Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 244 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 4879

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3161 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    Straw dogs (1971) scary movie... si nu e horror e despre fiinta umana si cum face chestii ciudate atunci c�nd este �mpins de situaţii si de �mprejurimi. intra in aceasi categorie cu I SPIT ON YOUR GRAVE si nota 9/10
    dar sper ca remake-ul sa fie la fel de brutal
    Attached Images Attached Images 182_box_348x490.jpg

2. #3162 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bad Teacher - 6.8 / 10

Dupa ce am vazut trailerul, abea asteptam sa-l vad, dar dupa ce am citit toate comentariile celor de aici care au vazut filmu nu mai aveam nici o asteptare de la filmul ata, ba mai mult, il cam dispretuiam. L-am vazut la insistentele prietenei mele si pot spune ca este un film destul de bunicel. O comedie "romantica" cu un scenariu bun si original, cu actori buni care interpreteaza foarte bine (cel putin Timberlake si Diaz au niste roluri geniale) si chiar am ramas placut surprins de film.
    Attached Images Attached Images bad-teacher-2011-bad-teacher-23846153-1800-1027.jpg bad-teacher-20111.jpg

3. #3163 SP
    buf
    Junior Member buf's Avatar
    Horrible Bosses. Destul de comic
    Attached Images Attached Images mv5bnzyxndi5njc5nf5bml5banbnxkftztcwmduxode1nq-._v1._sy317_cr0-0-214-317_.jpg

4. #3164 SP
    Member Venom911's Avatar
    Transformer: Dark of the Moon 9/10

Dupa parerea mea e cel mai bun film din serie.Efectele speciale sunt extraordinare si povestea de asemenea.
    Orice secunda din film merita.
    Attached Images Attached Images transformers_dark_of_the_moon_wallpaper.jpg

5. #3165 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Rise of the planet of the apes(2011) - Rise of the Planet of the Apes (2011) - IMDb"target="_blank">Rise of the Planet of the Apes (2011) - IMDb

Incepe destul de "incet" ,dar odata ce intra in actiune ... personal am stat cu sufletul la gura.Unul din cele mai bune filme ale anului 2011. Merita vazut!
    Nota : 9/10
    Attached Images Attached Images rise_of_the_planet_of_the_apes_1315205867_2011.jpg

6. #3166 SP
    Scars of Dracula (1970)
    Dracula AD 1972 (1972)

The Satanic Rites of Dracula (1973)
    The Legend of the 7 Golden Vampires (1974)/ care se mai numeste si The Seven Brothers Meet Dracula sau The Seven Brothers And Their One Sister Meet Dracula
    si am terminat seria Hammer's Dracula... interesante aceste patru filme... se ridica mult peste nivelul celor dinainte. 9/10
    acum urmează seria Hammer's Mummy cu doar 4 filme de ce m-am uitat la serie? pentru �n ele apare Christopher Lee (actor pe care �l consider mult mai bun decat Sean Connery)care a jucat pe Saruman (Lord of the Rings), Count Dooku (Star Wars). pentru cei care nu ştiu...
    PS: in cel din 74 Lee nu il mai joaca pe Dracula, şi filmul este o combinaţie ciudata făcută de studiourile Hammer Studios si Shaw Brothers Studio.
    Attached Images Attached Images scars-20of-20dracula.jpg 6a00d83451cbb069e200e54f28cb148834-800wi1.jpg satanic_rites_of_dracula_poster_04.jpg ct65jvdkcwcqkdw5.jpg

7. #3167 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Shark Night 3D ( 2011 ) -Shark Night 3D (2011) - IMDb"target="_blank">Shark Night 3D (2011) - IMDb
    Nu a fost ceva impresionant , dar nu pot spune ca la final am regretat faptul ca am cumparat biletul .
    Nota: 6/10.
    Attached Images Attached Images shark_night_3d_1314957319_2011.jpg

8. #3168 SP
    Junior Member Jickster's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Am vazut si eu flmul. Desi ma trezesc spunand asta des, despre filme mai ciudate, eu cred ca Drive s-a vrut o reinterpretare a genului "film noir". Un fel de experiment inceput in anii 80 si terminat astazi. Pur si simplu mi-a placut! Ritmul lent, tihnit al replicilor. Actiunea initial plictisitoare, piperata cu elemente ce ies din cotidian. Jocul simplu, nu exagerat al actorilor. Viziunea artistica asupra unui film cu masini si curse. Eu in aproape fiecare cadru am vazut un element artistic sau cel putin un cadru clasic de film negru (in special in dialoguri).

Din punct de vedere artistic, ii ofer filmului 10/10.
    Din punct de vedere hollywoodian, ii ofer filmului 8/10.
    De acord cu tine a fost un film reusit, si regizorul jos palaria.

film-10/10
    actori-9/10

9. #3169 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bad Teacher - 6/10
    The A-Team - 7.5/10
    The Beaver - 7/10

Mi-e lene sa spun plusuri si minusuri, vreau doar sa precizez ca "Beaver", desi nu e cine stie ce, e demn de urmarit. Personajul principal este mana stanga a lui Mel Gibson - 'nough said.

10. #3170 SP
    Member Venom911's Avatar
    Grave Encounters 8.5/10

Mi-a placut ca este filmat in stilul "HandyCam", dar si povestea este interesanta.Finalul nu prea mi-a placut.

11. #3171 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Horrible Bosses 8/10
    Attached Images Attached Images horrible-bosses-poster10.jpg horrible-bosses-warner-pstr01.jpg horrible-bosses-warner-pstr02.jpg

12. #3172 SP
    The Howling Reborn film cu varcolaci partea a 8(?) din seria THE HOWLING
    8/10
    Attached Images Attached Images howling-reborn-2011-front-cover-59107.jpg

13. #3173 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Johnny English - Reborn. 9 / 10

O comedie buna cu celebrul "Mr Bean''. A fost distractiv, toata sala a ras
    Recomand!

14. #3174 SP
    Colombiana 6/10 same bull**** different cast... dar fratilor sa-i dea careva tipei ceva de mancare ca o ia vantul pe sus...
    Attached Images Attached Images colombiana.jpg

15. #3175 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    2 filme pe care le-am vazut in ultima saptamana:

1) Contagion (2011) - IMDb 9/10
    l-am vazut la noul cinematograf din baneasa, Grand Cinema, care este cu adevarat magnific, mai ales sala Ultra. filmul este extraordinar din mai multe puncte din vedere. primul lucru care iti va atrage atentia este distributia de exceptie, nume precum: Gwyneth Paltrow, Matt Damon, Jude Law, Marion Cotillard, Kate Winslet si Laurence Fishburne. plotul este de asemenea unul cu adevarat interesant dar si terifiant, deoarece o astfel de epidemie se poate intampla oricand, vezi cazul cu SARS. singura mea problema cu filmul este ca exagereaza cu haosul care se instaleaza pe mapamond odata cu raspandirea virusului.

2) IMDb - Culoarul mortii (1999) 9/10
    un film extraordinar care isi merita locul in top 100 pe imdb. avand in vedere ca povestea/scenariul este o adaptatie dupa o serie de nuvele scrise de Stephen King, filmul reuseste sa te tina in priza de la primul minut pana la ultimul si care reuseste sa te emotioneze. este unul dintre acele filme la care te vei gandi cateva zile dupa ce l-ai vizionat. e destul de lung, 3 ore, dar pentru o seara dintr-un weekend e perfect.
    Attached Images Attached Images contagion-film-review1.jpg poster.jpg

16. #3176 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    The Prestige 9/10
    Un film extraordinar, Christopher Nolan - jos palaria . Recomand tuturor.
    Attached Images Attached Images 394290.1020..jpg

17. #3177 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Hereafter - 8/10
    Foarte interesant filmul, nici nu ma asteptam la altceva din partea lui Clint Eastwood. Desi cu toate astea mi se pare cel mai slab film al sau. Dar asta e ca si cum ai spune ca un Aston Martin e cel mai slab in comparatie cu masinile de F1.

18. #3178 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pirates of Silicon Valley - 8 / 10

L-am vazut acum cativa ani dar mi-am readus aminte de el.

Un film bun, foarte bine interpretat, despre inceputurile lui Steve Jobs si Bill Gates. Despre anii adolescentei, despre cum au fost realizate primele calculatoare si sisteme de operare, despre cine si cum a "furat". Un film in care vedem un Steve Jobs foarte aspru cu angajatii, in care vedem un cu totul alt om, decat ne-am obisnuit in ultimii ani.

RIP Steve Jobs.
    Attached Images Attached Images pirates-silicon-valley.jpg 9_midi.jpg

19. #3179 SP
    Faces in the Crowd (2011) 8/10
    povestea este destul de interesanta... si Milla Jovovich GOD I love her...
    Attached Images Attached Images o-first-trailer-milla-jovovich-s-faces-crowd.jpg

20. #3180 SP
    si inca unul daca tot sunt liber in seara asta
    Redline (anime movie) varianta chinezeasca la Death Race

9/10
    Attached Images Attached Images redline_poster.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 244 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 ... LastLast