Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 295 of 360 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 ... LastLast
Results 5,881 to 5,900 of 7199

Thread: Fotbal

1. #5881 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu e rau deloc, abia astept Atletico - Barcelona, singurul meci echilibrat, in rest e cam clar.

2. #5882 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Real, Bayern și PSG sunt deja calificate

3. #5883 SP
    Junior Member AfyLynx's Avatar
    Sferturi Europa League

Braga - Shakhtar Donetsk
    Villarreal - Sparta Praga
    Athletic Bilbao - Sevilla
    Dortmund - Liverpool

Tur 7 aprilie, retur 14 aprilie.

4. #5884 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dortmund-Liverpool, frumos, cred ca o să fie primit cu aplauze Klopp, un meci emoționant pt. fostul antrenor. Sunt fan Liverpool dar cred ca e capăt de linie. Dacă reușesc să treacă, câștigă EL.

5. #5885 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu au nicio sansa, Dortmund sigur castiga, nici Sevilla nu ii opreste, poate doar in finala, in doua manse nu ii bate nimeni.

6. #5886 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Wolfsburg - Real Madrid
    Barcelona - Atletico

Wow ce surpriza. Uite, Real intalneste o echipa de fotbal in semifinale! Al catelea an la rand?

Nu imi fac mari probleme cu At Madrid, in ultimii doi ani pe unde i-au prins catalanii, i-au batut. As fi preferat sa pice cu Real Madrid, dar poate reusesc sa se vada in semifinala.

Later edit: Am aflat al catelea an la rand

2010/11 Tottenham

2011/12 Apoel

2012/13 Galatasaray

2013/14 A completely decimated by injuries Dortmund team

2014/15 Atletico

2015/16 Wolfsburg

7. #5887 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Taci mă ca îi omoară Lord Bendtner

8. #5888 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @kragod, vorbesti prostii. Anul trecut a fost Atletico, acum 2 ani Dortmund (finalista in anul precedent). Dar sunt convins ca Atletico o sa se impuna in doua manse, bag mana in foc

9. #5889 SP
    Nu vorbesc prostii deloc, ti-am dat mai sus echipele din ultimii ani. Admit ca Atletico nu e chiar cea mai slaba, dar te rog nu pomeni "vorbesti prostii" si apoi spune ca acum doi ani a jucat cu Dortmund, finalista in anul precedent, in conditiile in care Dortmund isi chema jucatori de la echipa de tineret sa umple banca de rezerve... Vrei sa insir si echipele din optimi din anii astia, sau nu mai e cazul?

10. #5890 SP
    \ tudyniuz's Avatar

11. #5891 SP
    Prima echipa? Unde este Lewandowski, Błaszczykowski, Schmelzer, Bender, Gündoğan? 5 titulari din 11? Sau cand spui prima echipa, te referi la prima echipa acum? Ca nu e aceeasi echipa ca finalista cu Bayern

Dupa ce pierzi turul cu 3-0, cu jumatate din titulari accidentati, mai ai sanse....si asa era sa se duca meciul in prelungiri

Acum serios, ti-am insirat echipele din sferturi mai sus, ce mai e de zis? Astea sunt adversare de sferturi CL sau Europa league?

12. #5892 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    A avut mare noroc Madridul, oricare echipa, in afara de Wolfsburg si Benfica, ii scoatea.

13. #5893 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Juma' de Madrid a avut noroc, cealaltă jumătate a avut ghinion
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    A avut mare noroc Madridul.

14. #5894 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Varză Liverpool azi, de la 0-2, 3-2...

15. #5895 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E frustrant si curios cum au cazut in a 2-a repriza. I-a facut praf Mane ...

16. #5896 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma enerveaza Liverpool astia. Nu am stres cu echipele engleze, nu ma intereseaza, dar de cand a venit Klopp pot spune ca desi am urmarit doar 2-3 meciuri, ma mai uitam peste rezultate si tot speram ca vor depasi uliul ala de Van Gaal. Habar n-am ce e cu echipa aia, dar e trist ce se intampla. Bine ca au batut pe Manchester City cu 4-0, dar in finala au pierdut. Apoi in campionat fac egal cu o echipa de care n-am auzit decat din FIFA. Trist.

17. #5897 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Acum vreo 13 ani Steaua ii scotea pe Southampton din (fosta) Cupa Uefa. Depinde la ce fortbal te uiti ca sa auzi si de altii, nu doar de astia la moda.

18. #5898 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ma enerveaza Liverpool astia. Nu am stres cu echipele engleze, nu ma intereseaza, dar de cand a venit Klopp pot spune ca desi am urmarit doar 2-3 meciuri, ma mai uitam peste rezultate si tot speram ca vor depasi uliul ala de Van Gaal. Habar n-am ce e cu echipa aia, dar e trist ce se intampla. Bine ca au batut pe Manchester City cu 4-0, dar in finala au pierdut. Apoi in campionat fac egal cu o echipa de care n-am auzit decat din FIFA. Trist.
    Cum sa auzi de Southampton doar din FIFA? Cred ca ai fost ironic și ai făcut o gluma.

19. #5899 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eram ironic, sunt insa alte echipe gen Watford, Bournemouth, Sunderland si altele care au batut echipele "mari" din BPL sezonul asta, lucru care mi se pare rusinos si dovedeste nivelul scazut din "cel mai bun campionat din lume".

20. #5900 SP
    Junior Member mihdum's Avatar
    Ia sa vedem ce fac tricolorii azi cu Lituania.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 295 of 360 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 ... LastLast