Codurile au ajuns la AlanPoe.
Sa le folosesti cu placere![]()
EL33TONLINE - Gaming news, reviews and competitions
Earlier in May Capcom revealed that two Helghast enemy characters from Killzone 2 (the Helghast Assault and Helghast Scout troops) would be making an appearance in Lost Planet 2 as free downloadable content at the end of June.
And the latest word from the publisher is that the Helghast skins from Killzone are now available for Lost Planet 2 PS3 gamers. You can head over to the PlayStation Store to download the two new skins for free and use them in the campaign and online versus.
Ma poate ajuta cineva la ep3 chapter 3? Nu reusesc sa il termin de unul singur.
Am varianta de 360.
Eu joc pe normal cu 3 AI players, dar nu stiu aia ce sa faca la faza cu tunul. Eu trebuie sa incarc, sa racesc, sa ma uit de unde vine, sa trag etc. O sa te adaug la friends si ne auzim maine (poate reusesc sa il conving si pe Mo sa joace cu noi, in 3 ar fi chiar frumos).
Vreau să-mi iau și eu jocul, sunt un super fan Lost Planet (am terminat tototototot lol), �nsă am c�teva nelămuriri:
Mulțumesc anticipat!
- Este lume on-line? Se joacă?
- Cum se comportă MP-ul (mă refer la cel competitiv că co-op joc singur cu AI-ul, np), e decent sau trebuie să mă rog să nu-mi sacadeze...
- Primesc ceva cartonas cu un cod pentru bonus content?
- Există DLC-uri?
*p.s.
...ah, am uitat să precizez - X360.
1. E plin de japonezi
2. Multi e destul de ok (daca iti place genul). Nu este lag sau prostii de genul asta.
3. Eu nu am avut nici un cartonas
4. Au aparut ceva MapPacks si la sfarsitul lunii o sa apara un mod co-op "Rush Arena"
Legat de achievements, cred ca e cel mai pacatos joc. Desi a aparut de peste 2 luni, este un singur om care are vreo 850/1000 din ce am vazut pe leaderboards pe x360a.
Good Luck !
DLC - intelegi tu CAPCOM�F���X�g �v���l�b�g 2 | �g�s�b�N�X
Multiplayer se misca bine, dar nu ai (am) nicio sansa...sunt zei japonezii aia. Legat de campania coop, iti recomand sa o joci cu prietenii. Extrem de fun.
Jocul e cat se poate de japonez ca abordare, adica cu acel simt al umorului/ridicolului specific Tekken-ului 6. Nu stiu daca e numai pe PS3, dar poti avea costum care arata ca un Datapost. Pe langa asta, ai vestita macanica bazata pe slot machine. Strangi credite in timpul jocului, le joci la slot machine, numai ca majoritatea chestiilor castigata acolo sunt nume care le poti seta sa-ti apara deasupra capului in multiplayer, gen "yummy yummy in my tummy".
In rest, jocul e epic de felul lui, destui mecha peste tot. Se merita sa-ti cauti oameni cu care sa faci campania in mod co-op, sunt unele batai cu bosi mai grei si ajuta sa ai om cu care sa vorbesti in headset si sa rezolvati mai usor misiunea.
Daca avea niste voice acting mai ok, ar fi fost si mai bun.
Acum l-am �nceput- scoate un sunet ciudat 360 atunci c�nd vreau să-l instalez...nici nu-l citește
Jocul merge de pe disc...dar c�nd vreau să-l instalez...fufu.
Heh, și-a revenit după 4-5 �ncercăriblol
---------- Post added 09-09-2010 at 04:30 PM ----------
Haha, ce tare, pot alege Rom�nia pentru multiplayer flag
---------- Post added 09-09-2010 at 07:44 PM ----------
Doamne �n ce m-am băgat!![]()
- peste 150 de ore de gameplay pt. 1000
![]()
...hai că-l duc și pe ăsta la capăt![]()
"If your looking for a platinum try another game. This has got to be the most absurd and asinine trophy list I have ever seen. This trophy list has ruined this game for many gamers. Majority of the game trophies are a long hard grind."
Lost Planet 2 Trophy Guide (se aplica si la XBOX)
Albert Wesker!Woooo!
De ce nu mă lasă să joc cu el �n campanie? L-am selectat și c�nd �ncep Episode 2 �mi dă un personaj random...
E doar pentru MP?
Personajele bonus pot fi folosite si in SP, dar numai dupa ce ai terminat campania.
La primul playthrough joci doar cu ce a planificat developerul, ca sa fie mai clara povestea. Asta in masura in care povestea are prea multa importanta sau sens...
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By Tudoran in forum Console News
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks