Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 382

Thread: Tenis

1. #261 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ajunge in semi finala "a noastra"? Sau sunt oameni aici care au vise umede de castigarea turneului?

Personal, cred ca daca ajunge in semi finala este cea mai mare realizare a ei de pana acum. Dar cred ca in sferturi va fi ultimul ei meci la US Open.

2. #262 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Din cariera sau anul acesta? Intreb pentru ca totusi o finala la RG e mai importanta ca o semifinala la USopen

3. #263 SP
    Parerea mea e ca nu e asa. RG il pozotionez pe ultimul loc din cele 4 turnee.

What Is The Most Prestigious Grand Slam Tennis Tournament?

Extrag:

"It seems pretty clear that of the four tennis Grand Slam events—Wimbledon and the French, Australian and U.S. Opens—the former is by far the most prestigious one. Roger Federer, a six-time winner, has said so. So has reigning men’s champion, Novak Djokovic. Martina Navratilova once said she watched the event when she was 7 years old and knew that someday, she would be there. She won the women’s singles event nine times."

4. #264 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi se pare mai prestigios RG sau Wimbledon

5. #265 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Sunt 4 Grand Slam-uri și atât. Nu cred ca are rost sa comparam. Dar e adevărat, dintre toate se detașează sensibil Wimbledon-ul.

6. #266 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Ajunge in semi finala "a noastra"? Sau sunt oameni aici care au vise umede de castigarea turneului?

Personal, cred ca daca ajunge in semi finala este cea mai mare realizare a ei de pana acum. Dar cred ca in sferturi va fi ultimul ei meci la US Open.
    Ai dat acatiste? Sau începi de azi? Parcă spuneai ca a scăzut calitatea forumului și nu mai stai pe aici. Sau mai arunci câte o bombă și fugi? Mai zici de cryyo ca are limbaj de...
    Eu am vise umede, probabil dacă ar câștiga ai veni să spui ca asta e un GS mai mic, mai important e RG sau mai știu eu ce, găsești tu, haterii găsesc repede motive

7. #267 SP
    Arunci cu posturi aiurea? Ce "limbaj de..." ti s-a parut ca am avut? Sau ai mania persecutiei? Cand am spus ca nu mai stau pe aici? De ce imi bagi vorbe in gura? Te plictisesti?

Nu credeam ca am nevoie sa explic un post destul de clar: Consider ca nu are calitatea jocului necesara sa castige US Open anul asta. Probabil Azarenka o va bate, daca nu Azarenka, atunci cu cine va juca semifinala. Tot crezi ca sunt hater Simona Halep, dar am explicat de cateva ori, degeaba se pare, ca sunt hater al presei si fanilor orbi, care o ridica in slavi ca e "Simona noastra".

Intre timp, un roman a castigat un GS anul asta. Nu am vazut printre inflacarati pe aici nici un post de lauda. Dar se umfla tarata in cativa daca zici ca Simona Halep nu poate castiga anul asta un GS.

8. #268 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Da, mă plictisești, te repeți ca o moară stricată. Am înțeles ca Halep nu e o campioană, treci peste, schimbă placa, lumea mai vrea și altceva.

9. #269 SP
    Acuma pe mine ma doare in cot ca te plictisesc, posturile mele nu sunt indreptate catre tine in special oricum, vad in schimb ca reciproca nu e valabila. Incep sa cred ca nu se poate face un dialog cu tine, aici, pe forum.
    Nu stiu de ce ce crezi ca am ceva cu tine in special, dar eu imi exprim parerile, pe care le consider cat de cat argumentate, fara atac la persoana. Ma faceai troll, dar observ ca flame-ul si trollismul ti se potrivesc mai bine. Sa nu mai zic ca mai rastalmacesti cuvinte, si raspunzi selectiv la posturi, definitia trollului.

On topic: Ms lui AndRewqp si tudyniuz pentru raspunsurile la postul meu.

10. #270 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu cred ca ai ceva cu mine și nu am crezut niciodată, nici eu nu am nimic cu tine, dacă eu credeam altceva nu îți mai urmăream postările pertinente de pe alte topicuri. În continuare am o părere bună despre tine, doar ca pe acest topic mă plictisești. Vrei să te mint?

PS Nu am fost ironic în primele rânduri, ești printre puținii care mai gândesc de pe acest forum. Îmi cer scuze dacă tu ai înțeles ca aș avea ceva cu tine. Eu nu suport doi tipi de pe acest forum. Un samsar isteric și un agramat obraznic. Îți spun și id-urile lor dacă vrei, să nu avem alte discuții. În rest numai de bine.

ON: Până la urmă la ce oră joacă Halep? Unii spun 6, alții 7... Mi se pare ciudat când văd ca nu e favorită la casele de pariuri.

11. #271 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    joaca dupa ce se termina meciul dintre kvitova si pennetta ca se joaca pe acelasi stadion. cel mai probabil intre 8-9

12. #272 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda... eu tot am o problemă cu serviciul ei, primul set ok, al doilea mizerabil. Nu o văd bine, Vica pare mai hotărâtă, sper să mă înșel.

LE: penală e asta cu pauza de wc după fiecare set.

LLE: dacă nici acum când ai culoar spre finală...

13. #273 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Bravo Simona !!

14. #274 SP
    Member iUser's Avatar
    Superb meciul!

15. #275 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vai de capu' meu, mi-e rău, băi cum a fost meciul ăsta, eu cred ca pauza i-a făcut bine. Încă un pas și apoi nu mai contează, Serena e...

16. #276 SP
    Member iUser's Avatar
    Sa speram ca nu va fi la fel si meciul cu Pennetta, trebuie sa fie odihnita pentru finala!

17. #277 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dacă o să fie la fel nu ma mai uit, azi mi-a fost rău E prima dată, cred ca am îmbătrânit

LE: Văd ca Pennetta joacă și la dublu, poate obosește un pic

18. #278 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Simona v-a ajunge in finala iar cu mult noroc o v-a bate si pe Williams . )

O plăcere sa te uiți la Federer .
    Parca le pune cu mana la cum lovește.

LE : 8 ași pt Federer in primul SET si inca nu s-a terminat .

19. #279 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    VA ajunge in finala? Vom vedea, Penetta e periculoasa, dar totusi abordabila.

20. #280 SP
    I-a fost favorabila pauza de ploaie Simonei. La cum se juca atunci, Azarenka era peste ea, mental statea mai bine bielorusa.

S-a linistit in pauza, si bine a facut, mai are un pas, pana in finala. Penetta este insa foarte artagoasa, se agata de fiecare minge.

Vedem

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 20 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast