Ceva gen Californication daca se poate sa-mi recomandati si mie.A fost foarte bun,asteptam septembrie Sezon-ul 4
Ceva gen Californication daca se poate sa-mi recomandati si mie.A fost foarte bun,asteptam septembrie Sezon-ul 4
Nu am vazut The Mentalist, insa ieri am apucat sa vad 3-4 episoade din White Collar. Din fericire l-am vazut cu Cris, ca altfel ii ziceam pass. Sper sa nu ma intelegeti gresit... nu inseamna ca e un serial slab. Doar ca e atat de previzibil incat asemanarea cu Prison Break mi se pare mult prea fortata. Insa cine stie, poate mai incolo va deveni un serial mai inteligent. Pana atunci, ramane la "to do list". O sa incerc azi/maine si "The Mentalist"...
Pe langa aceste seriale:
* Freinds
* Seinfeld
* Married With Children
* Mash
* Joey
* Two and a half men
* Scrubs
* The Big Bang Theory
* The Fresh Prince of Bel Air
ce imi recomandati? (ma refer la genul de comedie)
That 70's show si Californication mi se par printre cele mai bune. Freaks and geeks e dragut si am vazut ca nu l-a mentionat nimeni pana acum.
The big bang theory e comedie gen friends.
How i met your mother
Rules of engagement
King of queens
30 Rock
Pentru astea garantez eu Laurentiu ca sunt ft bune![]()
Blue Mountain State mi se pare o porcarie,copie american pie imo(femei,petreceri si sport)
Its always Sunny in Philadelphia e cel mai tare serial de comedie dupa parerea mea. Merita sa il incercati si 100% nu o sa regretati.
Din ce am vazut eu si mi-a placut foarte tare...Carnivale!
Mentionez - nu este o comedie si trateaza probleme foarte bizare/actuale - to say the least! Din perspectiva mea, este cel mai bine gindit serial, pe care am avut onoarea sa il vad!
Aveti aici si un trailer!
Daca nu stiti de Twin Peaks sau nu v-a placut, don't bother with it!
P.S. Din pacate, are numai doua sezoane. E un serial atit de criptic, incit a fost anulat!
Eu momentan ma uit la Heroes....am 'obiceiul' de-a viziona si placea serialele care au iesit din productieasta ca sa ma dau cu capul de pereti
![]()
Bookmarks