Exact. Hai totusi sa nu ne imbatam cu apa rece. Baietii au jucat slab spre foarte slab.
Nu au fost capabili sa lege pase simple, aruncau mingea in fata cu fiecare ocazie, chiar daca direct la adversar si am avut, iar, momente penibile de individualism ca in curtea scolii.
La suturi nu stam bine deloc, oricat noroc am avut in primul meci.
Iar senzatia overall este ca baietii aia nu se cunosc si nu s-au atrenat niciun minut impreuna. Nu au nicio schema sau constructie tactica si totul este la noroc cu ei si la clasicele "explozii pe flancuri", chiar daca nu avem pe nimeni in careu sau la finalizare - este un haos total la fiecare faza si doar cu super noroc mai nimerim si noi o preluare.
Balbaiala aia din careu, cand aveam si superioritate la inceput, cand s-au scremut si si-au batut joc de vreo 3-4 momente, pana a apucat Ratiu sa traga pe spatiul portii, dar foarte slab, direct pe portar, a fost un moment super penibil. Si din pacate nu a fost singular.
Iar penalty-u ala super norocos, a fost acordat cu foarte mare usurinta de VAR, intr-un moment in care nici nu cred ca a fost fault pe bune - ca si comparatie, Ronaldo aseara a primit galben pentru simulare la o faza mult mai "reala" si vizibila decat aici.
Am avut noroc si atat.
Dar cel mai mare noroc a fost faptul ca adversarul s-a complacut cu acel egal, pentru ca daca ei aveau nevoie de o victorie ca sa mearga mai departe, sunt foarte sigur ca faceau pressing si inscriau cu usurinta.
Iar la final, cand i-am auzit pe toti vorbind despre cum sunt ei o echipa si ca toti au facut treaba la fel de buna si in mod egal...
Eu raman la parerea ca anumiti jucatori nu au ce cauta la echipa nationala - Alibec macar nu a mai intrat, dar Hagi, spre exemplu, tot ce a facut in 3 meciuri a fost sa cada frumos la un contact minor si sa scoata un penalty cu care am reusit sa facem un egal. Nu inteleg ce cauta la echipa, dar nah...numele conteaza.
Iar Dragusin a dezamagit crunt. Am crezut ca i-a fost greu cu Lukaku, care este un animal, dar a fost cam depasit la majoritatea fazelor in aparare, iar luftu ala in careu putea sa ne coste mult.
Norocul nostru ca dormea Ukraina in primul meci, ca daca jucau cu noi cum a jucat aseara cu Belgia, eram norocosi daca scoteam un 0-0 cu ei.
Anywho, asta e parerea mea si e ok sa nu fie parerea tuturor.
Sper sa avem noroc si cu Olanda, care nici ei nu au aratat mare lucru la EURO pana acum.
Hai Romania! Poate avem noroc si mai departe!
Ca de skills nu poate fi vorba...
Bookmarks