Nu sunt toate mai mult ca sigur, calm yourself down.![]()
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nu sunt toate mai mult ca sigur, calm yourself down.![]()
Asa vroiam sa zic si eu, dar sunt deja acolo puse si tot timpul a fost corect psnprofiles. Posibil sa mai adauge cu un patch la lansare? Sau dupa ce dau drumul la raiduri?
N-am sperante mari ca mai adauga totusi...![]()
Avand in vedere ca sunt 11 gold si 2 silver, cu siguranta astea raman pentru jocul de baza, deoarece intocmesc punctele necesare.
Au lasat loc pentru dlc-urile ce vor urma.
Campania in Destiny nu se termina niciodata. Lol. Mai faci un strike, nightfall, raid, daily heroic. It never ends
Serios acum la cat griding faci in jocul asta ar trebui să te plictisești rapid, însă după câteva mii de ore făcând aceleași lucruri , afirmația că o campanie de 20 ar fi ceva e funny. Ceva de genul:
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
---------- Post added 26-08-2017 at 22:26 ----------
Caută pe youtube Destiny suport group. De pe telefon nu pot pune linkul. Sau nu stiu cum
Cum pe xbox bungie a determinat apariția unei comunități focusate pe halo asa o sa faca si pe Destiny. Eu unul de câteva luni ma tot joc si altele: am făcut campania la infinite warfare, titanfall2 2 campanie si mp am level 50. Horizon super joc am făcut toate sidequesturi. Am incercat gta v just cauze 3 însă tot la destiny revin. Am destul silver dust sa iau boostere si fac rang la crucible si vanguard in fiecare saptamana pe fiecare caracter. Deși zic ca astept Destiny 2, în fiecare marți la reset bag discul cu destiny
---------- Post added 26-08-2017 at 23:06 ----------
Am verificat acum : 3263 ore jumate. Niciun caracter șters: warlock. Titan. Hunter. Eu sunt mulțumit vis-a-vis de banii băgați în joc. Si daca story se termina in 3 ore si tot sunt mulțumit.
AHAHAH!
Ni la DOC!
Incercat si la "rivali", ne vedem acolo. Zici ca sunt doua jocuri diferite, pacat ca trebuie sa astept aproape 2 luni fmm.
e frumos in 4k, pe highest settings si la 60 fps DAR daca nu ai cu cine juca degeaba!
sa fi avut macar 5-10 oameni si l-as lua si pe pc, dar toti sunt pe ps4, veterani destiny 1.
Mi se pare abominatie ce au facut pe partea de PC cu region partial lock, care vine cam asa:
Daca esti din europa, poti selecta europa si sa joci cu prietenii. Poti da switch pe regiunea de Americas sau Asia, iar in continuare poti juca cu prietenii din lista, DAAAAR nu poti juca cu cineva din America si/sau Asia. Deci ...adio clan international adio logica adio tot.
Sursa: Destiny 2 on the PC will use Blizzard's 'Global Play' region locking | PC Gamer
pai... adio lag nu?
nu stiu daca ai jucat destiny 1 cand au bagat skill based matchmaking si te bagau in meciuri cu americani, brazilieni, australieni si abia puteai sa ii omori, se teleportau, stateau blocati prin pereti etc.
pt pvp e bine, pt pve ai destui oameni in europa, zic eu!![]()
Astăzi vom avea live action trailer !!! Sper sa fie cu led zeppelin. the HYPE is real
https://www.timeanddate.com/worldclo...905T21&p1=5154
Deci cine nu merge la munca pe 6 dimineata?
Valeu! Miercuri la 5 dimineata pt mine. Asta e, pun alarma frumos, iau un redbull langa mine si asta fac toata ziua! Sick day at work!
O punem de-un party la ora aia?
---------- Post added 31-08-2017 at 20:08 ----------
Fcuuuuuuuk yeah!![]()
Cica se poate dowloada deja Destiny 2 pentru cei cu precomanda. Poate confirma cineva ca e ok. Eu am aflat dupa ce am plecat de acasa.
Tot ce am verificat a fost din aplicatie sa pun in download queue si ieri nu mergea azi da.
Bookmarks