"The readers send their regards".
Da , in sezoanele precedente deviau putin fata de carti dar in sezonul asta parca au luato razna.![]()
Cam multe detalii cu privire la Ăialalţi. În plus, nu înţeleg de ce au schimbat linia lui Bran. În fine, vedem ce-a ieşi.
Or fi chestii din cartile viitoare
Stateam si ma intrebam... oare tipul care-l joaca pe Hodor primeste scenariu?
---------- Post added 29-04-2014 at 22:58 ----------
![]()
Hodor hodor , mi-a fost mila de el
---------- Post added 30-04-2014 at 12:44 ----------
F the king
De ce anume ? Povestea se misca chiar mai rapid fata de carti si au mai adaugat cateva chestii sa mai fie din cand in cand putina actiune.
Poate la tine pare altfel, tu ai citit si cartile. Mie ep. de astazi mi sa parut boring, to much talk.
Game of thrones se bazeaza mai mult pe vorbe si intriga decat pe actiune. Si-asa toate episoadele de pana acum au avut o grămadă de actiune in ele.
Ultimul episod a fost spectaculos. Puteai sa tai tensiunea cu cutitul. E cel mai bun episod din sezonul asta, mi-a placut mai mult decat al doilea.
Bun episod, dar am înţeles ca primele minute nu au avut nicio legătură cu ce este in cărţi...
Omg. Acum am vazut penultimul episod din seria 3.WHAT DA FAK IS THIS?Cum sa faci asa ceva?
Pentru mine, episodul de luni a fost cel mai bun din tot serialul. Interpretarea lui Peter Dinklage mi s-a părut cu mult peste cea pentru care a luat Golden Globes acum 2-3 ani... Și nici ceilalți actori (Waldau de exemplu) nu au fost mai prejos în acest episod.
A, și să nu uităm de Alfie Allen care-l joacă pe Theon Greyjoy. Nu credeam că poate juca chiar așa de bine... A fost chiar wow episodul!
By Dant3 in forum Console Club
By OEE in forum Videos
By Nestea in forum Videos
By MonkY in forum Videos
Bookmarks