1-0 pt Barca![]()
iti vine sa razi atunci cand te uiti la cum joaca echipele noastre si cum joaca astea straine....mare diferenta
vroiam sa zic 2-0)
)/...
Mr.Gamer98 am zis si eu asta pe thread-ul cu Steaua...uite-i pe astia cum se misca cum dirbleaza ce repede isi aseaza mingea,la noi....
pacat de golul lui manchester, chelsea a cam dominat repriza
@%@%@%@%@ bulanul lor , meci de meci , meci de meci
pacat, nu merita MU sa castige, mai ales ca Chelsea a avut un penalty clar in ultimele minute. in fine sper sa-o bata in retur
. imo finala de vis: chelsea - real madrid (
)
Ba da, dar nu asta e problema![]()
Real nu o sa treaca de Barca iar Chelsea are meci greu in retur![]()
@tray vai cat am injurat la meciul acelachelsea si real madrid sunt echipele mele preferate din strainatate
anyway, daca tot suntem la capitolul reminder, cea mai frumoasa dubla pe care am vazut-o live
Iar pentru cei care se plang ca Chelsea a fost furata de arbitrii, amintiti-va ce s-a intamplat in ultimele 3 meciuri dintre MU si Chelsea.
In ultimul meci David Luiz a meritat rosu la vreo 3-4 faze, si in schimb a primit Vidic 2 cartonase galbene la 2 faulturi.
Sezonul trecut, in primul meci, un gol dintr-o lovitura libera extrem de usor acordata. Gol foarte balbait, in care se vede clar intentia lui Drogba de a juca mingea din pozitie de offside.
Si in al doilea meci din sezonul trecut, golul de 2-0, golul care pur si simplu a cam asigurat titlul pentru Chelsea, a fost marcat din offside.
Bookmarks