Iron Maiden, 15 august, Cluj-Napoca
http://www.metalhead.ro/concerte/Con...a-aid85309-l-1
Iron Maiden la Cluj-Napoca, pe 15 august | Cultur? | MUZIC?
Iron Maiden, 15 august, Cluj-Napoca
http://www.metalhead.ro/concerte/Con...a-aid85309-l-1
Iron Maiden la Cluj-Napoca, pe 15 august | Cultur? | MUZIC?
mee ! mee !.
. Si banuiesc ca si cu dadu093 . Dudel , golden_bullet , probabil si Raigor si Zoey_l4d (ei vor veni cu mine
) . Am aflat si pretul : o sa coste 100 de Ron biletu , iar acestea o sa poata fi cumparate din data de 24 mai (de azi intr-o saptamana ) de pe Servus Cluj . Foarte ieftine biletele daca ma intrebi pe mine
.
La aerosmith nu merge nimeni ? Eu as vrea sa merg dar nu prea am prieteni cu care sa merg...ei asculta Bambi![]()
Merg eu. Nici eu nu prea am amici cu care sa merg. Abia astept si Maiden in august, nu stiu cum o sa ajung in Cluj, dar merg sigur.
E cineva de aici care merge la Sonisphere Festival -toate cele 3 zile ,normal circle - si cauta "partener" de dans lol?Nu am cu cine sa merg,prietena se mai gandeste daca isi cumpara,iar prietenii apropiati nu prea asculta genul asta sau nu au chef sa dea 4 milioane pe bilet.
La Iron Maiden nu stiti cu ce o sa se poata cumpara biletele ? Au zis ca se pot cumpara de pe site-ul : servuscluj , da nu au specificat metoda de plata :cartea de credit , paypal ... anything . Daca ii carte de credit atuncea e de oare: nu am nici un ban pe card si bancile sunt inchise azi(sau e prea tarziu sa ma duc la una daca sunt deschise
) . Nu pot sa ii sun sa le zic sa tina 2 bilete ?
(le dau datele de pe buletin sau ceva :-s ) . Daca nu ... sper sa nu se vanda asa de repede (desi la 20 de euro biletul ... nu m-as mira )
@Tudoran
Pe www.servuscluj.ro biletele se vor pune in vanzare tot azi, de la ora 13.00. Modalitatile de achizitie pe online sunt:
- plata prin card
- comanda pe site si plata prin ramburs
biletele s-au pus deja la vanzare(100 de ron sau 20 de euro ) . Get them while their hot !
![]()
Pacat ca nu sunt fan Iron Maiden,20E un bilet e super pret pentru o trupa ca Maiden.
In other news: Slash a declarat acum ceva timp ca o sa isi faca simtita prezenta si in Romanica datorita radioului City FM care a pus mai non-stop melodii de pe albumul lui solo.
@http://twitter.com/slashI want to thank City FM Romania for all there awesome support! Joanna Echelon tipped me off. Thanks, we'll be there next year. 9:03 AM May 17th via UberTwitter
UP THE IRONS!
Inca nu pot sa imi scot din minte cat de tare a fost concertul din 2008. Scream for me Bucharest, scream for meeeeee!!!![]()
Servus Cluj
100 Ron biletul la Maiden = chilipir
5 bilete ajung la mine
Ne vedem acolo!
Buna treaba: nu mai vin nici cei de la Mastodon la Sonisphere, a murit si bassist-ul de la Slipknot. Oare ce mai urmeaza? Mi-e lene sa caut acum link-urile pe metalhead sa le pun aici, sorry!
MASTODON regret to inform their fans that their upcoming Summer tour of Europe originally set to begin June 5, in Germany and ending July 3, in Finland has been cancelled. Guitarist Bill Kelliher who has been diagnosed with Pancreatitis has been advised by doctors to continue further medical treatment. Bill�s medical team are optimistic and expect a full recovery in the weeks ahead as the band looks forward to being part of BlackDiamondSkye also featuring Alice In Chains, Deftones, slated to begin Sep. 16, in Chicago.... pacat... luna mai a fost o luna foarte neagra
.
Foarte neagra,a mai murit un artist.
Pastile si seringi gasite pe patul basistului Slipknot | METALHEAD
Cum vi s-a parut Aerosmith aseara? Eu zic ca a fost un concert super, dar locatia e un ***. Eu nici nu stiu cat de in spate a fost gazonul B pentru ca eu am stat la A si am stat destul de in spate (cam in dreptul luminilor). Oricum, magarie totala cu biletele. Au mai facut si trei categorii si le-au mai dat si scumpe pe alea din spate. Sper ca la Ozzy nu o sa fie la fel, ca eu nu mai merg la nici un concert la Zone Arena daca o sa fie asa.
Bookmarks