Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 114

Thread: FarCry Primal

1. #41 SP
    Senior Member Danny's Avatar

FarCry Primal

Probabil nu se "pupa", animalele cu dinozaurii (nu tot animale sunt?). Cred ca pe vremea aceea se spunea: Ce dinozaur esti! In loc de: Ce animal esti!
    Eu nu am jucat Far Cry 4 dar ideea din Primal imi place.

2. #42 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Toata lumea stie ca dinozaurii au fost vanati pana la disparitie de catre bufnita bombardier...dar vor reveni sub forma de dlc.

LE: imi plac jocurile in care ai ca arma arc si sageti, si nici ideea de a imblanzi animalele nu imi displace insa mi se pare ca fac jocurile astea din ce in ce mai usoare...spre exemplu si in RDR aveai posibilitatea sa imblanzesti orice cal insa era un pic mai dificil, mai ales cand jucai jocul pentru prima data..

3. #43 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am impresia ca unii dintre voi n-au prea fost la orele de istorie/biologie. Au trecut milioane de ani de la disparitia dinozaurilor pana la aparitia "oamenilor" asemanatori cu ce s-a prezentat in trailere pana acum. Poate nu aveti notiunea timpului sau pur si simplu nu stiti lucrurile astea, dar nu au coexistat oameni si dinozauri niciodata.
    Attached Images Attached Images geological_time_spiral.png

4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum mai nu au coexistat niciodata? Pai atunci de ce i se spune lui Iliescu ca e un dinozaur?

5. #45 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai e dinozaur, nu om, sper să nu scăpam de el cum am scăpat și de dinozauri

6. #46 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar

pe alocuri te doare mintea de cat de prostesc e jocul asta!

7. #47 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Sper ca nu se astepta careva sa foloseasca jocul asta pe post de lectie de istorie nu? Am scris cateva posturi mai inainte ca era oricum greu sa foloseasca si sa reprezinte in mod precis o perioada din istorie in care sa amestece atatea elemente din perioade diferite (arme, animale, clima, materie prima, nivel de evolutie etc).
    Important e sa fie fun de jucat. Anyway, mie mi-ar fi placut sa mai interactionezi si cu alti oameni (din postura de aliati), ceea ce nu am putut vedea din gameplay-urile de pana acum.

De bine de rau in FC4 erau ceva personaje secundare cu care sa interactionezi si erau destul de diverse (Amita, Sabal, Longinus, Hurk, Noor, Yogi & Reggie, Bhadra, Chiffon, DJ Rabi care era destul de amuzant desi avea un arsenal extrem de limitat de replici).

Sigur, avand in vedere mediul din acest joc era greu sa ai un DJ in ureche, dar daca va trebui doar sa imblanzesc animale si sa le pun sa atace oameni... o sa ma plictisesc destul de rapid. Ceea ce nu mi s-a intamplat in FC4.

8. #48 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Am impresia ca unii dintre voi n-au prea fost la orele de istorie/biologie. Au trecut milioane de ani de la disparitia dinozaurilor pana la aparitia "oamenilor" asemanatori cu ce s-a prezentat in trailere pana acum. Poate nu aveti notiunea timpului sau pur si simplu nu stiti lucrurile astea, dar nu au coexistat oameni si dinozauri niciodata.
    Ai dreptate bufnitele care arunca cu grenazi erau foarte la moda prin epoca de piatra, mamutii care erau de marimea unui elefant erau foarte usor de invins dupa cum arata si jocu...doua lovituri in cap si mamutu e pe jos
    Ce sa zic o adevarata lectie de istorie imi prezinta jocu asta
    Eu am zis doar ca era mult mai fun daca erau si cativa dinozauri pe acolo si tu vii sa zici ca habar n-am de istorie....dupa cum vezi ei fac un joc asa real, fara pic de fictiune

9. #49 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Daca bagau dinozaurii in joc nu mai aveau subiect pt. DLC.

10. #50 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar

11. #51 SP
    Junior Member smara1's Avatar
    Din prezentarile de pana acum, jocul se invarte in ideea de a controla acele animale si a te folosi de ele pentru a omora. Daca doar la atat se rezuma, cred ca usor usor devine monoton. Remarc grafica frumoasa, dar asa cum am tot fost obisnuiti, la lansare simt ca va fi downgrade la nivelul acesta. Parerea mea e ca mai bine faceau un Far Cry 5, iar pe asta il numeau altfel, nu Far Cry Primal.

12. #52 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Far Cry Primal will not have a multiplayer element and Ubisoft has explained why they decided not to feature online play in the upcoming game.
    Community manager Jason Paradise has said the decision was made in order to focus the team on creating “best possible experience” for players by reinventing the “core gameplay loop.” This decision was made early in the development cycle.
    “Bringing the Stone Age to life and providing players with a strong gameplay experience based off of the Far Cry legacy meant we had to reinvent our core gameplay loop,” Paradise commented on the game's Steam forum. “This was definitely not a small undertaking. Our focus was on delivering this fantasy which required clear priorities for the team.

13. #53 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...merita luat prin vara, la 80-100 ron. In niciun caz mai mult.

14. #54 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    mie-mi place

15. #55 SP

16. #56 SP

17. #57 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Stie cineva cate ore de gameplay are ?

18. #58 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    In jur de 30 de ore.

19. #59 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    tare traileru

20. #60 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast