Mic update si la mine... Thx goes to maweryck !
Cu ocazia asta am ajuns si eu pe la 70 de BluRay's... Cam slabut lately, dar nah, criza...
Mic update si la mine... Thx goes to maweryck !
Cu ocazia asta am ajuns si eu pe la 70 de BluRay's... Cam slabut lately, dar nah, criza...
Incep sa trec pe blu-ray incet incet si sa-mi inlocuiesc dvd-urileIn poza, capul de la terminator face parte din editia limitata a filmului terminator salvation pe blu-ray.
Superb Terminatorul. Poti sa-mi dai si mie o idee de pret si ceva detalii (cat de mare este) ?![]()
Ca marime e 1:1, deci cat capul meu (nitel mai mare. el, nu capul meu)Ca pret, l-am luat de aici Play.com (UK) : Terminator Salvation: T-600 Limited Edition Packaging (Terminator 4) (Blu-ray) : Blu-ray - Free Delivery , cand a facut play-ul o oferta limited pentru o singura zi, la 40 de lire. Plus transportul prin robert inca 6 lire
![]()
Pentru umorul fin din mine
va recomand desenele cu Bernard,iar de Toma Caragiu nu mai zic
"Asa-i in tenis"
Pe sleeve scrie: Audio: French & English, Subtitles: English. Nu am apucat sa il vad ca a ajuns azi-dimineata. L-am luat de pe zavvi, cu 13 lire (transport inclus). Acum vad ca e 13 lire fara transport.
Excelent film (la B13 ma refer) - francezii au clasa - pacat ca sequel ul este mai slab.
Mai era unul frantuzesc foarte misto - ceva de genul "doberman" sau un titlu similar ... il dadea pe hbo acu vreo 2 ani.
PS: hehe - acum vad ca pe coperta e D13 (numele englezesc -> district 13 / nu cel frantuzesc Baneuile 13) - ce dubios mi se pare (ca si BR urile sau DVD urile in limba romana ... )
Nu, nu ... eu zic de asta -> Dobermann (1997)
PS: stiu ca francezii au promovat filmele cu parcour (fiind foarte mandrii de "sportul urban")
Bookmarks