Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 81 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1606

Thread: Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale

1. #461 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    @eagle-eye M-am uitat la Grey's Anatomy pana la sezonul 7 episodul 3/4. Sa fiu sincer, ultimul sezon care chiar merita sa-l vezi este sezonul 6, dupa care, nu stiu, incepe sa devina din ce in ce mai prost. Este el un pic mai siropos, but the good kind .

2. #462 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by mariushcrm View Post
    @Eagle-eye, mie mi s-a parut ok sincer. E asa mai siropos un pic, dar personajele sunt foarte interesante, e genul de serial care te face sa te uiti la urmatorul episod.
    siropos putin spus, e telenovela in toata regula. in afara de primul sezon care e foarte bun dpdv medical, dupa e "tanar si nelinistit"

3. #463 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Hmm ok ms pt raspunsuri, o sa vad primul sezon si vad eu in ce directie o iau dupa aia... chestia e ca nu prea suport "siropul", dar daca ziceti ca totusi e bunicel... ii dau o sansa

4. #464 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar

5. #465 SP
    Member tomaobiwan's Avatar

6. #466 SP
    Tocmai am vz primul sezon din Grey's Anatomy. Intr-adevar, destul de bunicel serialul, ma cam facea sa vreau sa ma uit la urmatorul episod. Presupun ca de-acum incepe "siropul"?

7. #467 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Va recomand King of the Hill.

Este genial.

8. #468 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am inceput si eu niste seriale in ultima luna. Printre ele:

24: Serial bun, dinamic, te tine in suspans cateva sezoane, dar pe la sezonul 5-6 deja isi pierde din farmec pentru ca mereu se intampla cam acelasi lucru. Merita vazut.

How I met your mother - Am impresia ca toata lumea se uita la serialul asta si am zis sa il incerc si eu. Se vrea a fi funny, dar nu e deloc. Serialele sau sitcom-urile in care rade publicul gen Seinfeld sau Married with Children chiar erau amuzante, dar mi se pare penibil cand publicul rade degeaba. M-am chinuit sa vad primul sezon, dar mai departe nu pot continua. Plictisitor si fara haz, nu recomand.

Entourage - Desi a inceput greoi si am avut impresia la inceput ca nu se intampla mai nimic, serialul a devenit destul de interesant spre final si acum astept noile episoade. Desi personajul principal nu e mare actor, cativa actori secundari joaca de nota 10. Kevin Dillon si Jeremy Piven. Recomand oricui.

Urmeaza Game of Thrones si Dexter.
    Attached Images Attached Images 156.jpg howimetmain.jpg entourage-entourage-124106_1024_768.jpg

9. #469 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    Merita vazut .

10. #470 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Am inceput sa ma uit la Heroes. Foarte interesant, recomand.

11. #471 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Am inceput sa ma uit la Heroes. Foarte interesant, recomand.
    Doar sezonul 1 e interesant. După devine din ce �n ce mai plictisitor

12. #472 SP
    Si 2-ul cat de cat.

13. #473 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu stiu cum de nu m-am uitat pana acum la el si nu stiu daca sunt multi care nu l-au vazut, dar The Sopranos e absolut incredibil ! Must see pentru toata lume.

14. #474 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Nu stiu cum de nu m-am uitat pana acum la el si nu stiu daca sunt multi care nu l-au vazut, dar The Sopranos e absolut incredibil ! Must see pentru toata lume.
    mi-ai luat vorba din gura ... si eu am inceput sa ma uit la el ieri si pana acum doar cuvinte de lauda

15. #475 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Recomand Entourage cu mare caldura!!
    Nu l-am lasat toata saptamana. Interesant, fun, comic,etc.
    Astept episoade noi

16. #476 SP
    vezi ca episodul viitor e ultimul din serial

17. #477 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    La Skins nu se uita nimeni?
    Daca va plac serialele ceva mai dure, drama+comedie=Skins . Chiar merita vazut .

18. #478 SP
    Member I-Ray's Avatar
    parerea mea e ca how i met your mother si big bang theory sunt extrem de naspa, nu stiu de ce se uita toata lumea la ele

19. #479 SP
    pacat ca nu mai este vacanta mare la TV, nu? te inteleg...

Sopranos e fenomenal, e unul dintre cele mai bune seriale facute vreodata, nu trebuie ratat. nu cred ca mai are nevoie de recomandari, dar nu ratati game of thrones

20. #480 SP
    Member Alex's Avatar
    Incercati Breaking Bad. Este un serial care mi-a placut foarte mult. Acesta si Lie to Me

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 81 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 ... LastLast