Da pai e un script idiot.Sunt sanse foarte mari sa iei sau sa dai gol in prelungiri.Mai mari decat in restul meciului.
Cel mai bine e sa incerci sa tii mingea prin posesie departe de poarta daca esti in avantaj.
Da pai e un script idiot.Sunt sanse foarte mari sa iei sau sa dai gol in prelungiri.Mai mari decat in restul meciului.
Cel mai bine e sa incerci sa tii mingea prin posesie departe de poarta daca esti in avantaj.
Dati mi si mie un sfat. Ce modificare inteligenta as putea sa fac la echipa ?
Ma gandeam sa l vand pe neuer, ca nu mi se pare ca apara mai bine decat gold ul (foarte putin poate), si sa iau un if Lahm (RB). Sau sa fac un upgrade la Lewa sau Auba?
Merci
Asa e nu e mega diferenta la neuer eu l.am dat pe al meu si am versiune gold..joaca cu auba st .. Nu prea ai ce mari schimbări sa faci pt bundesliga.. Naldo, un cm mai bun eventual
Sent from my D6603 using Tapatalk
Asa a zis si ovvy ..cu auba ST. Bai, chiar am incercat, si nu o data, de mai multe ori. E rapid intr adevar, dar daca nu intri cu mingea in poarta ..nu da gol. Trage EXTREM de prost. Am ratat si din 7-8m, a dat pe langa, sau peste..m au luat nervii. Plus ca daca l as pune pe lewa ST in locul ui..imi bat joc de el.
Naldo e bun pe aparare, la pase e praf, dribling la fel. E bine ca e inalt..o sa l incerc
merci
---------- Post added 25-02-2016 at 10:16 ----------
ah scuze..credeam ca e CMda, e ok naldo.
Un CM mai bun, eu unu nu stiu. Il am si pe Lahm dar nu e wow.
Joaca cum stii mai bine..conteaza si stilul de joc..cel mai nasol la atacanții din bundes e lipsa de 4 star skill
Mie nici Neuer Gold nu-mi place cum apara...nu se ridica la nivelul investitiei.
Echipa arata foarte bine, dar daca poti sa-l iei pe Lahm(rb) nu e o idee rea...eu personal as juca cu Luiz Gustavo in locul lui Gundogan, sau cu un alt jucator cu def. mai bun.
robben are 4 star si reus la fel
---------- Post added 25-02-2016 at 10:26 ----------
problema e ca lahm rb costa vreo 330 acum..l am avut (il lusem cu 270) dar l am vandut sa l iau pe neuer.
Intr adevar cech de ex mi se pare ca apara mai bine, dar n am cum sa l folosesc..
Aia sunt wingeri...cf,st..pt formatiile fara aripi e deficitara liga...
Bookmarks