Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 360 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 ... LastLast
Results 5,821 to 5,840 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5821 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    eu ma uit aici Watch Soccer live stream calitate buna si majoritatea sunt cu comentatori englezi.

2. #5822 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Alti englezi desumflati, dupa ce au fost umflati cu pompa de presa britanica si fanii lor visatori doar dupa primul meci.Trei ani la rand. Astept Real Madrid in sferturi si Munir cu o dubla in retur

3. #5823 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dezumflati

4. #5824 SP
    De acord, dar tot e praf EPL, cum s-a dovedit din nou.

5. #5825 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Își revine anul viitor, Mourinho la Utd., Pep la City, Klopp, Simeone la Chelsea. Păcat că îl mai țin ăștia pe Wenger la Arsenal, e depășit omul. Nici nu mai știu când a câștigat Arsenal ultimul campionat, 2003-2004?

6. #5826 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pep ala nu o sa faca nimic la City. Chiar si daca va avea cel mai bun lot din campionat nu va face mare lucru cu el. Poate doar daca va cumpara jumatate din lotul Barcelonei, lucru care clar nu se va intampla. Omul nu construieste echipe, le primeste gata facute, le modifica putin si gata. Asa a facut la Barcelona si asa a facut si la Bayern. Nemtii vor castiga din nou UCL, dar anul viitor cu Ancelotti.

Klopp saracul, mi-e mila de el, dintre toate echipele care il cautau, a ales-o pe cea mai amarata. Habar n-am de ce, era perfect pentru United, Chelsea, City. Simeone sper sa ramana la Atelti, altfel se alege praful de echipa, iar Mourinho e mai mult decat riscant. Dar la cat de praf e United cred ca merita riscul.

Am vazut aseara Arsenal - Barca, speram la altceva, dar ce am remarcat pozitiv la Barca sub Enrique, inca de sezonul trecut, e ca mai stiu si contra-atac nu doar kaka maka cu mingea de la unul la altul o ora jumatate. Cred ca a adus cea mai pozitiva schimbare in stilul de joc al echipei.

7. #5827 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    De acord, dar tot e praf EPL, cum s-a dovedit din nou.
    EPL praf Arsenal e praf, mai degreaba liga spaniola e praf, 2 -3 echipe bune si restu sunt de umplutura care chiar nu conteaza deloc, mare campionat ce sa zic. La fel e si ceea franceza. In Anglia se joaca cel mai fain fotbal acolo te poti uita cu placere si la ultimele 2 clasate si joace frumos, si mereu se pot intampla suprize. Lumea tine cu barca si real ca e la moda acuma.

8. #5828 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Mare adevăr zici PoisonRemedy

Sent from Xbox Dashboard

9. #5829 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare din cauza asta echipele spaniole se descurca atat de bine si in Europa? In ultimii zece ani, echipele spaniole in afara celor doua mari Real si Barca, au ajuns an de an in finala Europa League. Sevilla, Athletic Bilbao, Atheltico Madrid, Espanyol au ajuns toate in finalele turneului, iar an de an restul echipelor din Spania au ajuns pana in semifinale sau sferturi. In ultimii zece ani in aproape fiecare finala a fost cel putin o echipa spaniola.
    In Champions League pe langa Barcelona, Real e in semifinale in ultimele 5 turnee, Atletico fie semifinale sau sferturi, dar si finala, etc.

Cele doua echipe mari pot domina Champions League, iar celelalte domina celalalt turneu. Iar echipele din prea slavitul campionat ce fac? Pierd cand se intalnesc cu echipe puternice din Europa, atat in Champions League cat si in Europa League. Sa nu mai vorbim ca stilul de joc in care se alearga dupa minge 90 de minute nu arata un nivel foarte ridicat al calitatii jocului. Echipele englezesti nu stiu sa tina de minge, ea ricoseaza din jucatori in toate partile si alearga toti dupa ea. Asa jucam si eu fotbal in clasa a III-a. Daca urmaresti echipele din Germania, Italia si chiar Portugalia, dar mai ales Spania, astea sunt echipe care pot face atacuri prin pase si constructii adevarate. Adica e un joc mai de echipa unde sunt toti jucatorii implicati, nu prosteala aia de alearga toti dupa minge si nu o pastreaza nicio echipa mai mult de cateva secunde.

Nu e vorba ca esti fan al unei echipe sau alta, dar cum echipele din Italia erau the sh!t in anii 90, s-a facut trecerea la cele spaniole cu 3UCL pentru Real la inceputul mileniului si inca 4 pentru Barcelona in ultimii 10 ani. Si inca unul pentru Real acum 2 ani. Doar pe statistici daca te uiti observi cum acolo unde e competitia cea mai serioasa, in Europa, nu echipele englezesti sunt adevaratele puteri. Iar faptul ca se intampla surprize in campionatul englezesc, e tocmai din cauza motivului de mai sus cu alergatul aiurea dupa mingi pentru ca nimeni nu e in stare sa aiba posesie mai indelungata.

10. #5830 SP
    Am inteles, nu iti place Guardiola si ideea lui despre fotbal, dar cred ca un antrenor de talia lui este ce a lipsit lui City de cand are bani arabi.

Va fi foarte puternica anul viitor. Cam direct proportional cu cat de slaba la fi Real Madrid daca ramane Zidane.

11. #5831 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pep ala nu o sa faca nimic la City. Chiar si daca va avea cel mai bun lot din campionat nu va face mare lucru cu el. Poate doar daca va cumpara jumatate din lotul Barcelonei, lucru care clar nu se va intampla. Omul nu construieste echipe, le primeste gata facute, le modifica putin si gata. Asa a facut la Barcelona si asa a facut si la Bayern. Nemtii vor castiga din nou UCL, dar anul viitor cu Ancelotti.

Klopp saracul, mi-e mila de el, dintre toate echipele care il cautau, a ales-o pe cea mai amarata. Habar n-am de ce, era perfect pentru United, Chelsea, City. Simeone sper sa ramana la Atelti, altfel se alege praful de echipa, iar Mourinho e mai mult decat riscant. Dar la cat de praf e United cred ca merita riscul.

Am vazut aseara Arsenal - Barca, speram la altceva, dar ce am remarcat pozitiv la Barca sub Enrique, inca de sezonul trecut, e ca mai stiu si contra-atac nu doar kaka maka cu mingea de la unul la altul o ora jumatate. Cred ca a adus cea mai pozitiva schimbare in stilul de joc al echipei.
    Poate pentru ca Jurgen Klopp vrea sa antreneze o legenda? Poate pentru ca vrea sa aibă în spate una dintre cele mai tari peluze din lume? Poate pentru ca vrea sa o facă pe Liverpool din noua cea mai galonata echipa din Anglia, prin câștigarea unui nou campionat, dupa mai bine de 26 de ani? Poate ca vrea al 6-lea CL cu cormoranii? Ce sa facă la City sau Chelsea, sa audă sunete de popcorn de la tribuna I? Pentru unii contează și pasiunea, principii, în afara de bani..

12. #5832 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Inteleg motivele astea, dar cred ca s-a pacalit singur, nu va avea buget sa refaca echipa, nu va veni nimeni la echipa ca probabil nici in Europa League nu vor juca la anu, etc.

13. #5833 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E greu, dar la Dortmund crezi ca a fost ușor? Omului ii trebuie timp.

14. #5834 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Eu cred ca problema echipelor din Anglia este programul aglomerat .

15. #5835 SP
    Eu cred ca problema sunt managerii englezi slabi, ciurucurile locale cumparate cu zeci de milioane si faptul ca nu au academii competitive.

16. #5836 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Optimi Europa League

Shakhtar Donetsk vs. Anderlecht
    FC Basel vs. Sevilla
    Villarreal CF vs.Bayer 04 Leverkusen
    Athletic Bilbao vs. Valencia
    Liverpool vs. Manchester United
    Sparta Praha vs. Lazio
    Borussia Dortmund vs. Tottenham Hotspur
    Fenerbache vs. SC Braga

17. #5837 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

18. #5838 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Premier League a scazut foarte mult in ultimii ani. E cel mai competitiv dintre campioanatele mari, asta e clar, dar asta numai pentru ca echipele mari sunt slabe in momentul asta (se vede cel mai bine in Europa).

Spania e de departe tara cu cele mai multe echipe bune, dar din pacate campionatul nu e atat de spectaculos pentru ca primele 2 (3 in ultimii ani) se stiu inca de la inceput. Poate ar fi cazul sa se imparta mai bine banii din drepturile TV si la ei, ca sa aiba o sansa mai mare echipele de genul Sevilla, Villareal, Bilbao.

19. #5839 SP
    Plus ca BPL e foarte incarcat, unii jucatori au meciuri duble fata de alte campionate si asta se vede. Dar macar vedem mai multe meciuri faine de la ei.

20. #5840 SP
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Plus ca BPL e foarte incarcat, unii jucatori au meciuri duble fata de alte campionate si asta se vede. Dar macar vedem mai multe meciuri faine de la ei.
    Nu si fata de La Liga. Ambele campionate au 38 de etape.

---------- Post added 26-02-2016 at 15:40 ----------

Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Premier League a scazut foarte mult in ultimii ani. E cel mai competitiv dintre campioanatele mari, asta e clar, dar asta numai pentru ca echipele mari sunt slabe in momentul asta (se vede cel mai bine in Europa).

Spania e de departe tara cu cele mai multe echipe bune, dar din pacate campionatul nu e atat de spectaculos pentru ca primele 2 (3 in ultimii ani) se stiu inca de la inceput.
    Interesant argument, avand in vedere ca in ultimii 20 de ani BPL si La Liga au acelasi numar de echipe diferite ce au devenit campioane, 5 la numar. Deci nu vad cum e BPL mai spectaculos din punctul asta de vedere.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 360 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 ... LastLast