Am inceput sa vizionez Chuck,am terminat in vreo 2-3 zile primul sezon.Foarte misto serial,actiune,dramatism,comedie, are de toate.Imi place ca episodul are 40 de min. Sarah Walker e superba.
Am inceput sa vizionez Chuck,am terminat in vreo 2-3 zile primul sezon.Foarte misto serial,actiune,dramatism,comedie, are de toate.Imi place ca episodul are 40 de min. Sarah Walker e superba.
E frumos la inceput dar dupa un timp devine plictisitor/enervant, m am oprit la ultimul sezon.
Go On (TV Series 2012) - IMDb
am vazut primul episod,destul de misto,tot acelasi umor sarcastic ca in friends.
E hilar rau serialul, imi place. Imi aduce aminte foarte mult de personajul Chandler, ce-i drept au cam aceleasi trasaturi umoristice.
That's one to watch! Imi place mai mult decat noul serial cu Charlie Sheen.
Ce urmaresc eu momentan:
- Californication
- The Walking Dead
- Spartacus
- Sherlock
- Suits
- Game of Thrones
- How I Met Your Mother
- Lie To Me
- Shark
- The Mentalist
- Mad Men
- The Big Bang Theory
- Chuck
- Dexter
- Supernatural
- Two and a Half Men
Alte recomandari de seriale care s-au incheiat:
- House
- Entourage
- Heroes
- Scrubs
- Smallville
- 24
- Daybreak
- The OC
Acum urmaresc Flashpoint: O echipa bine antrenata, oamenii de elita ai politiei, formeaza Unitatea de Raspuns Strategic care rezolva diferite cazuri: aresteaza traficantii de droguri si salveaza ostateci. Ei se bazeaza pe elementul surpriza si strategia corecta pentru a solutiona situatiile de asalt. Uneori solutia se gaseste in expresia "cuvitele fac totul", sergentul Gregory Parker negociaza cu teroristii, sau mai bine zis cu infractorii, iar daca nu exista alta alternativa decat eliminarea acestora, totul se face ca la carte. In timpul serviciului echipa joaca dupa reguli, chiar daca uneori mai glumesc, dar in timpul liber au parte si de chefuri sau distractii. Viata personala a fiecaruia este descoperita cate putin pe parcurs. De multe ori in timpul actiunii au parte de stres si momente foarte tensionate, pe care ei reusesc sa le depaseasca impreuna cu psihologul echipei Dr. Amanda Luria. Formeaza o echipa bine determinata si antrenata pentru ceea ce face, chiar daca apar obstacole si probleme pe care le depasesc impreuna.
Am inceput sa-l urmaresc si eu..are influente din American Psycho dar nu e la fel de "metaforic"
Arrow is an upcoming American action/adventure television series based on Green Arrow, a fictional superhero who appears in comic books published by DC Comics. It will air on The CW on Wednesdays at 8:00 pm Eastern/7:00 pm Central, starting October 10, 2012.
Last Resort is an upcoming American military drama television series created by Shawn Ryan for ABC and produced by Sony Pictures Television and will be on Thursdays at 8:00 pm Eastern/7:00 pm Central, premiering September 27, 2012.
Mi se par interesante. Sa vedem ce se va alege de ele.
Mda, pentru amatorii de Breaking Bad, de-abia la vara vom putea urmari a 2-a jumatate de sezon. Da, ati citit bine, nu va fi alt sezon, ci restul episoadelor din sezonul asta. Care va fi si ultimul btw...
Ultimul ?! HUH? Ce pacat...Chiar vroiam sa il vad pe Walter ce mai "scorneste" in continuare. (ca sa nu dau spoilere)![]()
Recomand Sons of Anarchy (TV Series 2008) - IMDb > unul dintre cele mai bune seriale vizionate de mine in ultima vreme.
Ultimul episod din Boardwalk Empire a fost slabut.
Primul episod din Revolution a fost foarte slab, nici nu cred ca o sa-l continue. Pacat, nu sunt destule seriale cu apocalipsa si etc.
Bookmarks