Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 78 of 78

Thread: The Witcher (series, Netflix)

  1. #61 SP
    Manager paul's Avatar
    Season 2 trailer:

  2. #62 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Ma bucur ca am invatat sa folosim si Quen sign
    Ce nu inteleg este prezenta lui Kanye pe coloana sonora.. dar hey, nu ma (mai) mira nimic la Netflix.
    Suntem consecventi insa cu privire la "diversitatea" culturii slavice..

  3. #63 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ceva pareri dupa Sez 2?

    Eu am reusit - cu super greutate - sa-l termin aseara si...

    Efectiv au stricat tot ce au construit in 1 - care nici ala nu a fost prea bun.

    Ore intregi de dialoguri penibile si neimportante intre personaje care efectiv nu conteaza si nu aduc mare valoare povestii - efectiv ma trezeam ca luam telefonul in mana si incepeam sa scrolluiesc social media sau pur si simplu ma pierdeam in ganduri pana realizam ca au trecut la urmatoarea scena.
    Asta e ceva ce am detestat la Game of Thrones si motivul pentru care, desi am incercat de vreo 5 ori, nu am reusit sa trec de episodul 2.

    Also, dupa ce 1 a fost spus pe mai multe planuri si time zones, probabil pentru ca s-au plans prea multi oameni ca nu l-au inteles (si e ok, nu orice e pentru toata lumea), aici au ales sa pastreze un singur time zone, ca sa inteleaga tot prostu. Super dezamagitor sa nu mai vedem nicio "surpriza" la final.

    Si de departe cea mai tare "scena" din tot sezonul a fost:


    Overall, mi s-a parut ca CGI-ul a fost peste primul sezon, dar ultima batalie a fost la fel de penibila ca aia prima din primul episod, cu paianjenu ala. Ceva facut de ceva pusti in vreun beci, cel mai probabil pe gratis si in ceva program free.

    Si revin la ce ziceam si in primul sezon. Nu puteau sa aleaga si ei o Yennefer si o Triss mai bune? Chiar trebuia sa mearga cu maimutele alea?
    Pai in joc ma uitam cu drag la orice scena cu ele 2. Aici zici ca vad niste tiganci care cersesc pe strazi.

    Anywho, regret timpul pierdut cu serialul asta si slabe sanse sa ma mai uit la sezonul 3

  4. #64 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mie mi-a placut foarte mult viziunea cinematografica din sezonul 1 si cum au alternat planurile, atat spatial, dar mai ales temporal. Desi da, a fost plictisitor per total. Sezonul 2 mi s-a parut la fel de plictisitor ca si primul. Ceva de duzina, ca sa treaca timpul. O sa ma mai uit la sezonul 3 doar pentru ca sunt fan al francizei si nu este chiar catastrofa, din punctul meu de vedere. Oricum, serialul este ceva peste care poti trece linistit daca nu esti fan al universului Witcher.

  5. #65 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Am si uitat ca mai exista asa ceva.. o carcasa, o spoiala.. cunoscuta pentru un produs mediocru.
    Get excited for product, buy product, consume product, wait for next product.. sper ca am citat bine.
    In siajul Di$ney cu Star Wars movies and series (hai poate The Mandalorian sa mai scape turma.. dar am retineri.. Kenobi mi-a pus capac). Am done with this ****. Am alte lucruri mai bune de facut cu timpul si banii mei.

    Revenind.. mai bine s-ar numi "Inspired by The Witcher" si as fi OK. La fel cum este OK si de plictiseala sau ceva.
    Daca vrei sa vezi, catastrofa, din punct de vedere lore.. urmareste animatia de pe acelasi serviciu de streaming.. Nightmare of the Wolf.
    Nu stiu daca mai este insa, eu am anulat subscriptia la ei, e din 2021 cred.

  6. #66 SP
    Manager paul's Avatar
    Henry Cavill pleaca si va fi inlocuit de Liam Hemsworth:
    Quote Originally Posted by Variety
    “My journey as Geralt of Rivia has been filled with both monsters and adventures, and alas, I will be laying down my medallion and my swords for Season 4,” Cavill said in a statement on Instagram. “In my stead, the fantastic Mr. Liam Hemsworth will be taking up the mantle of the White Wolf. As with the greatest of literary characters, I pass the torch with reverence for the time spent embodying Geralt and enthusiasm to see Liam’s take on this most fascinating and nuanced of men. Liam, good sir, this character has such a wonderful depth to him, enjoy diving in and seeing what you can find.”

    “As a Witcher fan I’m over the moon about the opportunity to play Geralt of Rivia. Henry Cavill has been an incredible Geralt, and I’m honoured that he’s handing me the reins and allowing me to take up the White Wolf’s blades for the next chapter of his adventure,” Hemsworth’s statement reads. “Henry, I’ve been a fan of yours for years and was inspired by what you brought to this beloved character. I may have some big boots to fill, but I’m truly excited to be stepping into The Witcher world.”
    ‘The Witcher’ Season 4 Recasts Geralt of Rivia With Liam Hemsworth, Henry Cavill to Exit Series

  7. #67 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Serialul era oricum o cauza pierduta!

    Si nu pentru ca era woke sau ca Triss e jucata de actrita de culoare si actrita care o joaca pe Yen nu era la fel de atractiva ca cea din joc (mi se pare penibil sa judeci actorii dupa culoarea pielii si aspect cand ar trebui sa conteze doar interpretarea), ci scenariul total paralel si actorii care sunt anti-talent. Cam toti in afara de protagonist erau degeaba!

    Si-o fi dat seama si Cavill ca era pierdere de timp si mai bine poarta din nou pelerina de Superman sa faca mai multi bani la Warner Bros. In mod sigur s-a certat cu producatorii de s-a hotarat sa plece subit dupa sezonul 4. El era fan al seriei si se astepta sa fie ca in joc.


    Dupa prostia asta de serial, sper sa nu le vina vreo idee celor de la CD Projekt sa faca si un serial Cyberpunk cu actori reali.

    ---------- Post added 31-10-2022 at 23:29 ----------

    Uite, filmul asta a fost perfect!

  8. #68 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Din contra, eu zic ca ar putea lejer sa faca un serial Cyberpunk ca acolo n-au ce script/storyline bun sa strice

  9. #69 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Serialul anime Edgerunners a iesit bine si chiar are o poveste fata de joc. Povestea sa mi s-ar parea a fi una de baza pentru franciza Cyberpunk, nu aia cu V din joc.


    Si filmul anime Witcher e mai mult decat decent.




    Poate ca CD Projekt ar trebui sa se mute pe anime-uri daca nici la jocuri nu mai e bun ca altadata si la seriale e varza.

  10. #70 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    CD Projekt Red nu are nicio legatura cu ciorba lore si woke Netlfix in ceea ce priveste aceasta miniserie. Era sa zic mizerie.

    In alta ordine de idei ma bucur pentru Henry Cavill. Nu merita sa-si mai asocieze numele cu asa ceva.
    Un caracter si un actor bun. Mai rar pe la Hollywood zilele astea. Pe de alta parte tipul este mare fan Warhammer (40K in special), Superman, nu doar Witcher. Sunt sigur ca a facut cu pasiune ce a facut si asa va fi si mai departe. Dar nu aici.

  11. #71 SP
    Manager paul's Avatar
    Blood Origin teaser trailer:

  12. #72 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    Quote Originally Posted by Encman View Post
    CD Projekt Red nu are nicio legatura cu ciorba lore si woke Netlfix in ceea ce priveste aceasta miniserie. Era sa zic mizerie.
    CD Projekt numai imaculat nu e dupa ce a scos Cyberpunk 2077 in starea aia jalnica de joc nefinalizat si plin de buguri.

    Si totusi, de cand "woke" e ceva rau ?

    Putea sa bage si un actor negru in rolul lui Geralt atata vreme cat era talentat. Putea sa bage o femeie. Sau chiar un transexual.

    Witcher nu e istorie, e univers fictional. Asa cum si BBC si-a permis sa scoata un serial despre Troia cu actori negri in rolul de Zeus sau Ahile.
    Daca autorul romanelor Witcher permite alterari si producatorul isi permite sa schimbe putin povestea pentru a se adresa unui public diversificat etnic si sexual, nu poti sa critici aici, pe langa faptul ca o sa fii stampilat ca "rasist" , "homofob" sau "misogin".

    De faceau Witcher asa cum trebuia, ca la carte si ca-n jocuri, n-ar fi avut audienta. Nu mai suntem ca in 2011, cand serialele cu actori albi aveau succes si erau dedicate doar publicului alb, asa cum era GoT la inceput.

    Filmul LOTR era numai cu actori albi in prim-plan in anii 2000, cand populatia afro-americana nu era atat de vocala in epoca pre-Obama, filmele erau produse de regizori ca Harvey Weinstein care isi permiteau sa faca toate grosolaniile cu actritele inainte sa porneasca al patrulea val de feminism, iar homosexualitatea era inca tratata ca un taboo, inclusiv asiaticii erau folositi in filme in roluri stereotipice de zici ca erau exponate exotice.

  13. #73 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Unde dai si unde crapa. Daca este neclar invit a se citi inca o data ce am scris. Inclusiv anterior.

    Indiferent de parerile unora pe internet, banuiesc ca avem voie sa ne exprimam parerea, inca suntem liberi sa facem asta din cate stiu.
    La fel cum avem voie sa respectam munca si operele unora care au mai facut cate ceva pentru cultura.
    Chiar daca punem mana pe un IP si vrem sa facem bani cu el. Indiferent de politica.
    Degeaba schimbi aproape totul si numesti The Witcher. Nu este The Witcher. Numeste-l altfel. Poti face alt show.

    In ceea ce priveste.. cotele de rasa, feminism intersectionar, homosexualitate, gen fluid sau personaje principale transexuale.. noi astia mai neinitiati nu ne-am permite sa batem litere..

    PS: in cazul in care al meu sarcasm este prea fin, domnule bastardpig, daca vei continua cu ce am eu sau altii voie sa spuna sau cu lipirea de etichete in mod gratuit ai mari sanse sa te lipesti de un report. Vad ca esti nou pe aici, nu stiu daca ai o luna, nu stiu cum vrei sa sarbatoresti prima aniversare. Iar acesta este ultimul lucru de la mine pe acest subiect.

  14. #74 SP
    Manager paul's Avatar

  15. #75 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare pe 29 iunie (5 episoade) si 27 iulie (3 episoade):

  16. #76 SP
    Member codpin's Avatar
    Dupa ce ca dureaza aproape 2 ani sa lanseze sezon nou, il si impart in 2 cu lansare la o luna distanta. F this sh*t...

  17. #77 SP
    Manager paul's Avatar
    Season 3 trailer 1:

  18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    Season 3 trailer 2:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Replies: 3 Last Post: 01-04-2017, 05:22
  2. The Witcher 3 ia premiul cel mare la The Game Awards By paunstefan in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 07-12-2015, 23:22
  3. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 07:09
  4. Replies: 0 Last Post: 13-09-2013, 09:54
  5. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 18:48

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts