tot ne dai feed-uri frate...altceva mai stii ?
Cati sunteti din Bucuresti si sunteti dispusi sa iesiti la joc? Fotbal zic!!
Anuntati aici http://www.consolegames.ro/forum/f66...iri-la-fotbal/
poate iese de o iesire...![]()
Franz Beckenbauer: "Cu timpul, o să ne transformăm în Barcelona, o să devenim de neprivit. Jucătorii vor ajunge să paseze mingea înapoi pînă pe linia porţii".
Despre meciul de aseara Bayern-Arsenal.
a spus 1-3, deci era evident ca Manchester City. Si mie mi-ar placea sa se califice City.
Asta da justitie eficienta:
Încă un om din fotbal la închisoare » Preşedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni! :: GSP.RO
A fost judecat in doar 4 zile.
Primele impresii ale lui Burleanu, la FRF, dintr-un "sediu de sticlă care a fost mai opac decât betonul"
"După o săptămână de la preluarea mandatului de președinte al FRF încă mai persistă la Casa Fotbalului senzația de ruptură temporală. Persistă și va mai persista pentru că unora parcă nu le vine încă să creadă că lucrurile s-au schimbat. Că procedurile electronice iau locul caietului de 100 de file. Că agenda electronică înlocuiește lipsa de agendă. Că oameni care lucrează sintetic și eficient îngroapă lălăiala și aflarea în treabă.
„Vai, suntem la etajul doi?” se miră o doamnă, ușor emoționată, care se ocupă de fotbalul școlar. „Păi unde ar fi trebuit să ne vedem, pe hol?”, întreb nedumerit. „Nu, dar este o noutate să ne primească președintele și să fim invitați la dumneavoastră în birou”.
Câțiva reporteri sunt nedumeriți că li se permite să filmeze neîngrădiți o scurtă conferință de presă în Casa Fotbalului după o întâlnire cu suporterii. Nu mă pot stăpâni să mă gândesc: ce ironie, un sediu din sticlă care a fost mai opac decât betonul…", a scris șeful FRF.
---------- Post added 14-03-2014 at 17:24 ----------
Se pare ca Eurosport a vandut niste meciuri din Premier League si Bundesliga lui Dolcesport. Cred ca e vorba de optiunile 2 si 3 pentru Anglia si 3 pentru Bundesliga.
Campionatele Angliei și Germaniei sunt la Dolce Sport, din 15 martie. Ce vezi în weekend
Continuă veștile bune pentru abonații Dolce Sport. Postul nostru a obtinut drepturile de difuzare și pentru campionatele de fotbal ale Angliei si Germaniei, pentru acest sezon și următoarele două (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016)
Ce meciuri vezi în acest weekend, în care tot la Dolce Sport vei avea meciul de tenis al Simonei Halep în semifinale la Indian Wells (sâmbătă noapte, ora 3:30, Dolce Sport 1) și Formula 1 (calificări Melbourne - sâmbătă, ora 8:00 și cursa - duminică, ora 8:00, ambele pe Dolce Sport 1):
Sambata, 15 martie
Werder Bremen - Stuttgart, ora 16:30, Dolce Sport 3
Aston Villa - Chelsea. ora 19:30, Dolce Sport 3
Duminica, 16 martie
Tottenham - Arsenal, ora 18:00, Dolce Sport 3
Pe site-ul lor nu apare in program si nici macar din Bundesliga nu mai apare vreun meci.
'Bayern will be unwatchable like Barcelona' - Beckenbauer - Goal.com
Macar nu am zis-o eu. Este adevarat ca o sa imi lipseasca Bayern care ii da 7-0 Barcelonei.
Eu am înţeles ca nu au exclusivitate pt PL si Bundesliga, meciurile se vad in continuare pe EuroSport Romania si EuroSport Player
PS Pe EPG vad ca apare in continuare meciul Tottenham vs. Arsenal
Pe EPG nu apare nici meciul dortmund-mglabach si totusi e transmis. Pe EPG-ul decodorului HD.
Bookmarks