
    http://www.consolegames.ro/forum/138945-post18.html asta ar fi unul din clipurile cu gameplay. Sunt ceva mai multe.

5. #25 SP
    Junior Member zxpy's Avatar
    mai oameni buni.eu stiu trailere .daca aveati curiozitatea sa vedeti tot threadu a'ti fi vazut chiar ca am si postat.intrebarea mea a fost cum si'a dat sema de viteza jocului?!?cand inca nu exista nici macar un preview decent?plus ca jocul e axat pe puzzle din cate a fost prezentat,cu toate astea si eu am avut impresia ca stagneza cand vine vorba de agilitate,parand mai degraba un hulk sedat.sunt curios insa sa vad featurile,care sper sa imbunatateasca ceva

6. #26 SP
    Member Skaar's Avatar
    uita-te la gameplay-ul unor jocuri ca dante's inferno sau god of war 3 si pe urma uita-te la darksiders si ai sa vezi cum imi dau seama ca e incet. Nu ai zeci de mii de combo-uri, si WAR se misca ca un lesinat

7. #27 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

8. #28 SP

9. #29 SP
    Admin MonkY's Avatar
    20 de ore de gampeplay (fara sa bati tot ce misca), tone de items, arme modificabile (upgradabile). Imi place ca la un moment dat zici ca e Zelda combinat cu Bionic Commando, combinat cu God of War Nu mai spun ca pe acel cal te simti intr-adevar ca unul dintre cei 4 Horsemen !

Well, let there be WAR (numele caracterului) !

10. #30 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Dupa preview-ul asta si toate chestiile noi anuntate, parca mi-am schimbat parerea despre joc Vazusem acum vreo luna niste gameplay si toate animatiile pareau tare aiurea, tzepene. Acum parca e mai fluid totul...si daca vine vorba de arme upgradabile, trebuie neaparat incercat

11. #31 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Dupa preview-ul asta si toate chestiile noi anuntate, parca mi-am schimbat parerea despre joc Vazusem acum vreo luna niste gameplay si toate animatiile pareau tare aiurea, tzepene. Acum parca e mai fluid totul...si daca vine vorba de arme upgradabile, trebuie neaparat incercat
    Subscriu

...așa mai merge - dar la primul contact...era slow rău de tot.

12. #32 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    E un must buy jocu..il am in vizor de ceva timp,sunt curios daca va avea co op.

13. #33 SP
    Member Skaar's Avatar
    Acum imi place si mie cum arata si e unul din multele must-buy games care apar in primele 3 luni din 2010.

14. #34 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #35 SP
    Member Skaar's Avatar

16. #36 SP
    Member CaNtO's Avatar
    ar fi fost mai reusit dk era putin si din prince of persia!

17. #37 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

18. #38 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

Te referi la astea MrIacob?

19. #39 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Scuze

20. #40 SP
    Member Skaar's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast