Cica in 2017 e gata...120 de milioane €
---------- Post added 16-05-2013 at 04:55 PM ----------
Cica in 2017 e gata...120 de milioane €
---------- Post added 16-05-2013 at 04:55 PM ----------
se retrage si becks, ca tot e la modaar fi super daca jupp heynckes ar veni la real madrid, umbla astfel de zvonuri mai nou, mai ales ca ancelotti va ramane inca un an la psg se pare si neamtul a declarat ca decide dupa finala cl daca se va retrage sau nu si din acest motiv tin cu bvb in finala
sunt si eu curios la ce echipa poate sa plece rafa avand in vedere cat de popular este printre suportericica el ar vrea sa mai antreneze la liverpool, incredibil...
Eu sper sa nu ajunga Benitez la Real. A fost respins de Liverpool, Milan si acum Chelsea. Nu ar da bine deloc. Nici Ancelotti nu mi se pare o optiune buna.
Am citit insa ca este considerat Pepe Mel ca posibil inlocuitor. Antrenorul lui Real Betis a facut o treaba foarte buna la Betis in ultimii ani si merita sansa asta. Plus ca ar aduce mai multa stabilitate echipei. Dar nu ar fi o alegere prea comerciala, si atunci sunt slabe sanse sa vina el la Real.
stiu un lucru sigur, trebuie neaparar un antrenor cu mentalitatea atacului, nu unul defensiv si cu contra-atac, cum face mourinho. m-am saturat sa-i vad pe jucatorii de la rm in aparare si incercand sa receptioneze balonul. este adevarat ca in sezonul trecut daca nu ma insel au avut un numar record de goluri inscrise pa sfarsitul campionatului, dar nu mi-a placut deloc stiul de joc al echipei in ultimul an, sincer locul lui mourinho este ori la chelsea ori la inter.
uite bayern inaite ultimei etape are o diferenta de 79 de goluri intre cele marcate si primite si a dar de pamant cu multe echipe mari, ultima data 7-0 cu barcelona, iar realul are jucatori capabili sa joace super ofensiv![]()
Mie imi place Benitez, mereu mi-a placut, dar ce trofeu a luat la Inter ca nu îmi aduc aminte?
LE am găsit, supercupa italiei si campionatul mondial al cluburilor. Eu il vreau înapoi la Liverpool![]()
what a surprise
Alex Ferguson - I pressured officials into giving Manchester United 'Fergie time' | Mail Online
cand benitez vorbea despre lucruriile astea era luat la misto de toate japitele de jurnalisti si de toate tabloidele infecte..![]()
pentru prima oara imi este mare rusine, mare rusine ca la steaua este oierul si pentru ce s-a intamplat astazi. asta a fost prea de tot... cred ca ma las de tot de porcaria asta de fotbal romanesc si renunt complet. nesimtire la maxim !
citeste aici este mai ok, decat gsp si sport.ro... ieri a fost cel mai mare la care am asistat in fotbalul romanesc. Steaua, Regele și blatul au împuțit și mai mult campionatul! - Tikitaka | Tikitaka
Man Utd cu West Brom 5-5...
Eu sunt naiv, nu cred ca a fost "blat" la Steaua cu Viitorul, doar nişte rezerve foarte slabe care sper sa zboare in vară
becali condamnat la 3 ani... cu suspendare nu mai poate ca are deja una. au stiut ceva cei care l-au oprit ieri pe aeroport, chiar inaintea sa plece in israel.
si @gicu_caloricu esti naiv
Bookmarks