cool!
ce alte arme mai ai?
Mai am un cutit, bata de baseball, electrosoc, stelute ninja, topor... Ah, te referi la arme de airsoft? Well, mai aveam un Luger (un P08 - nazzi time!) dar sa dea naiba daca stiu prin ce cutie e. Si ma bate rau de tot gandul sa iau un Revolver Ruger SuperHawk... dar nu ma pot decide intre 6" sau 8". Cel de 8" sare lejer de 1Kg, e imens... dar la naiba, are 4J (cred ca e maximul permis pt. un pistol de airsoft)! Cel de 6" e un pic mai mic, dar scoate 3J.
Atasez o imagine cu Ruger SuperHawk 8" Chrome... what a beauty (and a monster)! Mare pacat ca nu are blowback... dar din cate am inteles niciun pistol d-asta super puternic (mai sus de 3J) nu are blowback... exceptie Walther P99 care doar upgradat mai se duce peste 3J (producatorul l-a redus de la 4J la MAXIM 2J).
P.S. Sper ca nu e nimeni pe-aici dus cu capul sa-si cumpere asa ceva pt. airsoft cu prietenii. Asa ceva luati pt. target practice... tir si atat! La 4J daca mai puneti si bile de 0.4, trece Dzeului la 10-15m prin doze de suc...
marfa
eu am unul din asta
MK1 Green Gas KJW 1.6 J
unul asa
COLT M1911 A1 HPA METAL SLIDE EDITIE ANIVERSARA 1911-2011
si asta
AK-47 Kalashnikov Spring Cybergun
Poate facem o intalnire de target practice... cine pierde da de baut
Dar sa reusesc si eu sa fac gardul... ca deja se uita vecinii la mine ca la un nebun, care trage cu pistolul prin gradina (Walther P99 ala e chiar zgomotos, iti da un feeling destul de apropiat de o arma reala).
N-am gratar (inca), dar cred ca daca trage la foc automat Grey cu vreo monstruozitate de-a lui, reusim sa incalzim niste mici
Mă bag și eu cu Eric. Nu avem arme dar poate împrumutăm de la cineva. Să văd dacă îi place.
Ce faceti ma aici, m-am speriat crezand ca s-a reapucat lumea de joc si voi o ardeti pe saorma
Eh, doar un M4 de la A&K parca (vezi pe paginile trecute) si un Beretta M9 pe CO2. Saracele stau nefolosite de ceva vreme, nici nu stiu daca mai merg.
Pai lasa Grey, ca in curand (sa apuc si eu macar gard sa am), le scoti la un mic test. Si niste shaworma, nu-i bai!
In alta ordine de idei, mai dati si voi exemple de pistoale sau revolvere cu blowback care va plac (sau care vi s-au parut a fi super reusite).
Cam toate pistoalele cu slide mobil si CO2 au blow-back decent.
Revolverele in schimb nu au deloc, tocmai din cauza ca n-au slide care sa culiseze.
Bookmarks