Hai sa tinem threadul asta legat de airsoft si nu de paintball. Si eu am inceput cu paintball-ul, dar de cand am pus mana pe o replica de airsoft... paintball-ul e pentru copii mici![]()
Hai sa tinem threadul asta legat de airsoft si nu de paintball. Si eu am inceput cu paintball-ul, dar de cand am pus mana pe o replica de airsoft... paintball-ul e pentru copii mici![]()
eu am fost la academia de paintball, pe undeva pe langa pipera, dar sunt cam aceeasi oameni care se ocupa (paintball wars) doar ca nu aveau nimic de airsoft. in baneasa or avea, nu stiu, oricum de mult ma bate gandul sa merg si acolo ca sa vad cum e traseul.
---------- Post added 19-06-2010 at 11:06 AM ----------
ok okdoar ca eu postasem de paintball in alta parte si mi s-a mutat postul aici, nu stiu de ce
![]()
A fost superb duminica, la padure. Data viitoare vin echipat cu spray impotriva tantarilor. Un fleac, m-au ciuruit. Sunt tot, numai umflaturi.
Weekendu trecut mi-am luat headshot! dar a fost destul de cool ca mi-a dat un tip cu un ak de la vreo 50m si a fost ca un bobarnac pe obraz![]()
Mo, ai masca de neopren sau ceva asemanator, sau doar ochelari de protectie? ca e posibil sa iti ciobeasca dintii daca nu ai nimic peste ei![]()
El se crede Chuck Norris si vine doar cu ochelarii pe figura
Vine cineva la fabrica de paine duminica ?
atunci sa puna poze cu dintii lui peste cateva saptamani :d...neatasati de el
eu nici nu am apucat sa ma duc la un meci de airsoft serios ca deja mi s-a si incheiat cariera..nu ma mai lasa ai mei lol. so nice!
vrea cineva sa se apuce de airsoft si nu are mai nimic? ca parca ma bate gandul sa-mi vand tot echipamentul avand in vedere ca e 99% nou si nici nu o sa-l folosesc prea curand.
a pay nu le-as da separat..vroiam sa stiu daca ar fi interesat cineva sa le ia cu totul...sa recuperez toti banii..
in cateva zile sau o saptamana iti zic daca e sa le dau pe bucati. (sunt plecat o saptamana si de-aia dureaza atat).
Paintball, Paintball Bucuresti, Teren paintball
Cumva despre asta vorbesti?
Am o intrebare in legatura cu pistoalele airsoft...
as vrea sa cumpar ceva de genu :
Amazon.com: Umarex Steel Storm CO2 Gun air pistol: Big T Products@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/310EI5wn8%2BL.@@AMEPARAM@@310EI5wn8%2BL
sau
Amazon.com: Beretta Elite II air pistol: Big T Products@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31dETThB2IL.@@AMEPARAM@@31dETThB2IL
Sunt probleme cu vama?
Pentru un pistol ca ala trebuie ceva permis de port-arma?
Mersi
---------- Post added 22-02-2011 at 02:24 AM ----------
ANYONE?
Chiar vreau sa imi comand una deaia si...vreau sa stiu daca o sa am sau nu probleme la vama![]()
Are cineva idee?
Armele astea sunt considerate drept jucarii???...ca n'or fi arme letale...
ma bate gandu sa iau una de pe amazon.com...si as vrea sa stiu daca pot fi probleme cu vama...
Din ce stiu eu, sunt considerate jucarii momentan. Nu vei avea probleme la vama.
Alternativ, poti incerca sa cumperi de la magazine din Europa sau chiar din Romania, gen:
Airsoft - magazin de arme, produse si accesorii pentru airsoft
Airsoft-Pro.ro - pistoale airsoft| greengaz | consumabile airsoft - AirSoft-Pro
TaiwanGun - Militaria, sklepy z broni
Gunfire.pl - repliki Airsoft! asg, airsoftguns, militaria, bro
Daca chiar vrei o paleta si mai mare de replici/accesorii incearca sa iei din afara:
www.redwolfairsoft.com
http://shop.ehobbyasia.com
Wgc.com
vreau sa iau de pe amazon.com pt ca lucrez pe mturk...si ei ma platesc pe mine cu gift cards pe amazon.com(doar.com) si nu trebuie sa platesc cash decat taxe vamale(maxim 25%)
Mersi Grey
Back on topic!
Ce s-a mai intamplat Grey? Ai mai activat pe undeva, ai mai luat vreo replica noua sau s-a dus pasiunea de atunci? Eu din 2010 am apucat acum cateva luni sa vand ak-u si mi-am luat un m4a1 full metal Tan de la cyma. Vreau sa-l fac DMR. Si mai am un colt 1911 co2 la care lucrez sa-i fac un mirror finish.
Din lipsa de timp (si chef) nu am mai fost la vreun joc de vreo doi ani. La replica mari modificari nu i-am adus, i-am schimbat bateria, pentru rapid rate of fire, i-am schimbat hop-up chamberul si i-am pus si un acog. La airsoft cel mai bine mi s-a parut jocul cu arma cu rata de foc mare. Vorba aia, bile si baterie sa ai.
Readuc threadul la viata cu prima mea tragere (dupa muuuulti ani). De data asta cu un Walther P99 (upgradat pe la 3J or so) de la Umarex. Tinta de 14x14cm la 10m, windy day si din pacate cu bile de .20 (mult prea usoare pentru puterea astuia - ar trebui minim 0.36 pt. acuratete). Dar, fara niciun fel de calibrare, 11 din 13 focuri trase au atins tinta... Nu-i rau pt. un batranel ca mine, nu?
P.S. Din pacate laserul atasat e egal cu zero in daylight...
By Teo in forum Offtopic
By Impaler in forum Jocuri PC
Bookmarks