Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 244 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2141 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Scott Pilgrim vs The World - 10/10 - Printre cele mai bune filme pe care le-am vazut.

2. #2142 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Monsters -

Cand vezi ce au facut oamenii astia cu 15,000 $ te gandesti cei cu buget de sute de milioane de usd pe dumnezeu ii cheltuie, caci sigur nu pe filme.
    L-am văzut azi.

NO COMMENT!

3. #2143 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Scott Pilgrim vs The World 10/10 - Foarte fain

Nu stiu de ce unora nu le place... e chiar foarte fain filmu. Hey, pe langa poveste avem si o tipa care isi schimba culoarea parului de 3 ori in film :X (Ramona Flowers)

4. #2144 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Inception 10/10

The social network 10/10

Foarte tari ! merita vazute.

5. #2145 SP
    Member esop's Avatar

6. #2146 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    The Man From Earth - 8/10 - Chiar iti da de gandit filmul. Te face sa te intrebi "si daca asa s-a intamplat ?". Well, nu chiar. Dar totusi, foarte misto.

7. #2147 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Body of Lies

body-lies-poster.jpg

Nota 8/10

Un film in care Leonardo este din nou la inaltime.

8. #2148 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Devil / 2010

Photos from Devil

Nota 9.5 / 10

Neasteptat de bun!

9. #2149 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Mr. Nobody

mr-nobody.jpg

Unul din cele mai bune si complexe filme vazute de mine ce a urcat direct in topul preferintelor mele.

10. #2150 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Charlie St. Cloud - 5.5 / 10

Urmareste aceleasi clisee caracteristice genului de filme din care face parte. Replici previzibile (cred ca am spus cel putin 20 inainte sa le spuna in film), prea lacrimogen si ca cel mai mare minus - parul de la sub brat al lui Zac. Grose

Charlie St. Cloud (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI4MjkyNDM2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTExNDc0Mw@@._ V1._SX88_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI4MjkyNDM2NV5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTExNDc0Mw@@@@AMEPARAM@@SX88@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images charlie-st-cloud-poster-1.jpg

11. #2151 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    The Man From Earth - 8/10 - Chiar iti da de gandit filmul. Te face sa te intrebi "si daca asa s-a intamplat ?". Well, nu chiar. Dar totusi, foarte misto.
    Ideea e buna in shimb nu mi-a placut prezentarea.. cam puerila.

In shimb am vazut The Experiment. 10/10 !!!
    Vi-l recomand si eu! Foarte bun filmul, e un must see / own si in topul meu sta langa A Clockwork Orange.

12. #2152 SP
    Senior Member boga's Avatar
    SAW 3D - 5/10

Ce sa zic, filmul incepe foarte promitator, dar dupa aceea devine mai degraba previzibil si mult prea gory for it's own good. Efectele speciale merg de la OK
    la hilar
    Referitor la efectele 3D, o insulta, iar tipul care il joaca pe Gibson cred ca e tata actorilor amatori. Costas Mandylor si Sean Patrick Flanery in schimb au prestatii bune.

In fine, am vazut toate filmele din serie si sincer sper ca asta sa fie intr-adevar ultimul capitol, desi, tinand cont de final, n-as fi asa de sigur ca asa o sa se intample
    Attached Images Attached Images saw-3d-mind-blowing-poster_366x536.jpg

13. #2153 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Mr. Nobody

Attachment 80943

Unul din cele mai bune si complexe filme vazute de mine ce a urcat direct in topul preferintelor mele.
    You're welcome...lol.

On:
    Scott Pilgrim vs the World - 7/10
    Este clar un film destinat adolescentilor, ideea e oarecum funny, pacat de efecte si de Michael Cera ca joaca numai in filme de genul asta, e un actor cu mult potential.

Inception a 3a oara, notele sunt de prisos.
    De data asta m'am uitat cu atentie sporita la detalii si mi'au mai venit niste idei lol.

The American 5/10
    Recomand filmul celor cu foarte multa rabdare sau fanilor lui George Clooney.

Snatch 10/10
    Spre rusinea mea abia acum am vazut filmul. Guy Ritchie e de'a dreptul genial.

14. #2154 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    You're welcome...lol.

On:
    Scott Pilgrim vs the World - 7/10
    Este clar un film destinat adolescentilor, ideea e oarecum funny, pacat de efecte si de Michael Cera ca joaca numai in filme de genul asta, e un actor cu mult potential.

Inception a 3a oara, notele sunt de prisos.
    De data asta m'am uitat cu atentie sporita la detalii si mi'au mai venit niste idei lol.

The American 5/10
    Recomand filmul celor cu foarte multa rabdare sau fanilor lui George Clooney.

Snatch 10/10
    Spre rusinea mea abia acum am vazut filmul. Guy Ritchie e de'a dreptul genial.

15. #2155 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Money Train 10/10
    film de acţiune cum trebuie! nu aberaţii cum se practica acum... e mai vechi dar merge...
    Attached Images Attached Images money_train.jpg

16. #2156 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    Gamer 9/10
    Attached Images Attached Images gamer_2009.jpg

17. #2157 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post

18. #2158 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    The Last Airbender -

Chiar mi-a placut, eu il recomand.
    Trebuie inteles ca dialogurile si jocul actorilor, ciudate sau chiar prostesti dupa parerea unora, asa sunt intentionate a fi. Nu sunt eu cel mai in masura sa va spun ce a incercat sa scoata in evidenta prin asta Shyamalan, dar pot sa va spun ca trebuie sa urmariti filmul asa cum a intentionat el sa vi-l ofere. Asa ca urmariti filmul cu sufletul deschis si lasati rautacismele in seama altora

19. #2159 SP
    Member zoli86's Avatar
    Scott Pilgrim vs The World 9\10
    Cei care cunosc Graphic Novelul cu acelasi nume si care au crescut jucand jocuri NES si SNES o sa le placa adaptarea lui Edgar Wright (regizorul filmelor Shaun Of The Dead si Hot Fuzz)

20. #2160 SP
    Diesel k1du's Avatar
    28 Days Later 9/10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 244 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast