Am facut 8 victorii la wekend league din 15 meciuri si m am oprit...ajunge.
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
Am facut 8 victorii la wekend league din 15 meciuri si m am oprit...ajunge.
Eu am 18 din 40 dar cu câți nervi. Te umple de draci jocul asta.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
E ultima data cand mai joc la wekend..joc doar la sezoane .gata!
Jucatorii cei mai buni..cam acolo sunt..am jucat 6 ..7 meciuri si cand m am ridicat am luat o intr o parte....))...e greu pentru ca sunt numai jucatori buni si fiecare meci e o finala...ori la bal ori la spital
voi nimeriti in 90% din meciuri doar echipe cotate valoric mai bine ca voi? eu am o echipa cu rating de 81 si chemistry 100%. toti jucatorii germani, din liga 1 germana, pusi pe pozitiile care trebuie. echipele de care dau au intre 84 si 87 cotatia. adversarii prind mai toti numai ghiulele cu mine, iar portarii lor scot aproape tot. am zis mai intai ca nu stiu eu sa joc, dar in online seasons reusesc sa inscriu fara probeleme. E oare un script retardat care sa te faca sa cumperi mai departe jucatori mai buni valoric? mentionez ca seria asta enervanta in care dau doar de echipe over-rated dureaza de vreo 6-7 jocuri...
Nu cred ca e vreo problema cu vreun script. Eu am jucat in fiecare weekend league de pana acu si tot asa, cam 80% din meciuri erau impotriva unor echipe cu jucatori mai valorosi.
Mie mi se intampla invers 80% din meciuri le joc impotriva unor jucatori cu rating mai slab decat al meu. Am rating 84, in *** wekend se schimba situatia, cam toti au intre 83-85, sunt jucatori buni care probabil joaca fiecare wekend si castiga multe meciuri si reward-urile sunt pe masura mai fac si un trading si e normal sa investeasca in jucatori buni. De cand cu *** wekend asta parca ma motiveaza mult mai mult sa am jucatori din ce in ce mai buni pentru ca mai toti acolo au si e mai greu cu jucatori mediocrii
Pai la tine e practic imposibil sa joci impotriva unei echipe cu rating mai slab. Ziceai ca ii ai pe Aguero Coutinho Ibrahimovic......
Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Same old same old. Deja nu mai am nicio așteptare de la jocul asta. Iar Begovic e cel mai OP portar.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
E cel mai prost FIFA care îl joc. Am revenit la FIFA 15 în care conta doar pace-ul. 16 e la ani lumina de mizeria de anul asta.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
La asta trebuie sa stii bine tenis de masa ca sa fii bun))
Eu m am obisnuit deja..la inceput a fost greu
Off-topic dar cu un mare OF:
Cristi, echipa ta se numeste Steaua Bucharest si cand vad ce antrenor ai pus imi vine sa sparg monitorul...Cum frate asa ceva????![]()
Ionut : am dat si eu de unu cu FC Olguta Craiovita
Catalin : L au scos pe Reghe iar IL Luce e singura varianta.![]()
Mi se pare mie sau au umblat la gameplay? Parca se misca putin mai incet jucatorii in teren nu mai sunt asa pe fast forward...
Bookmarks