Serialul nu reproduce cartea lui Crichton pentru ca ea nu exista. Filmul din anii '70 a fost intr-adevar scris si regizat de el, dar nu e o adaptare a vreunui roman.
Serialul nu reproduce cartea lui Crichton pentru ca ea nu exista. Filmul din anii '70 a fost intr-adevar scris si regizat de el, dar nu e o adaptare a vreunui roman.
The Leftovers season 3 in Aprilie 2017
https://www.facebook.com/TheLeftover...0353677202719/
A mai vazut cineva Aftermath? Din primele 3 episoade vizionate, aduce cu The Walking Dead, primul sezon. Daca se mentine si-n urmatoarele episoade la fel ca-n primele trei, il recomand tuturor.![]()
Mda, ala este, dar primele 3 episoade au fost mai mult decat ok. Recomand sa il vezi.
Uite aici primul episod :
Nu stiu cati va uitati dar recomand rick and morty) sunt la episodul 6, azi am inceput. E pe Netflix. E de nota 10
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
M-am fortat sa vad patru episoade din The OA. Zici ca s-au intalnit Esmeralda si Oreste si au pus-o de-o telenovela ezoterica cu niste dialoguri parca scrise de Bobonete si "plot holes" cu duiumul. Tinand cont ca sunt doar 8 episoade probabil o sa ma chinui pana la final sa vad daca se va intampla ceva interesant, desi sunt slabe sanse. Astea 4 episoade pe care le-am vazut puteau fi sintetizate intr-un singur episod fara niciun fel de problema, dar trebuiau sa taie dialog cretinopat la greu, ceea ce probabil nu le-a convenit scriitorilor hipsteri.
Si eu tot patru episoade am rezistat. Am citit niste review-uri si am vazut dupa niste scene din ultimul episod and wow, cred ca n-am vazut scene mai cringeworthy in niciun serial.
Vai de...O sa-i dau o stea, deși americanii pe Twitter vad că cer sezonul 2...
LE: Nu mai pun Spoiler, fugiți de mizeria asta
Mi se pare genial faptul că l-au băgat pe Steven Ogg aka Trevor Phillips(gta5) în The Walking Dead![]()
De la ora 3 o s fiu in cocnediu. Cel putin pana luni nu am absolut niciun plan, merg la parintii mei si o sa stua in pat si ma uit la filme si seriale. AM pe lista Gotham, jumate din sezonul 2 (pe care vi-l recomand) si apoi prostiile astea cu alti supereroi (Flash, Arrow, Legends of Tomorrow). La Luke Cage s-a uitat careva? Comparatibul cu Daredevil si Jessica Jones pe unde se situeaza
Mie toate astea mi se par prostioare, but hey, fiecare cu ale lui.
Am vazut intregul sezon din The OA de care s-a discutat mai sus, e o cretinitate absoluta si desi mai mult a mers in fundal am reusit sa il urmaresc pana la final si e un dezastru absolut. E o pierdere de timp cum rar mai gasesti, nici nu e o vrajeala dinaia cu super eroi unde poate stai pentru lore sau mai stiu eu ce chestii de genul, e o mizerie cap coada si nu merita vazut. Era un review pe imdb in care zicea omul ca sfarsitul e incredibil de cretin, si a fost unul dintre motivele pentru care l-am dus pana la capat, si e intradevar cea mai mare porcarie posibila, am ras de nu am mai putut cand am vazut cata cretinitate poate fi transpusa intr-un moment care dorea sa fie cat se poate de serios. O mizerie, nu recomand.
![]()
Bookmarks