Lol, Barca a avut penalty, hahahahaha
incredibil iniesta nu mai trebuia sa fie pe teren de mult, dar si asta a fost penalty clar... rusine de arbitraj sa strici asemenea meciuri atat de importante. dar moral castiga AM
mda, doua cartonase rosii neacordate barcelonei, ce conteaza ca erau ca la carte, in schimb in tur la o faza de la mijloc unde puteai sa-l ierti pe prostul de torres in spiritul jocului, dar tu dai rosu. intr-adevar nu s-a acordat un penalty clar barcelonei, dar sincer nu trebuia sa fie, pentru ca iniesta nu avea ce cauta pe terene, iar barcelona nu a meritat astazi.
efectul suarez:
Mai stiti cand in 2005 Liverpool a castigat UCL cu Milan, iar 2 ani mai tarziu s-au intalnit iarasi in finala si a castigat Milan? Ce-ar fi sa se repete treaba de acum 2 ani?![]()
ar merita AM dar asta ar insemna sa ajunga realul in finala deci tot e ok. pentru ca a fost foarte frumos meciul de acum 2 ani orice se poate intampla
![]()
Dupa surpriza de anul trecut si toate glumele cu Juventus, nu voi desconsidera Manchester City anul asta. Nu cred ca au ce cauta aici, dar orice se poate intampla.
LE: Toate cele 4 echipe au ajuns in semi-finale cu un agregat de 3-2![]()
Ne-a facut Simeone o bucurie in seara asta. A mai ramas in competitie macar 1 echipa pe care o poti sustine cat de cat.
Eu am mai zis asta, pe Dortmund nu ii bate nimeni din Europa League in 2 etape. Nimeni. Poate doar in finala sa aibe adversarul o sansa, dar asta e echipa de sferturi de finala de CL nu EL. Sau cine stie, poate castiga nea Mircea![]()
Bookmarks