Arsenal au pierdut ca .... la napoli si acum intalnesc Bayer ... slabe sanse sa o elimine ...
Arsenal au pierdut ca .... la napoli si acum intalnesc Bayer ... slabe sanse sa o elimine ...
Premier League in Romania la Eurosport!
Eurosport va transmite Premier League până în 2016 - Fotbal - Consumer Site
Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League referitor la drepturile de transmisie în Romania, în direct şi în exclusivitate, a primei ligi a campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.
Imi place cum in 90% din tarile din lume se platesc bani grei (in UK costa cam 50 lire/ luna) sa vezi campionatele astea si in Romania este 60 lei abonamentul la RDS internet + telefon + cablu si tot nu e bine.
Treaba e treaba in Premier League, aia is pusi pe treaba serioasa (de ex. meciurile de Boxing Day).
Dar na, televiziunile romanesti in loc sa fie mai interesate de el si eventual sa cumpere drepturile de televizare (da, is scumpe in draci, dar merita) prefera sa transmita campionatul Ucrainei (aici niciodata n-am inteles de ce, tot sunt de parere ca din cauza lui El-Luce) sau al Emiratelor Arabe (vezi Olariu si compania).
Desi parca Sport.ro in primul an cand era pe piata a transmis Premier League..![]()
Na belea. Chiar daca nu o sa-l scoata din grila, tot va trebui sa platesc separat pentru Eurosport HD. Si eu as renunta complet la serviciile TV Rds, pentru simplul fapt ca nu ma uit mai deloc la posturile TV, cu atat mai putin cele romanesti. Mi se pare ca indobitocesc poporul asta si asa incercat de incultura, saracie, dar asta-i alta discutie. Daca as putea, as pastra exclusiv canalurile TV cu Sport (cu precadere fotbal), documentare si cam atat![]()
offtopic: interesant, multe persoane din anturajul meu, unele care asculta chiar si manele, se uita pe discovery si national geographic..
intotdeauna am avut impresia ca o duc binisor la capitolul audienta
Magarii de la RDS au inlocuit la pauza meciului Eurosport RO cu ala HD. Deci in loc de meci il avem pe Hobana care comenteaza sarituri cu schiurile
E cineva cu Dolce? Sunt curios cum sta treaba acolo.
Bataie de joc, nesimtire si sfidare din partea celor de la RDS. Cred ca in cel mai scurt timp ii las.
Pe pagina de Facebook Eurosport au reclamat mai multi asta. Cei cu Dolce nu au vazut nici prima repriza.
cea mai mare miciuna pe care am auzit-o)
@Gaby2393: Deci mi-a zis tuta aia de la Servicii Clienți că nu au drepturi de retransmisie pentru Premier Leauge.
Bookmarks