Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 360 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 7199

Thread: Fotbal

1. #1821 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cica in 2017 e gata...120 de milioane €

---------- Post added 16-05-2013 at 04:55 PM ----------

2. #1822 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se retrage si becks, ca tot e la moda ar fi super daca jupp heynckes ar veni la real madrid, umbla astfel de zvonuri mai nou, mai ales ca ancelotti va ramane inca un an la psg se pare si neamtul a declarat ca decide dupa finala cl daca se va retrage sau nu si din acest motiv tin cu bvb in finala

sunt si eu curios la ce echipa poate sa plece rafa avand in vedere cat de popular este printre suporteri cica el ar vrea sa mai antreneze la liverpool, incredibil...

3. #1823 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sper sa nu ajunga Benitez la Real. A fost respins de Liverpool, Milan si acum Chelsea. Nu ar da bine deloc. Nici Ancelotti nu mi se pare o optiune buna.

Am citit insa ca este considerat Pepe Mel ca posibil inlocuitor. Antrenorul lui Real Betis a facut o treaba foarte buna la Betis in ultimii ani si merita sansa asta. Plus ca ar aduce mai multa stabilitate echipei. Dar nu ar fi o alegere prea comerciala, si atunci sunt slabe sanse sa vina el la Real.

4. #1824 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by D@nT3 View Post
    Cica in 2017 e gata...120 de milioane €

Probabil ca atunci vor avea si echipa.

5. #1825 SP
    stiu un lucru sigur, trebuie neaparar un antrenor cu mentalitatea atacului, nu unul defensiv si cu contra-atac, cum face mourinho. m-am saturat sa-i vad pe jucatorii de la rm in aparare si incercand sa receptioneze balonul. este adevarat ca in sezonul trecut daca nu ma insel au avut un numar record de goluri inscrise pa sfarsitul campionatului, dar nu mi-a placut deloc stiul de joc al echipei in ultimul an, sincer locul lui mourinho este ori la chelsea ori la inter.

uite bayern inaite ultimei etape are o diferenta de 79 de goluri intre cele marcate si primite si a dar de pamant cu multe echipe mari, ultima data 7-0 cu barcelona, iar realul are jucatori capabili sa joace super ofensiv

6. #1826 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    de ce sa nu ajunga Benitez la real ? pe unde s-a dus a facut treaba..a luat cel putin un trofeu

si lol
    After signing a new 1 year contract with Chelsea Frank Lampard says he looks forward to working with the next 3 or 4 managers.
    bh_zmoqcyae6w8h.jpgbh-qimocyaa71sn.jpgbiryxbdceaabmbn.png761286977.gif

7. #1827 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie imi place Benitez, mereu mi-a placut, dar ce trofeu a luat la Inter ca nu îmi aduc aminte?

LE am găsit, supercupa italiei si campionatul mondial al cluburilor. Eu il vreau înapoi la Liverpool

8. #1828 SP
    what a surprise

Alex Ferguson - I pressured officials into giving Manchester United 'Fergie time' | Mail Online

cand benitez vorbea despre lucruriile astea era luat la misto de toate japitele de jurnalisti si de toate tabloidele infecte..

9. #1829 SP

10. #1830 SP
    pentru prima oara imi este mare rusine, mare rusine ca la steaua este oierul si pentru ce s-a intamplat astazi. asta a fost prea de tot... cred ca ma las de tot de porcaria asta de fotbal romanesc si renunt complet. nesimtire la maxim !

11. #1831 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ne pui in tema? Ca nu am chef sa intru pe sport.ro.

12. #1832 SP
    Banned gicu_caloricu's Avatar
    Steaua a jucat cu rezervele, Viitorul cu titularii.

13. #1833 SP
    citeste aici este mai ok, decat gsp si sport.ro... ieri a fost cel mai mare la care am asistat in fotbalul romanesc. Steaua, Regele și blatul au împuțit și mai mult campionatul! - Tikitaka | Tikitaka

14. #1834 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    citeste aici este mai ok, decat gsp si sport.ro... ieri a fost cel mai mare la care am asistat in fotbalul romanesc. Steaua, Regele și blatul au împuțit și mai mult campionatul! - Tikitaka | Tikitaka
    Articolul e cam mincinos, eu cred ca Becali i-a dat meciul lui Hagi fara ca Hagi sa ceara ceva. Becali i-a dat ordin lui Reghe cu cine sa joace s.a.m.d.

15. #1835 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Man Utd cu West Brom 5-5...
    Eu sunt naiv, nu cred ca a fost "blat" la Steaua cu Viitorul, doar nişte rezerve foarte slabe care sper sa zboare in vară

16. #1836 SP
    Dosarul Transferurilor se rejudeca la Curtea de Apel.

17. #1837 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

18. #1838 SP
    becali condamnat la 3 ani... cu suspendare nu mai poate ca are deja una. au stiut ceva cei care l-au oprit ieri pe aeroport, chiar inaintea sa plece in israel.

si @gicu_caloricu esti naiv

19. #1839 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    3 ani cu executare nu 2 ^

20. #1840 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai toata gasca a primit cu executare. Nu? Copos, inca doi Becali, Stoica si inca cativa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 92 of 360 FirstFirst ... 42 82 90 91 92 93 94 102 142 192 ... LastLast