nici eu nu am vazut vreun clip, dar au comentat cei care au fost pe stadion si am afla de pe twitter, probabil ca nu a fost prins pe camerele de vedere.
nici eu nu am vazut vreun clip, dar au comentat cei care au fost pe stadion si am afla de pe twitter, probabil ca nu a fost prins pe camerele de vedere.
La cate zeci de sute de mii de camere au fost, nu cred ca nu prindeau macar pe una. Cred totusi ca a fost doar faza cu trimisul mingii spre Simeone.
m-am inselat, imi cer scuze, vad ca cei de pe twitter vorbeau prostii, trebuia sa stiu asta cand citesc tweeturile unui fan al barcelonei... mda. am verificat ziarele si atat marca cat si as scriu:
What happened between you and Raphael Varane at the end?
He kicked a ball at me and that annoyed me. I didn’t think it was a good reaction, just as mine also wasn’t.
Eh, nu-i bai. Pacat totusi, era amuzant de urmarit
LE: In alta ordine de idei, am dat de cea mai tare faza din fotbal pe care am vazut-o in ultima vreme:
![]()
AndreWqp . trebuie sa fi foarte atent la ce citesti de obicei de la fanii Barça, nu o zic cu rautate dar in 99% din cazuri inventeaza basme, ce e rau in toata povestea ? ajung chiar ei sa creada ce povestesc !si dupa un an in care nu au facut nimic vezi mai multi Bacelonisti comentand despre finala decat fani Atletico . Sa vedem cum se descurca Luis Enrique, la cat de tare se tine si la cat se lauda ca el face curat in echipa o sa intre intr.o depresie cand o sa afle ca Messi comanda acolo
...
Unii portari au echipamentul roz, ei bine, nu mai sunt singurii. Real Madrid are kitul 2 roz in sezonul urmator.
Ronaldo in roz, parul frezat, tricoul cu 2 marimi mai mic si cu diamantele din urechi o sa fie supergayclassy.
Nationala Romaniei a pierdut azi cu Algeria, scor 2-1. Si ne mai miram ca nu ajungem la mondiale, daca si Algeria ne bate.
Bookmarks