Da. Dupa o repriza de stat in careul lor si un penalty neacordat
Bine ca nu am probleme cu inima, oricum cand am strigat toti cainii a inceput sa latre pe strada ca am geamul deschis))
La ce anti-fotbal au facut Atletico, sa plece cu mainile in buzunar. Nemtii nu au fost asa in finala de anul trecut.
nu, ronaldo nu merita niciun gol, a jucat foarte slab, modric merita din plin un gol si real madrid a meritat acest trofeu !
Incredibil meci! Atletico si-a primit pedeapsa pt ca a refuzat sa joace fotbal. Hala Madrid!
Ronaldo a fost slab, pana la pauza de prima repriza a simulat in prostie. Casillas a gresit la gol si a mai avut o iesire complet aiurea in prelungiri. Desi imi parea rau de el ca a fost pus pe banca, nu stiu daca nu mai e ce a fost sau pur si simplu e lipsa meciurilor jucate, dar nu cred ca va fi titular la spanioli. Di Maria cred ca a fost cel mai bun madrilean, Varane a jucat foarte bine, mai bine decat o face Pepe de obicei, poate ajunge titular. Modric a jucat bine, Carvajal, Bale si ei. Au jucat mult mai bine decat Atletico.
Tigania facuta de Atletico in ultimele 40 de minute de joc mi se pare penibila pentru un meci de Champions League, mai ales intr-o finala. Aici s-a vazut calitatea antrenorului. Atletico merita victoria pentru fotbal, aratau ca o echipa cu buget mic poate sa fie mai valoroasa decat una "cumparata". S-au coborat la a sta in aparare si a simula si trage de timp. Au pierdut si o merita.
Au fost Gabi si Godin de la Atletico care au fost extrem de buni, Godin cred ca merita titlul de omul meciului. L-am vazut la numeroase atacuri ale lui Real cum isi indemna colegii sa urce in teren, insa vorbea singur.
Bookmarks