Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 151 of 244 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 201 ... LastLast
Results 3,001 to 3,020 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3001 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Transformers: Dark of the Moon (2011) 8.5/10
    Mi-a placut, am si ras destul de bine la unele faze.Efectele speciale sunt de nota 10 clar,insa filmul per total mi s-a parut mai slab decat primul din trilogie dar mai bun decat al 2-lea.Au cam exagerat cu unele batalii dintre roboti,dupa parerea mea, sunt prea haotice cateodata si se misca atat de repede camera ca nu se mai intelege bine ce se intampla.Blonda e clar un minus fata de Megan Fox, nici nu se compara, a fost pusa acolo doar sa fie o papusa frumoasa ceva la care sa te uiti din cand in cand,da e bine si asa,oricum nu conteaza prea mult
    Per total un film bun de vazut la cinema in 3D,isi merita banii.Acum astept MI-Ghost Protocol

2. #3002 SP
    Banned cryyo's Avatar
    The Hit List

Un film comercial, de actiune, care te tine in priza pana la sfarsit.
    Ideea filmului e foarte buna dar parca putea fii pusa altfel in scena.
    Oricum as intoarceo mie Cuba Jr. nu mi se pare sa aibe carisma unui asasin cu sange rece. Dar un actor bun.

NOTA: 8,5
    Attached Images Attached Images hit_list.jpg

3. #3003 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Little Fockers 6/10
    Jessica Alba si...atat.
    Attached Images Attached Images little_fockers_movie_poster.jpg

4. #3004 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Rio 7/10
    cute...pentru copilasi.
    Attached Images Attached Images rio_movie_angry_bird_wallpapers-2819-29.jpg

5. #3005 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o noua serie de filme si sesiunea continua...

1) Good Will Hunting (1997) - IMDb - 9/10
    avand in vedere ca scenariu a fost scris de de cei doi prieteni Ben Affleck si Matt Damon, pentru care au castigat si un oscar, iar rolul din acest film i-a adus si lui Robin Williams singurul oscar din cariera, nu cred ca ar trebui sa-l ratati. despre ce e vorba? despre un geniu in ale matematicii, fara nicio pregatire de niciun fel, reuseste sa rezolve 2 dintre cele mai grele probleme din lume in cateva zile, pe care niciun student de la MIT nu reuseste. bineinteles ca orice geniu care a trait are anumite probleme emotionale, psihice si mai ales de incredere, iar un terapeut incearca sa-l ajute. credeti-ma, merita sa-l vedeti

2) The Talented Mr. Ripley - 8/10
    un thriller foarte bun, chiar excelent as putea spune, insa din pacate parca isi pierde putin din farmec la jumatatea filmului. eu cel putin, m-am cam plictisit, insa plotul si actorii m-au dat pe spate. inainte nu aveam cine stie ce parere despre Matt Damon, dar in acest film si cel de mai sus, a jucat excelent si a crescut in ochii mei ca actor, iar despre Jude Law si Gwyneth Paltrow nu cred ca mai trebuie sa zic ceva. daca vreti sa vedeti un film dramatic cu un scenariu care te tine cu sufletul la gura (cel putin in prima jumatate si in ultimul sfert de ora), go for it, nu o sa regretati . apropo a fost nominalizat la 5 premii oscar.

3) The Aviator (2004) - IMDb 9/10
    sa fim seriosi un film, de fapt o biografie a excentricului, magnatului, regizorului si nu in ultimul rand al aviatorului Howard Hughes, nu poate fi decat o capodopera. nu stiu cati dintre voi ati auzit de H.H, eu recunosc ca inainte nu auzisem de el, dar viata acestui perosnaj, adus la viata de catre talentul lui Leonardo DiCaprio, m-a fascinat. in toate cele 3 ore va v-a tine lipiti de ecran si avand in vedere ca in 2005 a fost nominalizat la 11 oscaruri, din care a si castigat 5 (pacat ca Leonardo nu a primit niciun premiu al academiei pana acum), este un must see. sa nu uit, regizorul este Martin Scorsese.

4) O Fata de Milioane (2004) - IMDb 9/10
    primul gand care iti vine in cap cand incepe filmul sau citesti descrierea lui "pfff... al film despre box, rocky nu a fost de ajuns?" (asa mi s-a intamplat mie). nu, nu este un alt film despre box. ingrediente: 3 actori Hilary Swank, Clint Eastwood (a fost doar nominalizat) si Morgan Freeman ce au primit un oscar pentru acest film, un regizor ce a primit la randul sau o statueta, Clint Eastwood, un scenariu incredbil, le amesteci si obtii cel mai bun film al anului 2004/2005.
    Attached Images Attached Images good_will_hunting_ver2.jpg talented-mr-ripley.jpg the_aviator_poster.jpg million-dollar-baby.jpg

6. #3006 SP
    Junior Member sergiutz11's Avatar
    Monsters vs Aliens 6.9/10
    Filmul a fost ok,dar sa nu va asteptati la un super film.E ok de pierdut vremea.
    Attached Images Attached Images dreamworks-monster-vs-aliens-movie.jpg

7. #3007 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    American Gangster (2007) - IMDb 9.5

Pacat ca abia acum am reusit sa vad acest film,e super si nu doar pentru ca include cuvantul gangster ci pentru mesajul care-l transmite si felul in care lucreaza marii traficanti de droguri.

"It's ok for people to respect you.But when they fear you now you got the power" Frank Lucas

Attached Images Attached Images frank-lucas1.jpg american-gangster-movies-433265_1280_1024.jpg

8. #3008 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Vanishing on 7th Street (2010)-Vanishing on 7th Street (2010) - IMDb"target="_blank">Vanishing on 7th Street (2010) - IMDb

Un film care incepe promitator si care pe mine m-a prins cu ideea de baza. In final am ramas nemultumit deoarece filmul nu m-a lamurit cu nimic si am ramas ceva in genul : " Asa si ...?". Nu este un horror rau , e perfect daca vrei sa vezi mai mult un film de suspans decat " de groaza".
    Attached Images Attached Images vanishing_on_7th_street_1297926259_2010.jpg

9. #3009 SP
    Member Outblast's Avatar
    2012 Ice Age

Un film "low budget", cu actori anosti si un scenariu plictisitor. Nu recomand sa va pierdeti timpul cu el.

2012: Ice Age (Video 2011) - IMDb
    Attached Images Attached Images mv5bndc2odg2ndm4nf5bml5banbnxkftztcwnjcyotiwnq-._v1._sy317_cr6-0-214-317_.jpg

10. #3010 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Das Boot (1981). nota mea 10/10.

Un film deosebit, plin de suspans, iti da o senzatie de claustrofobie, in contextul meu favorit: WWII
    (am vazut versiunea director's cut, de 3 ore jumate, calitate 720p).
    Alte versiuni: 149 min | 209 min (director's cut) | 293 min (uncut version) - trebuie sa fac rost de ultima

11. #3011 SP
    Member OxygeN's Avatar
    The Fighter (2010) - IMDb Nota: 10/10
    - Un film genial el fiind inspirat din realitate, finalul face tot filmul eu sper sa mai apara ceva de genul...

12. #3012 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Trust - 8 / 10

Un film emotionant. Terifiant. Dureros de adevarat. O poveste foarte buna si credibila, care este trasa in jos (putin) doar de prestatia unor actori. Un film care te pune pe ganduri si te face sa intelegi cu adevarat unu din cele mai mari pericole la care sunt expusi tinerii pe internet.

trust-movie-poster.jpgtrust_poster02.jpg71k6oj7h2sl._aa1200_.jpg

13. #3013 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cast away, Catch me if you can si Philadelphia - 10/10
    A fost maraton Tom Hanks pentru mine aseara )... extrem de bune filmele. Urmeaza Forest Gump si The terminal.

14. #3014 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Transformers: Dark of the Moon (2011) - IMDb 9.5/10
    - Un film bun insa ma asteptam la mai mult, iar actrita care a inlocuit-o pe Megan Fox joaca foarte slab in rest filmul e bine facut cu efecte surprinzatoare
    transformers-dark-moon1.jpg

15. #3015 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Tinerii idioti as zice. Filmul este insa foarte bun.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Trust - 8 / 10

Un film emotionant. Terifiant. Dureros de adevarat. O poveste foarte buna si credibila, care este trasa in jos (putin) doar de prestatia unor actori. Un film care te pune pe ganduri si te face sa intelegi cu adevarat unu din cele mai mari pericole la care sunt expusi tinerii pe internet.

Attachment 128786Attachment 128787Attachment 128788

16. #3016 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Chocolate (2008) 9/10 I enjoy it... its muay thai and I love this sport....
    chocolate.jpg dar de preferabil... gasiti varianta cu subs... ca cea dublata... e facuta la flegma.

17. #3017 SP
    Member Iulian's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Cast away, Catch me if you can si Philadelphia - 10/10
    A fost maraton Tom Hanks pentru mine aseara )... extrem de bune filmele. Urmeaza Forest Gump si The terminal.
    Eu �ncepusem un mic maraton acum c�teva luni cu Forrest Gump, Saving Private Ryan, Cast Away, restul după. Cred că bag iar in cur�nd, mi-ai adus aminte de ele.

Mult mult prea cald afară, așa ca am �nceput o mică serie Dustin Hoffman.

Papillon (1973) IMDb Link - 9/10
    Biografia celebrului Henri Charri�re. Un film excelent.

Rain Man (1988) IMDb Link 10/10
    Povestea a doi frați, Charlie și Raymond, ambii neștiind de celălalt p�nă la moștenirea unei averi din partea tatălui lor. P�nă la sf�rșitul filmului, ambii �ncep să se cunoască din ce �n ce mai bine, �ntr-un final cre�ndu-se o relație specială/reală.
    Attached Images Attached Images papillon-poster.jpg rain-man-poster.jpg

18. #3018 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Papillon e un film superb. Cartea la fel.

19. #3019 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Scream 4 (2011) - IMDb 7/10
    - Cel mai slab din serie, pe tot parcursul filmului am avut senzatia ca ma uit la diferite faze din diferite filme, sincer nu prea mia placut speram sa vad ceva mai fain...

20. #3020 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Once upon a time in America.Robert de Niro.

Bourne Trilogy.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 151 of 244 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 201 ... LastLast