HBO orders two more seasons of Game of Thrones | The Verge
Ar trebui sa il mai puna si pe nea' Martinica sa mai scrie un volum sau doua![]()
HBO orders two more seasons of Game of Thrones | The Verge
Ar trebui sa il mai puna si pe nea' Martinica sa mai scrie un volum sau doua![]()
[spoiler=HUGE Spoiler]In sfarsit George Martin face DREPTATE in GOT cu ultimul episod! LOVE IT!!! Nici nu o sa mentionez ce se intampla, avand in vedere ca Tapatalk mai trece cu vederea peste tag-ul de spoiler. NOTA 10! [/spoiler]
Ia uitati-va voi atenti la mâinile babaciunii cand vorbeste cu sansa la nunta. Si apoi la colierul sansei. Oh, the details...
Unul dintre cei mai "valorosi" oameni de pe forum rade de cel mai simpatic personaj din GOT.
Pot sa ma apuc de carti continuand de unde e serialul acum? Adica sa nu o iau de la capat, daca da, de unde incep?
@tudyniuz si eu am avut aceeasi problema cand am vrut sa ma apuc de carti, deja vazusem trei sezoane. Dar m-am apucat de la prima carte si, desi la inceput a mers greoi pentru ca stiam ce se intampla, sunt destul de multe chestii schimbate. Plus ca m-a ajutat sa-mi "intaresc" cunostintele despre universul GoT, de multe ori pierdeam sirul personajelor si nu mai stiam cine-i cine. Asa ca iti recomand sa te apuci de la prima carte, chiar daca nu-ti vine
---------- Post added 15-04-2014 at 15:12 ----------
Yup, exact ce am zis si eu mai sus
---------- Post added 15-04-2014 at 17:14 ----------
Margaery doesn't get married, she just gets marrie. Because she can't get the D. Get it?
By Dant3 in forum Console Club
By OEE in forum Videos
By Nestea in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks