MotoGP World Championship - Calendar provizoriu 2009
Calendar & Circuits | The Official MotoGP Website
12 aprilie* - Qatar - Losail
26 aprilie - Japonia - Motegi
3 mai - Spania - Jerez
17 mai - Franţa - Le Mans
31 mai - Italia - Mugello
14 iunie - Spania - Catalunya
27 iunie** - Olanda - Assen
5 iulie*** - Statele Unite - Laguna Seca
19 iulie - Germania - Sachsenring
26 iulie - Marea Britanie - Donington Park
16 august - Cehia - Brno
30 august - Statele Unite - Indianapolis
6 septembrie - San Marino - Misano
20 septembrie - Ungaria - Balaton
4 octombrie - Portugalia - Estoril
18 octombrie - Australia - Phillip Island
25 octombrie - Malaezia - Sepang
8 noiembrie - Spania - Valencia
* Cursă �n nocturnă
** Cursă desfăşurată s�mbăta
*** Doar pentru clasa MotoGP
Download 2009 MotoGP calendar
...can't wait!
*p.s.
Sunt curios cum s-a rezolvat p�nă la urmă...cine prezintă la noi? Deja-mi lipsește tripleta de aur formată din comentatorii: Vlad Haralambie, Arnold Cobilanschi și Victor Bonifaciu.

MotoGP World Championship - Calendar provizoriu 2009

. Eu sper că le-a venit mintea la cap și vor lăsa EuroSport-ul să-și facă treaba (mai exact, cum am scris mai sus, tripleta de aur formată din comentatorii: Vlad Haralambie, Arnold Cobilanschi și Victor Bonifaciu).
.
Incep disperat sa caut cine va transmite si bomba la noi in tara nimeni. Mama mami lor... am zis, asta e. Sincer, de dupa revolutie de cand au inceput sa transmita cursele la noi nu am pierdut nici o cursa, daca nu puteam vedea Live, video recorderul lucra fara griji si revedeam cand aveam timp. Nici acum nu disper prea mult deoarece exista torrentele si trag cursele de acolo, de-a lungul timpului am fost nevoit sa procedez asa multumita dragutilor de "Electrica". Dar mai sper ca poate poate le vine mintea la cap astora de la Eurosport
si nu ne lasa cu ochii in soare, ar fi pacat. Tin minte anul trecut prima cursa a fost transmis doar pe Eurosport 2 si ce tam tam a iesit. Eu pe vremea aia nu aveam acest canal asa ca din nou am tras cele trei curse de pe torrente. Sa auzim de bine.
Stii cumva daca va putea fi vazuta tot asa?

Bookmarks