Repet nu are nici o logica sa faci precomanda cu 6 luni inainte cand totul e digital.
Poti sa il cumperi pe 18 noiembrie de pe ps /xbox store daca chiar vrei bonusurile respective sau sa faci pre-loading.
Se pare ca vor sa maximzeze profitul din moment ce nu il lanseaza pe disc.
Deci la noi o sa fie 80 euro pentru un cod digital.
Se pare ca au facut intelegere pe marketing cu Sony:
Grand Theft Auto VI plays best on PS5 November 19Originally Posted by PlayStation.Blog
Nu cred ca e nevoie de "intelegere pe marketing" cu Sony, doar pentru ca ofera trigger support, audio support (evident, ar fi culmea sa nu) si takes advantage of the ssd speed (care e si pe xbox si pe pc anyway) - ca doar aia zice acolo.
Daca ar fi fost ceva gen - cateva zile de acces (1 sapt de exclusivitate, erau leaks), sau ceva bundles cu jocul - atunci ar fi fost ceva deal de PR.
Probabil o sa vina si comunicatul de la Xbox, care probabil momentan doarme.
Sa inteleg ca acest joc nu se lanseaza decat digital, ca un joc indie mic fara bani de disk? Ii spun pas.![]()
Asa cum se spune si aici, nu are nici o logica sa faci precomanda! O sa se razgandeasca atunci cand o sa vada ca nu se inghesuie lumea la precomenzi (poate...). De cumparat jocul o sa il cumpar dar nu la precomanda! Doar pentru cateva masini, arme si haine nu cred ca merita 20 euro in plus. (Asa sunt eu mai chitros...) Sa dea drumul la varianta cu disc si sunt primul la comanda!!!
La ce te referi cu 20 euro in plus pentru precomanda? Ultimate nu este doar pentru precomanda. Ultimate e Ultimate, editia normala e editia normala si la precomanda este Vice City pack, pe care, desigur, il poti lua si cu o inaintea lansarii si se aplica ambelor editii anuntate azi, ca un bonus, nu ca ceva platit.
Iar jocul nu este cu 20 euro mai scump la precomanda, decat o sa fie day 1.
E ok daca nu sunteti fani precomenzi. La fel cum este ok daca sunteti fani precomenzi. Asta e 1st world problem?
Nu faptul ca editia fizica nu este fizica?
Orice alt publisher (in afara de Nintendo, se pare...) ar fi piedut milioane din actiuni - numai la Rockstar au crescut dupa acest anunt.
By Walkman in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
By sam in forum English
Bookmarks