O prostie. Nu stiu cui i s-a parut o idee buna sa faca o reclama de genul.
Bine ca n-au avut si un cadru Evra/Suarez![]()
s-au tras la sorti fazele urmatoare din FA Cup,iata cele mai importante meciuri:
Oldham Athletic v Mansfield Town or Liverpool
Leeds United or Birmingham City v Tottenham Hotspur
Brighton & Hove Albion v Swansea City or Arsenal
Crystal Palace or Stoke City v Manchester City
West Ham United or Manchester United v Fulham or Blackpool
Southend United or Brentford v Chelsea
mi se pare ceva normal
Howard Webb to referee Manchester United v Liverpool | Mail Online
sa vedem daca se adevereste...
Predictions:
1) HW will give his first yellow card (to us) within 10 minutes
2) a pen to manu within 30 minutes.
3) Extra time:
a) no more than 2 if we are losing at 90 minutes
b) at least 4 if the scoreline is tied at 90
c) at least 5 if manu is trailing by 1 at 90.
Not really surprised, but it makes the job all the harder.
---------- Post added 07-01-2013 at 10:43 PM ----------
Anglia a luat-o RAZNA! Federa
Oricum Man Utd e clar peste Liverpool din toate punctele de vedere. Anyway, mi-ar plăcea să �l văd pe t�nărul Buttner fundaș st�nga. Mi se pare un talent și la ce viteza are ar merita sa joace �n locul lui Rafael.
Sent from iPhone 550 using my mind
Asta vine de la un om, care printre altele, baga degete in ochi antrenorilor echipelor adverse.
Nu jucam nimic![]()
PS bun e Van "Pepsi"asta...din pacate nu are decât un singur picior, daca avea si piciorul drept poate avea o şansa pt balonul de aur, cel putin sa fie in primii 5 din lume, la primul loc nu are nimeni şanse in faţa lui Messi
LE Agger asta e praf si nu e primul meci...mai buni fundaşi centrali are Steaua
Cum n-are picior drept?
Sigur, nu e la fel de bun ca si stangul dar e prea mult sa spui ca are un singur picior.
Nu stau sa ma contrazic cu tine, ar fi un război pierdut din start, mi-e lene sa caut mingile trase in tribune cu piciorul drept pe vremea cand era la Arsenal. Încearcă măcar un pic sa nu mai fii subiectiv, nu am zis ca are piciorul amputat, doar ca se fereşte sa dea cu dreptul, încearcă mereu sa isi pună mingea pe stângul
LE citeşte articolul asta cand ai timp
http://www.thegunninghawk.com/2011/1...for-defenders/
"I was still at Arsenal when he joined in 2004 and although he was always a great talent, he was very left-footed.
Arsene Wenger has said he is the most left-footed player he has ever worked with so it is quite an achievement that he has scored 11 goals with his right in 2011 – the same as in his other seven years at the club combined.
Every time I’ve seen him lately, I’ve noticed that his right foot has improved and I’m delighted for him because I and other people at the club had encouraged him to use it more."
In 7 ani a marcat 11 goluri cu piciorul drept, deci despre ce vorbim?(in 2011 a reuşit ceva incredibil pt un stangaci)
Scuza-ma eu credeam ca vorbim de van Persie din prezent nu cel de acum 3-4 ani. Ce relevanta are ca a dat el doar atatea goluri cu stangul in aia 7 ani? van Persie in ultimele 3 sezoane (cu tot cu asta care e la jumatate) a dat atatea goluri cat a dat in aia 6-7 ani la Arsenal. Deci in general, jocul lui a crescut in ultimele sezoane.
Bookmarks