Repet nu are nici o logica sa faci precomanda cu 6 luni inainte cand totul e digital.
Poti sa il cumperi pe 18 noiembrie de pe ps /xbox store daca chiar vrei bonusurile respective sau sa faci pre-loading.
Se pare ca vor sa maximzeze profitul din moment ce nu il lanseaza pe disc.
Deci la noi o sa fie 80 euro pentru un cod digital.
Se pare ca au facut intelegere pe marketing cu Sony:
Grand Theft Auto VI plays best on PS5 November 19Originally Posted by PlayStation.Blog
Nu cred ca e nevoie de "intelegere pe marketing" cu Sony, doar pentru ca ofera trigger support, audio support (evident, ar fi culmea sa nu) si takes advantage of the ssd speed (care e si pe xbox si pe pc anyway) - ca doar aia zice acolo.
Daca ar fi fost ceva gen - cateva zile de acces (1 sapt de exclusivitate, erau leaks), sau ceva bundles cu jocul - atunci ar fi fost ceva deal de PR.
Probabil o sa vina si comunicatul de la Xbox, care probabil momentan doarme.
Sa inteleg ca acest joc nu se lanseaza decat digital, ca un joc indie mic fara bani de disk? Ii spun pas.![]()
Asa cum se spune si aici, nu are nici o logica sa faci precomanda! O sa se razgandeasca atunci cand o sa vada ca nu se inghesuie lumea la precomenzi (poate...). De cumparat jocul o sa il cumpar dar nu la precomanda! Doar pentru cateva masini, arme si haine nu cred ca merita 20 euro in plus. (Asa sunt eu mai chitros...) Sa dea drumul la varianta cu disc si sunt primul la comanda!!!
La ce te referi cu 20 euro in plus pentru precomanda? Ultimate nu este doar pentru precomanda. Ultimate e Ultimate, editia normala e editia normala si la precomanda este Vice City pack, pe care, desigur, il poti lua si cu o inaintea lansarii si se aplica ambelor editii anuntate azi, ca un bonus, nu ca ceva platit.
Iar jocul nu este cu 20 euro mai scump la precomanda, decat o sa fie day 1.
E ok daca nu sunteti fani precomenzi. La fel cum este ok daca sunteti fani precomenzi. Asta e 1st world problem?
Nu faptul ca editia fizica nu este fizica?
Orice alt publisher (in afara de Nintendo, se pare...) ar fi piedut milioane din actiuni - numai la Rockstar au crescut dupa acest anunt.
PlayStation Store Romania:
- Standard Edition - 399.90 RON
- Ultimate Edition - 499.90 RON
eMag:
- PS5 - 419.90 RON
- XS - 419.90 RON
Altex:
- PS5 - 419.90 RON
- XS - 419.90 RON
JocuriNoi:
- PS5 - 419.90 RON
- XS - 419.90 RON
Ozone:
- PS5 - 399.90 RON
- XS - 399.90 RON
Gamers:
- PS5 - 463.90 RON
- XS - 463.90 RON
Jocul se deblocheaza in 19 noiembrie, la ora 00:00.
Interesant Emag si Altex au pus 20 de lei extra la pret. Ca deobicei la noi magazinele sau invatat sa umfle preturile.
Disc-free GTA 6 pre-orders force Sony to repost ad with digital PS5 console https://www.notebookcheck.net/Disc-f...1328196.0.html
"Sony had to pivot quickly after learning that physical GTA 6 PS5 pre-orders lacked a disc. The company uploaded a corrected ad depicting the digital version of the PlayStation console. Despite the slip-up, Rockstar is embarking on a critical marketing partnership with the gaming giant."
GTA 6 screenshots may be taken on PC, not reflecting PS5 or Xbox console graphics https://www.notebookcheck.net/GTA-6-...1328174.0.html
"Digital Foundry thinks that screenshots on the Rockstar Games site weren’t captured on consoles. With abundant ray-traced reflections, the PS5 and Xbox would struggle to match their quality. The studio hasn’t announced a GTA 6 PC release date, but this version could be the source of the media."
Ce mi-ar place sa si-o ia in bot Rockstar/TakeTwo cu titlul asta si sa nu le iasa socotelile ca prea aroganti si lacomi au devenit. O sa-l mulga de bani si pe asta inca 20 de ani de acum incolo.
In descrierea jocului de pe Ozone scrie asa:
Acelasi lucru si in descrierea distribuitorului oficial CD Media SE:„Codul poate fi folosit doar de utilizatori care dețin un cont PlayStation® înregistrat în următoarele țări:“
Europe: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine.
Other: Australia, India, Israel, New Zealand, South Africa.
Deci pe conturile PSN UK nu merge sa dai redeem.Codul poate fi folosit doar de utilizatorii care dețin un cont PlayStation® înregistrat în următoarele țări:
Europa: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina.
Alte țări: Australia, India, Israel, Noua Zeelandă, Africa de Sud.
In cazul Xbox nu mentioneaza nimic.
GTA 6 disc version will reportedly be coming in December, insider claims | VGC
Cu toate astea, jocul se va vinde in prostie si cei care asteapta lansarea pe disc (sau PC) vor auzi toate spoilerele.That’s according to Polish site PPE.pl, whose insider Graczdari was previously responsible for the initial claims that GTA 6 would not have a physical version on release day, in order to prevent leaks.
Shortly after that report was published, Rockstar‘s parent company Take-Two denied that it was planning to release a physical version of GTA 6 some time after its November 19 release date.
This week it was finally confirmed that while GTA 6 will indeed have a physical release on November 19, it will only be a code in a box, rather than a physical disc. This partially corroborated Graczdari’s claim that the game wouldn’t have a physical release – at least in the traditional sense – because Rockstar wanted to prevent leaks.
Now Graczdari – who handles physical game sales in Europe and previously correctly leaked information on release dates of Oblivion: Remastered physical copies, the Switch 2 port of Sonic Racing: CrossWorlds and the PS5 port of Microsoft Flight Simulator – says a disc version of GTA 6 will still be coming this year.
Reporting again via PPE.pl, they claim that the ‘code in a box’ versions of GTA 6 are only for the initial production run, and that both PlayStation 5 and Xbox Series X will get physical copies containing a disc some time in December.
“Generally speaking, the release with the code will be a one-shot, and the option for a disc release will follow,” they claimed (via machine translation).
Din partea mea, daca e bun si atinge macar 80% din mega hypeul creeat la nivel mondial, il pot lansa si pe stick sau pe casete VHS, este un eveniment mult prea mare si prea asteptat ca sa imi stric bucuria pentru asa ceva!
Pana la urma, in biblioteca la colectie sta cutia inchisa, desi nu imi convine, probabil ca oricum voi re-cumpara alta editie viitoare de PS6 sau whatever Deluxe/Complete edition vor mai inventa ca sa mulga prostii ca mine…
PS: Strict datorita ultimelor 5-6 experiente ale unor lansari importante, eu am ales sa merg cu Jocurinoi! Chiar sunt curios sa vedem daca vor bate din nou marile magazine. Counting…
Sunt zvonuri ca ar urma in decembrie o editie cu disc.
Daca apare Ultimate Edition cu disc , I'm sold. Altfel it's a hard pass for me.
I only buy digital on PC.![]()
Deci pentru o carcasă goală ai ales să dai preorder la “physical” edition cu riscul să nu îl joci day one?
O dată ca nu înțeleg hype-ul la preorder ceva digital cu atâtea luni înainte dar apoi să alegi să iei o carcasă goală în loc să-l iei direct de pe store și ai și preload cu o săptămână înainte…
Why?
Eu am dat preorder la Ultimate Edition pe PS Store, am iesit cu el la 400 lei, pentru mine e ok.
Am luat de pe Eneba un cod de 500 RON pt PSN cu 420 lei si am primit si cash back 20 lei.
Daca iti iei top-up card de 1000 lei se gasesc cu aproximativ 820 lei bucata pe Eneba.
Cine vrea sa isi mai ia un joc sau ceva de pe store si ia cardul de 1000lei, iese si mai ieftin.
Cel mai probabil carcasa nu va fi goala ci va contine ceva artwork. Nu ma refer punctual la tine, dar nu inteleg valul asta de furie dezlantuit online vis a vis de 'no disc', ca si cum daca avea disc fizic il tineam atarnat de perete.
Sigur, nu e best practice, nu ma bucur nici eu, dar again, noi i-am facut sa fie nesimtiti. Pana si la o mizerie de random tweet bait 'new pic leaked' se strangeau 1 milion de reactii instant. Eu sincer ma mir ca nu l-au lansat la 100$ standard, nu ii inteleg de ce nu au facut-o...
Revenind la carcasa, carcasa o vad, sta in biblioteca, este tot ceva GTA VI merch related, este on display acolo. Probabil ca jocul va avea 750GB si chiar daca puteau comprima doar informatia de baza de pe disc, nu stim noi cum vor sa isi faca ei packaging la toate aseets etc...
Si ca sa mai subliniez inca un lucru pozitiv din toata porcaria asta, ganditi-va ca in GTA VI veti petrece minim 500 de ore, daca nu mai mult. Asta nu e joc sa il termini in 2 saptamani si sa scoti discul. Eu cel putin ma lovesc de asta la Crimson Desert, regret amarnic ca l-am luat pe disc, cred ca am facut switch la discurile alea de 1500 de ori de le-au luat toti dracii, pentru ca mereu joci si altceva in paralel.
Cu GTA VI cel putin, sigur am sa joc in paralel alte 20 de jocuri pana cand voi spune stop GTA, remove the disc, asa ca varianta asta cu digital code inside the case ar putea chiar functiona, cel putin in cazul meu. Think about it...
In legatura cu day one, ai dreptate, exista un risc, dar tinand cont ca am dat 4 precomenzi la toti retailerii posibili, sper ca macar unul sa livreze day one. Daca in secunda lansarii nu am jocul, il iau digital pe loc si n-au decat sa vina cu intarziere, nici nu le mai raspund la interfon.
Be happy about it, suntem contemporani cu (probabil..?) cea mai mare lansare din istoria gaming-ului, sau cel putin printre cele mai mediatizate de pana acum. Era clar ca one way or another vor fi putin nesimtiti, nu va mai necajiti din toate prostiile (spune cel care era sa moara din cauza lui 007), macar sa fie jocul asa cum speram cu totii, ca versiuni cu sau fara disc, deluxe, complete, legendary, remaster, remake, vor fi cu zecile...
By Walkman in forum Console Club
By MonkY in forum Console Club
By Molurus in forum Microsoft Xbox 360
By sam in forum English
Bookmarks