Mic update si la mine... Thx goes to maweryck !
Cu ocazia asta am ajuns si eu pe la 70 de BluRay's... Cam slabut lately, dar nah, criza...
Mic update si la mine... Thx goes to maweryck !
Cu ocazia asta am ajuns si eu pe la 70 de BluRay's... Cam slabut lately, dar nah, criza...
Incep sa trec pe blu-ray incet incet si sa-mi inlocuiesc dvd-urileIn poza, capul de la terminator face parte din editia limitata a filmului terminator salvation pe blu-ray.
Superb Terminatorul. Poti sa-mi dai si mie o idee de pret si ceva detalii (cat de mare este) ?![]()
Ca marime e 1:1, deci cat capul meu (nitel mai mare. el, nu capul meu)Ca pret, l-am luat de aici Play.com (UK) : Terminator Salvation: T-600 Limited Edition Packaging (Terminator 4) (Blu-ray) : Blu-ray - Free Delivery , cand a facut play-ul o oferta limited pentru o singura zi, la 40 de lire. Plus transportul prin robert inca 6 lire
![]()
Pentru umorul fin din mine
va recomand desenele cu Bernard,iar de Toma Caragiu nu mai zic
"Asa-i in tenis"
Pe sleeve scrie: Audio: French & English, Subtitles: English. Nu am apucat sa il vad ca a ajuns azi-dimineata. L-am luat de pe zavvi, cu 13 lire (transport inclus). Acum vad ca e 13 lire fara transport.
Excelent film (la B13 ma refer) - francezii au clasa - pacat ca sequel ul este mai slab.
Mai era unul frantuzesc foarte misto - ceva de genul "doberman" sau un titlu similar ... il dadea pe hbo acu vreo 2 ani.
PS: hehe - acum vad ca pe coperta e D13 (numele englezesc -> district 13 / nu cel frantuzesc Baneuile 13) - ce dubios mi se pare (ca si BR urile sau DVD urile in limba romana ... )
Nu, nu ... eu zic de asta -> Dobermann (1997)
PS: stiu ca francezii au promovat filmele cu parcour (fiind foarte mandrii de "sportul urban")
By RonanN1 in forum Jocuri PC
By rodarkone in forum Console Club
By Radoo in forum Offtopic
By RACHyyy in forum Muzica, Filme & Seriale
By PumaS in forum Offtopic
Bookmarks