Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 179 of 360 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 279 ... LastLast
Results 3,561 to 3,580 of 7199

Thread: Fotbal

1. #3561 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

2. #3562 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1404607470817.jpg

3. #3563 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Mult fotbal si la ultimul sfert. Le da Olanda 6!
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Adica le da 2? Si cate primesc?
    Ia zi domnu' kragod. Cine a avut dreptate?

4. #3564 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asta-i pentru Dant3

uploadfromtaptalk1404642833627.jpg

5. #3565 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Groaznic meci, sper sa nu mai vad asa ceva in semi sau finala

6. #3566 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Cum mah baieti, Olanda a facut un meci plictisitor? Favorita? Si Germania la fel? Tocmai ei, care au avut cel mai bun fotbal la campionatul asta? Daca vreti sa va plictisiti la fel, rugati-va pt finala aia, Germania-Olanda...sa vedeti acolo!

7. #3567 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu nu inteleg de ce tie nu iti convine nimic si ai mereu atitudinea asta de luat peste picior. Nu stiu care dintre noi te-a suparat atat de tare.

8. #3568 SP
    Am scris la inceputul campionatului mondial, cred ca Dante isi aduce aminte: am incetat sa mai scriu pe threadul asta acum ceva timp exact din cauza userilor ce scriau exact in tonul meu, fara argumente sau fara legatura cu fotbalul in sine, ci doar trollism. Si cum nu suport prostia sau ipocrizia, dar deloc, uite ca am decis ca scriu la fel pe durata campionatului. E interesant cum isi schimba oamenii/ asa zisii fani parerile de la meci la meci, uitand ce au "urlat" cu vehementa doar cu o zi sau o sapt inainte. E ok, dupa terminarea campionatului las threadul in seama celor descrisi de mai sus. Pana una alta, sa fim biased in continuare zic.

9. #3569 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am spus ca văd o finala Germania-Olanda pentru ca mi se par mai puternice. Dacă ar fi fost după mine as fi dat cupa Columbiei, Mexicului. Astea sunt echipele care mi-au placut.

PS am uitat de Chile

10. #3570 SP
    Mie mi-a placut cum a jucat Australia, dar nu as fi vrut sa ia cupa, pt ca nu au fata de ea. Cum nu are nici Columbia/Chile/Mexic, echipele astea au fata de semifinala maxim. Cui i-ar fi placut o finala Mexic-Chile( in afara de cei din tarile respective)?

Sau Columbia- Costa Rica?

11. #3571 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu au fata, au joc

12. #3572 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu au fata, au baiat

13. #3573 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, cică lui Thiago Silva i-au retras aia de la FIFA suspendarea, Blatter...

14. #3574 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Keep calm, Deutschland uber alles!

15. #3575 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lol
    Funniest red card reaction ever - Kamara:

16. #3576 SP
    Nici macar joc, ca altfel erau inca in competitie...deci nici fata, nici baiat, nici joc...cam ca si astea de sunt in semifinala, diferenta e ca astia au jucatori de clasa si experienta de partea lor(deci fata).

17. #3577 SP
    Member colossus's Avatar
    Lol ,Funniest red card reaction ever - Kamara:
    OMG ,zici ca l-a taiat c*****a

18. #3578 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda, 88 de ani

Di Stefano dies aged 88

19. #3579 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    RIP

Ma bucur ca a trait cat sa vada La Decima.

20. #3580 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Illuminati
    uploadfromtaptalk1404779690338.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.